Odgovori: Kako dolgo ostanejo droge v krvi?

Pregled teme
Trezn32
4 tedne je v urino.
V krvi je 3 mesce.
Las je od 6 do 12 mes.
Nohet je pa 6 mes.
To je vse za THC.
Citiraj
Pia Hren
Pozdravljeni,

izmed vseh drog, se najdlje v telesu zadrži ravno THC, saj se veže na maščobne celice in ni dobro topen v vodi. Ravno zato ga telo ne more izločiti tako hitro. Obstaja ogromno nasvetov in priporočil kako pospešiti razgradnjo te učinkovine, vendar vam ne morem zagotoviti, da boste s pitjem limoninega soka in športanjem THC zagotovo odstranili iz vašega telesa v določen času. Koliko časa aktivne sestavine marihuane ostanejo v našem obtoku je odvisno predvsem od pogostosti uživanja. Več marihuane ko zaužijete, več THC se posledično naloži v maščobne celice. Praviloma velja, da THC ostane v telesu okrog enega tedna, če ste občasni kadilec in tudi do enega meseca in več, če marihuano uživate redno. Potem pa je prisotnost učinkovine odvisna tudi od metode testiranja, navedene številke (ki so seveda približne) veljajo za testiranje urina.

Lep pozdrav,
Pia Hren
Citiraj
Pingvin
Pozdravljeni.

V zadnjem mesecu sem travo kadil 2x (1 teden nazaj). Danes sem kadil spet. Cez slaba 2 tedna me caka test urina. Je mozno da bo test pozitiven?
Vem da je treba piti veliko tekocine, najbolse je ce pijes limonado. Tudi s sportom se ukvarjam zelo veliko, torej svicanje ni priblem.
Lp
Citiraj
kingoss
Pa kake bucke trosis, thc v urinu ostane cel mesec!!! Ne piste bedarij no...
Citiraj
Daniela_Fiket
Pozdravljeni,

v navodilih proizvajalca piše 14 ur po uživanju.

Lep pozdrav,
Citiraj
sončnica123
Zdravo. Po kolikem času se v slini še pozna sled thc-ja oziroma marihuane? Zanima me predvsem zaradi poostrenega preverjanja policije s temi lizalkami v našem okolišu. 24h ali več?
Citiraj
lepota123
Dejte mi povedat vašo logiko o tem da je thc, heroin, amfitamin al pa whateverels u krvi dle cajta k v urinu. Če bi mogoč pomisll mal bi pomoje, glede na to da ste brihtni oziroma se mate za brihtne, pogruntal da gre kri v možgane in tko tudi rataš zadet. No in če gre kri v možgane v krvi pa je kera kol psihoaktivna substanca še po vaše 5dni pomeni da sm po đoli zadet še 5 dni. Mislm bravo no geniji morm rečt. Kok časa pa je stvar v urinu pa je odvisn od prepolovnih časov zato je to odvisn od substance do substance in od usega prej naštetega kondicija, zaužita trkočina...
Citiraj
Daniela_Fiket
Pozdravljeni,

za interakcije med THC in zdravili ki se uporabljajo pri anesteziji boste morali vprašati specialista anestezista. Te interakcije meni niso znane.

Lep pozdrav,
Citiraj
zaskrbljennn
Če sem kakšen dan pred operacijo (laparoskopija) pokadil joint, lahko to nevarno vpliva na anastezijo oziroma kakšna je korelacija?
Citiraj
Daniela_Fiket
Lahko tudi več tednov. Ni mogoče napovedati.

Lep pozdrav,
Citiraj
Skrita
Kako dolgo pa priblizno ostane THC v mojem urinu ce redno kadim?
Citiraj
Daniela_Fiket
Pozdravljeni,

ni načina za "pospešiti" izločanje THC iz telesa. Poskrbeti morate za dobro hidracijo, saj slaba hidracija lahko upočasni izločanje. Koliko časa bo test pozitiven je odvisno od količine in pogostosti uporabe trave, ker se THC skladišči v maščobnem tkivu, se bo postopoma odpuščalo v kri dokler ga še bo na zalogi.

Lep pozdrav,
Citiraj
Skrita
Zdravo :)
Travo kadim ze daljsi cas vendar so me nekaj dni nazaj mozje v modrem ustavili in imam postopek na sodiscu. Narediti bom verjetno morala tudi kako test z urinom. Kaj naj pijem ali vzamem da pospesim presnovo in izlocanje THCja iz mojega telesa/ urina?? :)
Citiraj
Daniela_Fiket
Pozdravljeni,

kljub kratkem razpolovnem času se zolpidem (Sanval) lahko detektira v urinu še 2-3 dni po konzumaciji. Seveda, to je odvisno tudi od konzumirane količine, če se zolpidem jemlje v predpisanih odmerkih je čas detekcije veliko krajši.

Lep pozdrav,
Citiraj
anibas4444
Zanima me koliko casa vstane 10mg sanval v urinu?5sanvalov v2dneh?Hvala
Citiraj
justone
Marihuana je precej zoprna, kar se sledov tiče. Načelno naj bi bilo tako, kot je napisano zgoraj, do nekako 1 teden, ampak to pod pogojem, da telesa nimaš prepojenega s thc. Če pa kadiš redno že dlje časa, potem pa traja lahko tudi precej več kot 1 teden, da se telo prečisti. Poleg tega pa se pri urinskih testih lahko zgodi, da že kažejo negativno, potem pa naslednjič spet pozitivno. Sledovi se namreč kopičijo v maščobnem tkivu, in se ne izločajo čisto enakomerno, zato lahko pride do nihanj.

Čimveč fizične aktivnosti in hidracije pa bo pospešilo čiščenje telesa.
Citiraj
[email protected]
Pa ti si naivn trava 2 do 3 tedne ostane v urinu
Citiraj
Klementina_Sambolic
Pozdravljen,
Nekako si ravno na meji! THC naj bi v krvi ostal 8 tednov, t.j. ravno 2 meseca. Tako, da lahko, da se bo na urinskih testih to še poznalo, lahko pa da ne! Vsekakor je zate bolje, da ne uživaš drug, katerihkoli! Se ti zna obrestovati!

Pa srečno!
Citiraj
Tililili
Že 2 meseca ne kadim trave, drugace pa sem jo redno(2na dan). Ali mi jo lahko na zdravniskem pregledu (cez 3 dni) urina zazna?
Citiraj
Lol
Ce je oseba uzibala marihuano, urinski testi iz lekarne pokazejo do 12 tednov. Pise v navodilih. Najde ti thc- cooh, ne pa thc. Thc gre ven v parih dneh. Thc-cooh pa v 12 tednih, id njega pa nisi zadet. Tako kot gama pri alkoholu in nisi pijan.

V krvi pokaze manj v primeru, da gledajo thc. Ce gledajo thc-cooh, pokaze dlje kot v urini.

Thc-cooh je snov, ki je nastala iz thc. Tako telo presnavlja.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.