Odgovori: Vedno polne in živahne mariborske ulice.

Pregled teme
tinatana
Ja vrvež in dogajanja so bila 20 let nazaj,sedaj pa je mesto duhov,nič drugega.Dogaja se v L jubljani,pa še na kakšni vasi prej kot pri nas v Mariboru.Ja vidiš,kakšno kitajsko trgovino in furs na cesti,ostalo beda.Ja Ljubljančani res ste lahko srečni,kot da bi živeli ćez mejo.Jankovič gor al dol,našega župana lahko v žep vtakne s klobukom vred.Kar je ostalo v Mariboru je še samo fusbal,nič drugega.
Citiraj
reli je bil
samo fprašam je napisal/a:
rally maribor

http://www.rally-maribor.si/
Citiraj
samo fprašam
kaj se je zgodlo ali dogajalo danes proti večeru, da je bil koroški most zaprt? hvala
Citiraj
pet je
Nekaj vzpodbudnega je napisal/a:
Hvalabogu,ne živim v Mariboru. Šundra pa gužve res ne maram.
Citiraj
Cantpiss Evergreen
dsimon1 je napisal/a:
Torej smo že trije, ali dva in pol?
Citiraj
dsimon1
Sarkazem je baje znak visjega iq.
Citiraj
Cantpiss Evergreen
Ko grem skozi Maribor, se spomnim na tisto prašno kavbojsko mesto, sredi poldneva, tisti okrogli grm se kotali, nikjer nikogar....
Citiraj
Nekaj vzpodbudnega
Sicer ne živim v Mariboru, ampak po pričevanju navdušenih prijateljev in znancev iz tujine, ki so obiskali to čudovito mesto, se lahko kosa z evropskimi prestolnicami neprestanih prireditev, dogajanja in nočnega življenja. Mesto enostavno nikdar ne spi. Človek potrebuje mesec dopusta, da obide vse dogodke, galerije, klube, ulične predstave in vse mogoče v eni četrti. Že pod Kanglerjem se je Maribor vpisal na vrh seznama svetovnih destinacij kulture in zabave, pod Fištravcem je pa mesto preseglo samo sebe. Entuziazem, optimizem in neizčrpna energija njegovih prebivalcev dela čudeže. Za letošnje leto napovedujejo rekordne profite od turizma. In šušlja se, da tudi v ostalih slovenskih mestih dogaja podoben preporod. Razen v Ljubljani seveda. Močvirje se pogreza samo vase.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.