Odgovori: znaki, ki kažejo na slabega moškega :)

Pregled teme
Marko
Matkic je napisal/a:
Matkič, ti sumljiv. Spet zagovarjaš moške in ponižuješ ženske. ;)
Citiraj
Matkic
Robi... je napisal/a:
žensko gledanje na stvari pa itak ni normalno defakto torej nobena ni normalna

bahahahahahah
Citiraj
Robi...
Spider je napisal/a:
Res trdijo, ampak ni prav, če ženski kar samodejno pripišeš lastnost "normalna".
Zato je treba prav tako upoštevati perspektivo iz katere ženska gleda in označuje normalnost nekega moškega.
Citiraj
X6
amm, nikjer v splošnih pogojih nisem zasledil, da se lahk sam srednješolci pogovarjao s tabo...sam to še čakam da razširiš sam na nedolžne svoje pogoje..ker pol se boš lahk menil sam še z matkičem))
no , ko tebe berem vidim da nisem nič zamudil ko nimam srednje šole...srednja šola kjer te ne naučijo osnovnih reči pač ne more biti kaj prida...potrata časa in denarja, a ne?))
Citiraj
Sadni
X6 je napisal/a:
Kako si potem sploh drzneš pogovarjat z mano, če še osnovne šole nimaš dokončane ? Am ne, ne ločim razlike, Sveto pismo = Biblija, isti šmorn. Vem tudi za staro in novo zavezo, to je pa tudi vse kar so nas učili v srednji šoli, dovolj, da sem naredil književnost, pri maturi, s 5ko. U mad bro ?

Še iz wikipedije vir : "Sveto pismo ali Biblija.." --> http://sl.wikipedia.org/wiki/Sveto_pismo

Očitno te še na tvojem področju prekašam. Lahko te je sram ničvednež.
Citiraj
X6
Sadni je napisal/a:
vočko, ma si dosadan, kako bi na dokončal srednjo šolo če mam sam 7 razredov osnovne, sem ti že 100x povedal, pa ne berem biblijo, ampak sveto pismo, tudi tega ne ločiš kaj? večinoma Novo zavezo, če že hočeš podrobnosti..
Citiraj
Sadni
Matkic je napisal/a:
Verjamem, da obstajajo tudi takšne vrste tradicionalistov, ki znajo zadržat svoje mnenje zase. Je pa res, da je na tem forumu folk dvakrat bolj sproščen in pogumen, kot je v reali. X6 je res lep primer tega.
Citiraj
Marko
Sadni je napisal/a:
Od tu naprej si pravilno razlagaš. Do tja pa ne. :)
Citiraj
Marko
Spider je napisal/a:
Mogoče pa prepoznajo tudi, da nismo na voljo, ker smo v zvezi in ne iščemo. :)
Citiraj
Sadni
X6 je napisal/a:
Ti pa pejt Biblijo brat naprej. Verjetno edina knjiga, ki si jo prebral v življenju, če ne bi ziher dokončal srednjo šolo.
Citiraj
Matkic
Sadni je napisal/a:
saj če sem pošten so to skorajda vsi :P

redkokateri tradicionalnez je taki ki čisto nič ne posiljuje okolice s svojim tradicionalizmom...
Citiraj
X6
vočko, še 100x ponovi mantro pa boš začel verjeti ...svojim nebulozam))
Citiraj
Sadni
Matkic je napisal/a:
Jaz sploh nisem nikoli trdil, da ne maram tradicionalnežev. Jaz sovražim samo tisto vrsto tradicionalnežev, ki nas venomir opozarjajo in posiljujejo s svojimi teorijami kaj je prav in kaj ni, potem nas pa še zmerjajo z mamini sinčki ipd zlajnanimi forami. Verjetno so samo ljubosumni na nas, ker živimo tako, kot nam paše, oni pa tega niso zmožni. Drugače si res ne znam razlagat...
Citiraj
Matkic
Sadni je napisal/a:
Mene zanima, če mi lahko kdo od vas pove vsaj eno skupno točko, ki jo naj bi imel jaz s Spiderjem, ali pa Matkićem, razen tega, da smo vsi proti veri, pa da ne prebavljamo tradicionalistov, ki nam vsiljujejo svoj način življenja ? Ker btw, takšnih primerov imaš še na milione. Precej bolano se mi zdi, da če nekaj napiše nekdo drug, da potem to avtomatsko velja tudi zame. Drugič dvakrat premisli koga tlačiš v drek, pa lepo bi bilo, če zraven prilepiš še kakšen dokaz, ne pa da govoriš kar nekaj na pamet, retardiranec.[/quote]

pa saj jim ni za zamerit...

Oni pač mislijo da smo mi enaki oz. verjetno kdo tu misli da je to celo ena in ista oseba....

Itak je evidentno da se tudi v čemer ne strinjamo ampak ker noben od nas ne mara takih tradicionalistov in vere... in ker napišemo brez obzira bi kdo dejal, nas pač mečejo v isti koš...

Ker čim ti napišeš da se strinjaš al pa da mam jaz prav, si ze moj fen za njih in obratno, enako velja če se spider strinja z nečemer od naju ali midva z njim... pol smo ze feni in kaj jaz vem kaj še vse...


podlago za take dokaze pa iaščejo pri sebi ko omedlijo ko vidijo justina Bieberja ...
Citiraj
Spider
Marko je napisal/a:
Marko, spet me sprašuješ bedarije. Zakaj? Zakaj??

Samske iskalke trdijo, d aiščejo in da normalnih ni. Hej, veš kaj to pomeni? Če normalnih ni, tudi vas samooklicanih normalnežev, očitno ne prepoznajo kot normalnih..
Citiraj
Sadni
trio adijo je napisal/a:
Moj je res poln, klikajo me pa kar same od sebe, kar pa lahko tudi dokažem, če je potrebno. U mad bro ?
Citiraj
Spider
trio adijo je napisal/a:
1. Ne pecam tu gor nobene ženske.

2. redno dobivam zasebna sporočila uporabnic ženskega spola, ki me ponavadiji pohvalijo za kakšno moje mnenje , ali kaj podobnega.

Tako, veselo zgražanje dalje, luzers.
Citiraj
Marko
Sadni je napisal/a:
Tako pa karma deluje. :))
Citiraj
trio adijo
Ne dvomim v to, da ima trio adijo poln nabiralnik zasebne pošte žensk, ki jih pecajo. Vse ženske so nore na vas tri. V to sploh ne dvomim.
Citiraj
Sadni
trio adijo je napisal/a:
[/quote]
Mene zanima, če mi lahko kdo od vas pove vsaj eno skupno točko, ki jo naj bi imel jaz s Spiderjem, ali pa Matkićem, razen tega, da smo vsi proti veri, pa da ne prebavljamo tradicionalistov, ki nam vsiljujejo svoj način življenja ? Ker btw, takšnih primerov imaš še na milione. Precej bolano se mi zdi, da če nekaj napiše nekdo drug, da potem to avtomatsko velja tudi zame. Drugič dvakrat premisli koga tlačiš v drek, pa lepo bi bilo, če zraven prilepiš še kakšen dokaz, ne pa da govoriš kar nekaj na pamet, retardiranec.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.