Forum.Over.Net

Odgovori: Koloidno srebro - naravni antibiotik

Pregled teme
Blue30
Lahko kdo prosim predlaga trgovino, kjer se kupi originalno? (Lahko tudi tujina)

Hvala
Citiraj
srebrno zlato
Kolonialno srebro uporabljam že nekaj časa, tako zunanje (rane, ekcemi, glivice med prsti na nogah, vnetje ušes, vnetje oči, herpesi, kraste), kot tudi za grgranje v primeru, ko se začno kazati znaki bolečega žrela ter za razkuževanje (zobnih ščetk in ostalega). Pili ga še nismo, vendar razmišljam tudi o tem, kot preventiva. Odlično je za odpravljanje bradavic, za katere je še boljši gel iz kolonialnega srebra. Uporabljam od DrJuice Co in vsebuje 20 ppm. Uporablja ga cela družina. Kupujemo ga v Hiši narave.

"Pozabljen fenomen srebrne vode:

Srebrna voda je najstarejši naravni antibiotik, ki ga je človeštvo uporabljalo tisočletja, zadnjih sto let pa ne več.

Zdravilne učinke srebra so poznali že stari Egipčani, ki so v srebrnih vrčih hranili vino in vodo, da se ni okužilo. Srebro so uporabljali tudi Feničani. Med odkrivanjem Amerike so pomorščaki v srebrnih posodah tovorili mleko. V Nemčiji so v 19. stoletju s srebrom zdravili bolezni oči (za to se še danes uporablja koloidno srebro). Mnogi zgodovinski viri pravijo, da so kolero ozdravili prav s pitjem srebrne vode.

Ko je svet odkril antibiotike, so pozabili na srebro, ki pa v zadnjem času postaja vse bolj priljubljeno zaradi vse pogostejših stranskih učinkov umetno vzgojenih antibiotikov. Srebro pri tem ostaja še vedno najboljše naravno zdravilo.

Najenostavnejše zdravilo je srebrna voda. Lahko si jo pripravite sami. Razlika med kupljeno srebrno vodo in doma pripravljeno je v količini srebrovih ionov. Kupljena jih ima bistveno več in morate zato biti bolj previdni z uživanjem take vode.

Sicer pa je postopek enostaven ... V vrč iz srebra natočite vodo in jo pustite stati vsaj 24 ur (lahko tudi več). Že po 8 urah bo srebro v vodi uničilo vse mikroorganizme, izločat pa se bodo začeli srebrovi ioni, ki imajo zdravilen učinek na telo.

Pri tem je samo en problem: vrč iz pravega srebra je izredno drag, zato je veliko bolje uporabiti raztopino koloidnega srebra in vode.

Lekarnarji pravijo, da srebrna voda pomaga pri boleznih dihalnih poti, pri gripi, prehladu, pomaga pri vnetjih ušes, nosu, alergijah, ranah vseh vrst, opeklinah ... Srebrna voda pomaga tudi pri astmi, artritisu, izboljšuje krvni obtok, povečuje število rdečih krvničk, izravnava nivo hemoglobina ... Zdi se, da je srebrna voda čudežno zdravilo, ki ga je človeštvo pozabilo.

Če srebrno vodo kupite v lekarni (gre za koloidno srebro, ki ni zdravilo, pač pa prehranski dodatek - pomembno je, da je tekočina shranjena v stekleni steklenički, ker ima plastika in bližina elektrike na srebrno vodo negativen učinek), se držite navodil, ki jih je predpisal proizvajalec. Pri tem bodite pozorni koliko mikro delcev vsebuje koloidno srebro, ki ga kupujete. Na trgu je namreč največ proizvodov z 10 do 25 ppm (to je število delcev srebra manjših od enega mikrona na milijon delcev destilirane vode), ki pa so v bistvu razredčeno koloidno srebro z ustrezno manjšim učinkom. Koloidno srebro podjetja Alter Medica namreč vsebuje 37 ppm.

Ima pa srebrna voda en zelo izrazit stranski učinek: močno beli zobe."
Citiraj
144233377610987
Modro obarvani možiček je pil SREBROV KLORID, ker si je pripravek
izdeloval tako, da je v vodo dodajal SOL (natrijev klorid), ker je hotel
tako povečati električno prevodnost le te (destilirana voda je zelo slabo
prevodna za električno energijo), baje je rabil celo navadno klorirano
vodo iz vodovodne pipe.

Ta možak (in še nekaj pomodrelih ljudi) so dejanjske žrtve ARGIRIJE,
preberite si starejše TUJE članke o tem kako so to postali, ker, kakor
opažam, slovenska zdravstvena "stroka" sledi predvsem
farmacevtsko-lobističnim dogmam in "prepoveduje" uporabo srebra
bolj po ukazih raznih zbornic in "departmentov" kot pa iz izvirne
skrbi za zdravje ljudi.

Še moje izkušnje s koloidnim/ionskim srebrom: izdelujemo si ga sami,
že več kot leto dni ga uživam okoli pol decilitra dnevno (12 ppm),
brez nevšečnosti, brez sledu kakšnegakoli prehlada, gripe ali podobne nalezljive
nadloge, z njim se uspešno borimo proti ZASTARANI boreliozi - 10 let po
bolj ali manj neuspešnem zdravljenju s standardnimi antibiotiki.
Obenem naj omenim, da "stroka" ugotavlja samo prisotnost borelije v krvi, za prisotnost
v tkivih in sklepih (kamor se skrije) sploh nimajo metode - in to po njihovih
lastnih navedbah!!!

Paranoja ali preganjavica je tipična lastnost dominatornih egocentrikov,
ki se na smrt bojijo izgubiti stolček pod ritjo, zato si neskončno prizadevajo,
da bi ljudje ne imeli pravega znanja ali pa vsaj da bi imeli čimbolj nasprotujoče
si informacije in polresnice, kar povzroči dvome in epidemično širjenje paranoje,
s čimer je namen vladajočih paranoikov dosežen: obdržati stolček in vladati
še naprej - ne glede na to kako gnile in smrtonosne so laži, katerih se poslužujejo.

Nekoč je moja omemba zdravniku, da si herpes na ustnicah na hitro POSUŠIM
kar s pomočjo plazme, ki jo oddaja "Tesla-coil" / Lakhovski MWO, izzvala sledeči
odgovor: "Aha, elektro-KAVTERIZACIJA!"
KAVTERIZACIJA pomeni IZŽIGANJE - včasih močno dvomim, da so ti ljudje sploh pismeni!

LP
pacijent#292
Citiraj
že dolgo uporabnica
Bravo! Končno nekdo, ki razmišlja s svojo glavo in zdravo pametjo.žV družini smo uporabniki KS že preko desetletja, KS uporabimo v nešteto primerih in vedno pomaga. Po nekaj naročilih iz tujine in doma sedaj nabavljamo samo še silverlab, izdelek vedno kvaliteten, vedno pride v nekaj dneh in imamo same pohvale.
Citiraj
Dr.ozzz
Same zlajnane laži pišete. obsojam vas ne ker je to kar pišete cilj farmacevtskih lobijev. V neki lekarni pri nas dobite to vodo posebej za otročke in posebej za odrasle! Cela evropa že na veliko uživa koloidno srebro pa nimamo niti enega ....AMPAK NITI ENEGA PRIMERA NA 100 MILJONOV!!!!! KI BI POMODREL. Vsi samo lajnate o enemu dedku z modro kožo. Nihče pa se ni vprašal zakaj je zares moder. Ta možakar ki ga je oprah gostovala je užival srebrove nitrate ne pa koloidno srebro! Srebrovi nitrati pa so zares nevarni. To vodo si je pridelal sam, verjetno s pomočjo opreme iz srednega veka, pri izdelavi ni uporabljal deionizirane vode pač pa navadno vodo in tako si je pridelal strup za pomodritev kože. Navaden kmetavz se je opekel... Poleg tega je zaužil več kot dva litra kar je zelo modro. In sedaj je moder. Iz tega se raje naučite da se antibiotikov ne izdeluje doma in da jih pojejte toliko kot jih predpišejo strokovnjaki pa bo čisto vse ok. Farmaciji in njenim podložnikom pa prav nič ne verjemite. Vsi vemo da je to voda ki jih bo pokopala saj ne stane nič in še formule ni mogoče patentirati.

Ste vedeli da srebrna vodice v celoti pobije 650 VRST bakterij in virusov??
In da vsi antibiotiki kar jih premore farmacija iz celega sveta uspejo pobit zgolj in samo 6 vrst!!!!

Ste vedeli da je farmacija brez uspeha porabila na miljarde dolarjev da bi dokazaka škodljivost uporabe koloidnega ??? Vse kar lahko rečejo in to tudi pravijo da: "niamamo raziskav o vplivih pri dolgoročni uporabi" HALOOOO???????? KAKO PA TO? A NIMATE NAMENA NAS ZDRAVIT S TEM? A NI TO ZDRAVILO ŽE DESETLETJA V UPORABI VI PA PRAVITE DA NE VESTE KAKO VPLIVA IN MI PRI TEM PONUJATE IZJEMNO STRUPENE IN ZARES NEVARNE ANTIBIOTIKE ????

Svetujem vam prebiranje strokovnih AMERIŠKIH ČLANKOV kjer je farmacija popušila in kjer s tem zdravilom tam učinkovito zdravijo zdravniki ... ne pa dedki iz kleti.

priporočam pri kurativi 50ppm za odrasle in do 10ppm za otroke kratek požirek zjutraj in zvečer do 10 dni jemanja oz. manj do izboljšanja stanja. lahko se jemlje tudi v kombinaciji z drugimi zdravili brez kakršnihkoli stranskih učinkov, pomembno je le da se požirek v ustih drži 10 min. Nato ga izpljunete ali pogoltnete.

premisli če si človek ali ovca ;)
Citiraj
Arty
Bojan 123 je napisal/a:
Pozdravljeni!
Tudi za cepivo proti novi gripi niso dokazali, da nima stranskih učinkov (nasprotno vse več je trditev, da ima hude stranske učinke), pa ga vseeno uporabljajo in uradna medicina še celo vsak dan priporoča, čeprav vsebuje živo srebro.
Nadalje nikoli niso dokazali, da pijače v plastenkah niso zdravju škodljive (vsebujejo hormonske motilce, ki se izločajo iz plastike), pa se te pijače veselo reklamirajo in prodajajo. Prosim Vas ljudje, ne bodite taki slepi nejeverni Tomaži. Za božjo voljo uporabite glavo za razmišljanje. Naj vsak sam razmisli, ali je hujši stranski učinek obarvana koža (ob nenormalno visokih dnevnih odmerkih koloidnega srebra), ali stranski učinki, ki jih povzročajo ostala zdravila, pa čeprav vam jih predpiše zdravnik.

Lp bojan
Bravo, malo je takih ki za razmišljanje uporabljajo svojo glavo!
Citiraj
rokbiljski
ojla;

za luskavico ti bo najbolje pomagalo konopljino olje z 10% THC in CBD...
preverjeno...


LP
Citiraj
MacGyver
Zgleda tole ni vec aktualno?
Za luskavico pa nisem zasedil da bi imel kak protiucinek?
Citiraj
rokbiljski
oj

kaj te zanima?

piši na zasebni mail, če želiš informacije...
Citiraj
Srebrni
Kaj je tema zamrla?
Citiraj
James2
Zakaj je toliko spletnih strani ki prodajajo to čudežno srebro nedosegljivih oziroma so pobrisana?
Citiraj
enapoena
Iz preventive oz. slabega počutja. Vmes sem ugotovila da imam tudi kandido (test s slino).
Citiraj
rokbiljski
KS ne more povzročiti vnetja, lahko ga samo odpravi...
možno je, da vam je pobilo parazite in je sedaj več odpadkov...
zakaj ste ga začeli jemati?


LP Rok
Citiraj
enapoena
Ali je možno da KS povzroči vnetje črevesja? Po dveh dneh uporabe sem dobila drisko in prozorno sluz v blatu pa kar hude bolečine v predelu črevesja. To pomeni da dobro deluje ali da mi škoduje in je bolje da preneham?
Citiraj
Damjan2
Pozdravljeni.kupi se ga lahko v vsaki lekarni v Avstriji.tudi sam sem ga nedavno in ga uporabljam za uživanje,po dve zlicki dnevno. Lp
Damjan
Citiraj
Flavija
Pozdravljeni
sem uporabnica KS in imam same dobre izkusnje.uporabljam ga po potrebi za razlicne stvari...pred kratkim me je picila osa.pricelo me je boleti in zatekati,in ker imam v torbici vedno flasko koloidnega sem ga takoj uprabila in pospricala po predelu pika.v roku dveh,treh minut nisem vec cutila bolecine in nisem vec vedela kje tocno je bil pik cebele.Naravnost fantasticno!!0dkar ga uporabljam nimam vec problemov z refluksom......in se in se bi lahko opisovala!LP vsem!
Citiraj
nanito
še eno vprašanje:

kako je z uvozom? bodisi znotraj EU ali izven?

hvala!
Citiraj
nanito
vprašanje:

kje pri nas se dejansko da dobit kolidno zlato v pravi nano obliki? (da dejansko ne vsebuje ionske delce in potencialno toksičenga Au-kloirida)?

vnaprej hvala!
Citiraj
Macca
Pozdravljeni - ali ve kdo, če kdo prodaja KS na obali?
Citiraj
rokbiljski
Pozdravljeni!

Poglejte na alteromnia.si in jih kontaktirajte, jaz imam zelo dobre izkušnje z njimi...


LP Rok
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.