Odgovori: Heroin

Pregled teme
AndrejaLindic
Pozdravljena,

že dolgo let se ukvarjam z odvisniki. In mnogi so bili v njihovi mladosti taki kot si sedaj ti - želja po tem, da bi poskusili, morda le enkrat. Žal so mnogi, premnogi od teh pristali v začaranem krogu odvisnosti. Ko ti droga ne daje več lažne občutke omame, ampak ti je le sredstvo, da sploh lahko preživiš. Takrat si odvisnik zaželi, da nikoli, res nikoli ne bi poskusili droge. Zato ti svetujem, da nehaš razmišljati o drogi, da se prenehaš ubadati s tem, kakšne občutke ti to prinese in podobno. Raje rezmišljaj o drugih stvareh, ki ti jih nudi življenje: šport, pravi prijatelji, šola, družina.... To in podobno ti lahko prinese pravo zadovoljstvo in srečo. Nikakor pa ne droga.

Če te še kaj zanima, lahko pokličeš na spodnjo telefonsko številko.

Srečno!

Andreja Lindič

Zavod Pelikan Karitas
051 339 725
Citiraj
Daniela_Fiket
Pozdravljeni,

Lahko se zasvojiš in lahko tudi umreš. Je zelo, zelo tvegano. Ampak to itak že veš, a ne? Morda te prav to privlači. Premisli, ali si res želiš te izkušnje, ne glede na posledice?

Lep pozdrav,
Citiraj
999n_i_n_n_a555
Zivijo
Stara sem 13 let in brala sem knjigo Mi otroci s postaje ZOO ze usaj 9× in gledala film in to in vedno bolj ko mislim na to me mika da probam heroin
In zanima me ali se lahko od enkrat ce poiskusis zasvojis?

Hvalaa res ce mi poste pomagali
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.