Odgovori: POPERS

Pregled teme
euciii
poopers to je zakon ti lukaa si res maal zabiit idijoot pol bos reku da je hoors bl zdrou od popersaaaaa
Citiraj
Luka
Zivjo

Na tem podrocju res nisem strokovnjak lahko pa ti dam hiter odgovor. Stvar segreva mozgane in unicuje nos in dihalne poti. Slisi se cudno ampak druge droge so v primerjavi s popersom celo bolj "zdrave".

LP
Citiraj
Mateja Erjavec
Informacije o tem, kako snov, ki jo opisujete, fiziološko vpliva na možgane in na telo, boste dobili pri zdravniku. S psihološkega vidika pa je vsakršna zadetost škodljiva. Če govorimo o tej snovi z vidika drog, potem bi jo uvrstili med hlapila. Ampak to tukaj ni najbolj bistveno, a ne?

Kaj prijatelji hočejo? Hočejo orgazem in zadetost. V redu. Toda kaj to pomeni? Doživeti orgazem s partnerjem, s katerim imaš neko zavezo, ob katerem se počutiš sprejet kot oseba, ob katerem se počutiš varno, ljubljeno, je zelo OK. Zelo dobro.
Toda predvidevam, da v vašem primeru ne gre za takšen orgazem. Vprašajte vaše prijatelje, koliko je praznine v njihovem življenju. Jih je kdaj že kdo zares slišal? Jim je kdaj kdo rekel, da je resnično ponosen nanje, da jih ima res brezpogojno rad - ne zato, ker bi nekaj naredili, ampak preprosto samo zato, ker so? Jim je kdaj kdo rekel, da so vredni spoštovanja?

Bodimo iskreni. Iščemo odnos. Ne golega sexa. Sex brez zaveze s partnerjem te razvrednoti. Tam si samo še predmet fizičnega užitka. Kje si pa ti? Vi in vaši prijatelji si zaslužite več kot samo sex, orgazem in zadetost. Zaslužite si, da vas nekdo prizna kot človeka, kot osebo - vredno, ljubljeno, razumljeno in spoštovano. Ne vem, koliko strahu je tukaj zadaj, da tega (vi in vaši prijatelji) ne boste nikoli dobili. Ne vem, kako nedosegljiv se vašim prijateljem zdi ideal, da bi zares srečali dekle ali žensko, ob kateri jim ne bi bilo potrebno biti zadet, ki bi se cenila in spoštovala, ob kateri bi lahko tudi oni spoštovali sebe? Ne vem...
Povejte jim, naj iščejo tisto, kar si globoko v sebi res želijo. Vsi skupaj si zaslužite nekaj boljšega.
Citiraj
MARY
Zanima me, kako popers (kupljen v sex shopih za zadrževanje orgazma) deluje na možgane in na ostalo telo. Prijatelji ga kar naprej vdihavajo v nos in so eno do dve minuti totalno zadeti. Ali ni tak šok za telo malo škodljiv?
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.