Odgovori: možganski tumor

Pregled teme
Morski galeb
nalala je napisal/a:
Kar se nevrologije tiče in težav v glavi, ti napišem lahko le, da si se spravila na napačno!
R
Citiraj
podobno
MATEJA T. je napisal/a:
Mateja, povej sodelavki, da če želi, da se lahko kaj oglasi tukaj s svojo izkušnjo, mi imamo v družini nekaj zelo podobnega, pa si lahko izmenjamo kakšne izkušnje, magari po mailih...

LP
Citiraj
vprašaj3
"Predsednik Turk je brezuradne medicine pozdravil si raka..."

Najbrž misliš na Peterleta? Kje je pa Turk imel raka??
Citiraj
nnnnnnnnn
Želim ji čimprejšnjo ozdravitev. Ena je rekla o Drnovšku, da je sam rekel za uradno medicino da je ta edina prava. Ni res. Predsednik Turk je brezuradne medicine pozdravil si raka, pa še veliko je takšnih. Seveda najprej uradna, če pa ne gre pa "neuradna".
Citiraj
Zima1
Prav je, da si ne zatiskaš oči in se seznaniš tudi z najhujšim možnim stanjem. Moraš pa vedeti, da je vsak tumor, vsak rak pri vsakem človeku drugačen in ti nihče ne more točno povedati, kako se bo bolezen razvijala. Dogaja se vse mogoče. Od hitrega umiranja pa vse do ozdravljenja. Ogromno pa pri teh boleznih prispeva volja, upanje, moč vseh, bolnika in ljudi okoli njega. ZAupajte zdravnikom, obenem pa se tudi sami angažirajte in sprejmite vse, kar je pozitivnega. Pazite pa se šarlatanov, obljub o ozdravljenju na naraven način itd.

V mojem sorodstvu je rak stalni spremljevalec. Žal. Nekateri so že pokojni, drugi so ozdraveli. Med njimi je tudi mami. Kot srednješolka sem morala živeti z njeno boleznijo, skrbeti za brata, a smo vse zmogli. Verjeli, zaupali in zmagali. Ni vse črno, veš. Pri vsej grozi, ki jo boš doživljala pa moraš poskrbeti tudi zase, se spočiti, razvedriti, saj boš le tako v oporo mami.

Držim pesti za vaju.
Citiraj
linola
Hvala vsem - pomaga vsaka spodbudna beseda. Po takemle groznem dnevu sploh.

Pred mami sem močna, doma se pa zlomim. :(

Mami je stara 70 let, zaradi nenadnih težav z govorom so jo dali na preiskave. Sicer se počuti čisto ok, nikoli ni imela nobenih težav, tudi govor se je že popravil.
Ampak diagnoza ostaja...
Citiraj
dsimon1
nalala je napisal/a:
Tudi pri nas so vrhunski nevrokirurgi, nap. tak kot je dr. Gorenc, ki je nap. operiral uspešno tumor enemu, ki ga poznam. Za začetek si preberite knjigo L. Armstronga, za optimizem. Srečno.
Citiraj
nalala
Eh, mislila sem na imunsko terapijo, ne na biološka zdravila. Mislim, kdaj mi potegne :-)))
Citiraj
A*****
linola je napisal/a:
Draga lenola, da te malo potolažim. Moja prijateljica ima že 5. le
t tumor v glavi, ki ji sploh ne smejo operirati tako, da so prepustili kar bo pač bo. Tudi zdravniki so dvignili roke in ji niso nič kaj upanja dajala itd. In kaj sedaj, še vedno je živa in živi z tumorjem, res pa je, da pogosto ima glavobole. lenola, ne sekiraj se, ker te razumem kako ti je, ker tudi pri meni ni rožnata diagnoza zato moram na op.
Drži se, držim vama pesti in lepo pozdravljeni
Citiraj
nalala
Morski galeb je napisal/a:

Saj ji je zaupal, pa je sedaj pokojni. Sicer pa ni uradni medicini obrnil hrbta, ampak mu ona ni mogla več pomagati. Tudi to je povedal, naslednjič bolje poslušaj. Če še ne veš, uradna medicina ni vsemogočna (žal) in ko te zdravniki odpišejo, je meni povsem normalno, da poiščeš pomoč drugje. Jaz bi jo, zate pa ne vem, niti me ne zanima.
In preden koga obtožuješ, da daje kvazi nasvete, se najprej prepričaj, kaj sploh bereš. Če ne razumeš prebranega, pa malo pogooglaj, saj znaš, ane? Glej, takole gre :

http://www.viva.si/clanek.asp?id=2449

http://www.viva.si/clanek.asp?id=3061

http://209.85.135.104/search?q=cache:4t ... =firefox-a

V Zagrebu imajo prav kliniko, kjer zdravijo (zdravniki) s temi zdravili.
Citiraj
ne obupat
Ne obupat. A veš koliko nas živi s to diagnozo in to zelo kvalitetno (zase upam trdit, da celo bolj kvalitetno kot nekoč). Zato optimistično glej naprej in bodi močna zase in za mamo.

Koliko je mama stara in kakšne je imela težave?


Lep pozdrav in drži se!
Citiraj
MATEJA T.
Tudi moji sodelavki so nekaj našli v glavi,pa je ne upamo vprašati kaj je ,ker je zadnjič tako jokala po telefonu ,da je blo groza.Je pa na ORL -ju.
Upam da ni kaj hujšega.-tako kot naši B... tudi tvoji mamici želim vse najboljše!!

Držite se!!!
Citiraj
kolač
Ravno včeraj sem govorila z gospodom, ki so mu pred 14 leti operirali tumor na zadnjem delu možganov in živi kvalitetno naprej.

Srečno!
Citiraj
tudimojata
tudi mojemu očetu so ugotovili možganski tumor pred 9 leti. Imel je tumor hipofize, ugotovili pa so ga tako, ker je na eno oko nenadno oslepel. So mu ga v UKC Ljubljana odstranili in živi normalno naprej, s tem, da mora do konca življenja jemati določena zdravila, saj so mu morali hipofizo odstranili.
Ne obupajte. Bodi močna.

Držim pesti.
Citiraj
Morski galeb
nalala je napisal/a:
Hm, tudi pokojni Drnovšek je uradni medicini obrnil hrbet, poslušal ene take kvazi nasvete, kot jih daješ ti, ob odprtju Onka, je pa dejal: "Zaupajte uradni medicini!"
Se več kot strinjam z njim!!!

R
Citiraj
nalala
Pomota, na TV Pika je ta oddaja, če te zanima :

http://www.tvpika.net/sl/informacija.as ... formacij=1
Citiraj
nalala
Če zdravniki niso optimistični, to še nič ne pomeni, tudi oni so zmotljivi.
Jaz vem, da ne bi obupala in bi pomoč poiskala drugje. Ne vem, če si kdaj gledala oddajo mislim da na TV 3 z Jano ali Janjo?, kjer v Zagrebu (se mi zdi) zdravijo z biološkimi zdravili in to zelo uspešno celo bolnike, katere so zdravniki že obsodili na smrt. Tako da .. nikar obupat.

Srečno.
Citiraj
linola
kary je napisal/a:
Žal še nič ne morejo reči... Zelo optimistični pa niso. :(

In hvala za pesti. Mislim, da jih bomo rabili.
Citiraj
Morski galeb
Na kateri kliniki pa je?

R
Citiraj
kary
Seveda možganski tumor ne pomeni vedno smrti. Kaj pa pravijo zdravniki, se ga da operirati, je rakavega izvora?

Držim pesti za mamico.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.