Med.Over.Net

Odgovori: Kolikšna je cena heroina (za končne kupce)?

Pregled teme
Torbar
Zivjo. Slucajno sem zasledil to temo in debato o metamfetaminu. Kar se tice ajduwsne, fantje so nekako dobili vecjo kolicino pseudoefedrina nekje na hrvaskem ali bosni, med vojno. No in jst sm jim zrihtu vezo ki jih je navadla kuhat. Folk v dolini je sou cist v ku... zaradi te droge. Eni so pristali v idriji, eni so nardili samomor. Res huda droga. In res ni enostavno narest in res rabis nekarete elemente ki so pod nadzorom. Ogromno so zasluzli. Jim pa zamjrm ker so zadevo prevec zmesali in predrago prodajali. Lesinarji :-)
Citiraj
kijo
joo ljudje kolk pretiravate!! metha niti pribložno ni tolk enostavno naredit in nogo ne se hvalit kako si ga ti "kuhal" ker to ko pride do prakse niti pribložno ni tako lahko... poleg tega so predkruzorji... nadzorovane substance v celi evropi če se ne motim... tako da ne nabijajte kko to kuhate pr frendu doma...
Citiraj
Nogo
Kar se pa tice metaamfetamina ga pa pri nas zaenkrat ni... dobi se samo v dolocenih majhnih krogih pa tudi policaji hudo pritisnejo ce izvejo zato in zatrejo ze na zacetku... jest sem frendu pomagu skuhat... sva pac ekspirimentirala. Frend se je pohvalu enmu drugemu in naslednji dan je imeu doma krimice, Zaenkrat hvala bogu tega se ni pri nas ,saj ce bi bilo bi vsi ki so sedaj na koki rajsi kupovali meth ker je cenejsi in vsaj desetkrat mocnejsi in deluje veliko dal casa kot koke,ima pa tudi veliko hijse stranske ucinke (kot ce bi pretiravu s koko paranoje,deformacije celjusti,gnitje koze itd...) Najvecji problem pa je ker ga je tko izi narest... edino kar je malo tezje dobit je efedrin ali pseudoefedrin,ki ga lahko tudi ekstraktiras iz prehladnih tablet,saj se uporablja za odprtje sinusnih kanalov.... Internet je poln receptov... VPRASI STRICA GOOGLA...
Mislim da je samo vprasanje casa kdaj se bo najdu norec ki mu bo mar za vse in spustu to sranje na cesto in takrat bo sele stala. Mal si poglejte kak dokumentarc kaj to dela.. res huda stvar
Citiraj
NoGo
Cene

sut(paket za enkratno uporabo) 0.2g = 8 do 10 e. Ta doza zadostuje za enkratno uporabo in ce si se zacetnik ali jemles obcasno si od tega zelo zadet,če pa si ze odvisen te to samo pozdravi.

poucka( 0.5 g) = 15 do 20 e. Povprecna enkratna doza za ze odvisnega ali dvakratna za zacetnika.

celi(1 g) = 40 e


Petka(5 g) tu pa ce si pameten in mas veze dobis ze popust. od 80 e do 150 e


@Leiito ja tako je to ...

Kupis za 80 e 5 gramu in jih razdelis(1 gram je dobre 4 odmerke za enkratno uporabo,sepravi 5 krat 4 = 20 odmerkov... 20 krat 10 = 200 euru) Od tega lahko nek odvisnik ki je vsaj tolk pameten fiksa cele dneve in tudi neki malega zasluzi)


in tako se vrti dilerji kupijo petko in prodajo po odmerkih in VELIKO zasluzijo,ampak tega ni zmozen narediti vsak ker rabis malo vec denarja in samodiscipline in vez...
Citiraj
ylona
torej, če kupiš 10x po €10 dobiš skupaj za €100 1 gram, 5 gramov dobiš pa že za €90? Ne zveni preveč logično.[/quote]

Drži,res ne zveni logično,pa je vendar tako.Vzrok je pomanjkanje denarja,saj odvisniki v večini primerov komaj zberejo denar za dnevno dozo in si ne morejo privoščiti nakupa večje količine.
Citiraj
Leiito
ylona je napisal/a:
Za tiste,ki si heroin injecirajo, je običajna doza vsaj 0,1g,kar stane 10 eur...tisti,ki ga kadijo na foliji pa običajno potrebujejo vsaj 0,2g(20eur).Če kupiš vsaj 5g naenkrat je cena od 90-150 eur,odvisno od kvalitete oz. količine.
torej, če kupiš 10x po €10 dobiš skupaj za €100 1 gram, 5 gramov dobiš pa že za €90? Ne zveni preveč logično.
Citiraj
ylona
Za tiste,ki si heroin injecirajo, je običajna doza vsaj 0,1g,kar stane 10 eur...tisti,ki ga kadijo na foliji pa običajno potrebujejo vsaj 0,2g(20eur).Če kupiš vsaj 5g naenkrat je cena od 90-150 eur,odvisno od kvalitete oz. količine.S časom se poraba veča,tako,da je odvisno od vsakega posameznika,koliko potrebuje na dan.Je pa približna količina nekje od 0,2g do 3g.Količine se razlikujejo glede na dolgotrajnost jemanja in način konzumacije(največja je seveda pri kajenju,saj je izkoristek najmanjši).
Za dilerje je heroin vsekakor zelo donosen posel...recimo 1kg herona stane cca 10.000 eur,iz tega dobijo 10.000 paketkov po 10 eur,kar znese 100.000 eur,se pravi izkupiček je 90.000 eur!!!To so pa številke,ki za marsikoga odtehtajo 1-2 leti zapora,a ne?
Citiraj
Cha
Mislim , da to z Ajdovščino niti ni bilo tako za lase privlečeno.
Določeni so sigurno delali na tem in o tem se je v Ajd tudi govorilo. Ampak že cca. 7 let nazaj al pa še več.
Izkušnje in recepte pa so si nabrali kar v Ameriki.

Mislim pa, da je bilo bolj za interno uporabo.

lp!
Citiraj
Luftar
gost
Re: Kolikšna je cena heroina (za končne kupce)?
04.02.10 10:11
Zanima me ali je res, da ma par ljubljanskih mulcev svojo proizvodnjo metamfetamina v Ajdovščini in da ga veselo prodajajo naokrog? Sicer me ne čudi, glede na to, da naj bi se ga dal tako lahko naredit.

Pomojem moj dragi (najivni) gost ti verjetno mal preveč TV gledaš.
Če bi blo res tako lahko naredit meto, potem bi jo verjetno dobil za vsakim vogalom.
drugač pa kolikor je meni znano se v okolici Ajdovščine le bolj z vinom ukvarjajo.
ajd
Citiraj
++ beny++
to je mozzarela.blodenje,ker ne vejo več kaj bi delali.za izdelovanje afetamina ali težjw crystal-metha moraš imet izkušenj iz kemije kot dr.treba je imeti vse prvotne sestavine,ki jih pri nas razmeroma težko dobiš.moraš vedeti do miligrama točne doze stvari,preden jih začneš mešat 24 ur kot meth.vedeti moraš,kdaj se molekule sestavin ločijo ali pridejo skupaj,a to le v točno določeni h razmerjih pod kontrolirano temperaturo in pod pritiskom,ki je tudi točno določen,pa še miljarda stvari in postopkov,ki jih malokdo v praksi sploh zna.zato mislim,da v ajdovščini je to bla bla,pa še krimiči bi jih zbezali ven ker to mora bit profesional laboratorij,kot jih imajo farmacevstke združbe.
++che guevara++
Citiraj
Leiito
Presenečen ravno ne bi bil, sploh od kar so lani pogruntal, da ga lahko narediš dobesedno med hojo in niso več potrebni laboratoriji in kuhanje.

Presenečen bi pa bil, če jih policija ne bi dobila v roku par ur, ker jih že leta na raznih mednarodnih srečanjih opozarjajo na crystal meth kot najbolj nevarno drogo na svetu. Pri tej drogi pa je smiselno poskusiti v kali zatreti vsakršne podjetnike in druge poskusiti odvrniti od podobnih projektov npr. s sekanjem rok. Pa naj pol probajo hendlat tisto steklovino.
Citiraj
gost
Zanima me ali je res, da ma par ljubljanskih mulcev svojo proizvodnjo metamfetamina v Ajdovščini in da ga veselo prodajajo naokrog? Sicer me ne čudi, glede na to, da naj bi se ga dal tako lahko naredit.
Citiraj
++beny
leitto-mam v mislih crystal-meth,čeprav maš prav da ga je malo ljudi poskusilo.ker živim skoraj v italiji,in sem tam tudi zaposlen,poznam kar dobro,padovo,milano,kjer sem včasih bil tudi po mesec.tam so nigger dilerji ,ki dilajo za cosa nostra-siciljansko-ameriška mafija,razpršena po klanih po skoraj celotnem svetu.tam sem videl in poskusil meth,je kot steklo razbito na koščke,samo vržeš na pipo,in baaaaang...občutek nebes.ampak v 2 tednih si živi mrtvec zaradi posledic te droge ki so štala.no in z vezami,se ga da, ne vedno dobiti tudi pri nas,če se potrudiš in imaš denar,mafija pa za denar pristopi do naše bivše slo-ita meje.no toliko da veš o čem in kaj mislim.drž'se ++beny++
++free palestina++
Citiraj
Leiito
++Beny++, v svojem postu omenjaš, da je na obali na voljo metamfetamin. Ali imaš v mislih t.i. crystal meth, iz (pseudo)efedrina narejeno drogo, ki velja za najbolj nevarno in najbolj adiktivno drogo na svetu? Običajnose kadi, kot crack, včasih snifa, redko injicira. Meth se je v ZDA razpasel epidemično, že vsak otrok zna narediti iz tablet proti prehladu, posledice katastofalne, ampak vsaj uradno v Sloveniji metamfetamina (še) ni. Ali pač?
Citiraj
++beny++
v novi gorici zaradi mejnega območja z italijo ,so droge najdražje v sloveniji,ker so cene prirejene za tuljote.gram heroina za slo-40 eur,za ita-50 eur.gram cocaina,slo-70 eur,ita-85 eur.gram konoplje,slo-3 eur,ita 5,5 eur,amfetamin,slo-20 eur,ita-30-35 eur gram.nore gobice,slo-15 eur gram,ita-20-27 eur gram.metamfetamin,slo-120 eur gram,ita-180-200 eur gram,extasy,ena tabletka,dokaj kvalitetna,slo-5 eur kos,ita-10-12 eur kos.preprodaja metadona na 10 mg.za slo-2 eur za 10 mg,ita-4 eur za 10 mg.popers,za flašico 50 mililitrov,slo45 eur,ita-70 eur.ghb flaškica 250 mg,oooppppsssssss...,zanimivo,za slo-60 eur,za ita 40 eur.to pa zato ker je v italiji mnogo lažje dobiti,načeloma se v italji dobi več droge in kvalitetnejše,ter ceneje ampak moraš tja do padove,kjer ima cammora že svoje klane.odrezan je prav ta pas tržaški zaliv,do udin in friuli nasploh,zato obmejni prebivalci italije hodijo po mamila,v novo gorico in okolico zaradi razdalje,pa tudi manj riskirajo kot če jih dobi njihova policija ali službe ki jih imajo za kriminal,največ na svetu,pa tudi kazni so v povprečju,četrtino močnejše kot pri nas,ampak tudi za goriške dilerje so vedno bolj hudi časi,kajti slo in ita,varnostne sile delujejo vedno bolj kot ena skupna enota,zato je tudi promet drog,upadel za polovico.ni kaj bo treba pošteno delat,sicer ne oddteče leto,ko si v zaporu.majčken opis goriške narko scene.++beny++-free palestina++hail+
Citiraj
trip in vijolice
Začneš z malo dozico, ki te stane približno 8 EUR, zdi se ti ql, zato nadaljuješ, telo se navadi in za isti učinek nenehno povečuješ dozo - za 10, 15, 20 EUR na šus..

Ko sem bila sama na koncu, že res močno navlečena, se spomnim da mi 1 gram heroina dnevno že ni zadoščal.. Če vzameš torej okvirno ceno 40 EUR na gram, pomeni to tedensko 280 EUR, mesečno 1 120 EUR in letno približno 1 120 EUR.
Ja, tako je.
Citiraj
argante
En šut- od 8 d0 10 eurov
Pol grama- 15 eurov
gram- 30 eurov
Citiraj
šut
tako. en šut, kar je kao za enkratno uporabo je 10 €. a če si navlečen, seveda potrebuješ več, vendar pa pri krizi zna pomagati tudi 1 šut kot temu pravijo, čeprav od tega še ne boš zadet.

gram je tudi nekje 50-80 €..odvisno pa je tudi koliko dajo in kakšna kvaliteta je..če je slaba, rabiš več, če pa je obratno pa kaj kmlau lahko pride do predoziranja.

lahko pa se zadene z 1 ali 2 šutoma, čez nekaj ur spet itd. do večera ali pa še kaj zraven, kake tablete, alkohol, trava...

lp
Citiraj
Ursha
Ene 4 leta nazaj, je bil 1 gram heroina 10 tisočakov..mislim, da zdaj ni dosti razlike.
Jp, dalj kot se drogiraš, več heroina rabiš..zato grejo ponavadi od snifanja/kajenja na injiciranje - večji učinek z manj heroina. "Začetnik" ma dovolj že za tosoč tolarjev na dan, večletni uživalec pa od 5 tisoč in več na dan..tako nekako, no..
Citiraj
zasvojenec
Ja,odvisn kolk vzameš

20-50 eurov
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.