Odgovori: heroin v telesu

Pregled teme
LilithAeon
Heroin gre iz urina približno u treh do sedmih dneh, če ga ne uživaš redno...če ga uživaš redno pa nekje 14 dni...če ti delajo tiste primitivne teste male...če pa ti dajo urin na stroj...ti pa pokaže tudi malo procentualno vrednost še kak mesec ali več...pač, če želiš čimprej očistiti urin pij veliko cedevite, limone...tekočine...IN VALDA NE SE ZADEVAT!
Citiraj
Leiito
Ne vem. Zdi se, da jemanje opiatov upočasni metabolizem in pri osebi, ki ima že v osnovi bolj počasen metabolizem so teoretično najbrž možni bistveno daljši časi, ko testi še pokažejo prisotnost metabolitov.
Citiraj
++ beny++
leiito nekaj me zanima-po 2.mesecih v urinu in v krvi ne bi smelo biti sledi drog.za heroin in večino trdih drog je to sigurno,nevem pa za thc ker se veže na maščobe in kot veš maščobno tkivo zadržuje snovi dolgo v sebi.omenil si lase,res je da v laseh ostane dolgo časa,kaj pa v telesnih kocinah a ni isto.zanime me zato,ker sem jaz pred 6 leti ko sem kadil veliko''marije''odal urinski test in mi je po 44 dneh pokazalo thc,v zelo majhni obliki-na testerju se je črtica ki pokaže vsebino thc pokazala po7 minutah,za druge droge po1. minuti.hvala za odgovor,če ga veš-žio
++revolution is only solution++
Citiraj
Leiito
če si pobriješ glavo težko.
Citiraj
werwesdv
Ali je možno na kakršenkoli način ugotoviti heroin v telesu ali katere druge sledove drogiranja, če se že 2 meseca ne drogiraš več
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.