Forum.Over.Net

Odgovori: Preveč aktivna?

Pregled teme
Alpinist
alpinistka je napisal/a:
Alpinistka, si se že poročila? ;-) Poznam enega, ki bi točno eno tako si želel - če bi seveda tudi ostali del kemije bil skladen ;-)
Citiraj
tadej
huh, Katenjka, a dela se na tem da bo konec civilizacije?! Se mi je zdelo da je nekaj narobe s tem da se izničujejo razlike med moškim in žensko, zdaj pa pravim, bogdaj naj le ostanejo!

Družbeni vpliv pač ni vedno negativen. To pravijo komunisti, ki izumljajo novi svet in novega človeka. In po 50 letih se vse skupaj spreminja v prah. Pa toliko muke.

Take punce kot je drobtinica bodo vedno na ceni, vedno privlačne. Te razne feministke in "samostojne" pa nikoli.
Citiraj
matjazko
katenjka je napisal/a:
Še 1x, kaj ima to (izguba matere) veze spet z gornjo temo, kjer je tekel pogovor o moških, ki se bojijo samostojnih žensk? Malo pomisli. Bo, pomagam? :) Ja, bingo - spet nobene!!! :D
Citiraj
katenjka
matjazko je napisal/a:
Hm? Ti pa v nerazumevanju. Sploh pa ne pišem sem zaradi tebe.
Itak da ni vseeno, če ima neko lastnost ženska ali moški... Na primer, zapustiti otroka pred enim letom starosti.. je dosti bolj stresno za otroka, če to stori mati kot če to stori oče... ali na primer kaka družbeno nekako še tolerantna dejanja za tipa, ki se pri ženski več ne tolerirajo... ah pa saj ja nisi privrženec feminizma...? Družbene razlike bodo med nami vedno ostale, ker bodo vedno ostale biološke razlike med nami. Ko jih ne bo več (dela se na tem) bo konec te civilizacije, prepričan si lahko.
Zanačaj pa je res neodvisem od spola, isto temperament. Ampak osebnostne lastnosti niso samo to, vsaj kolikor jaz vem... a se motim?
Citiraj
matjazko
Katenjka
Kaj je marsikaj? Nisem govoril o "marsikaj", ampak izrecno o osebnosti in značaju!

Hm? Katenjka, prečitaj in pomisli, kakšna je relevanca s tem, kar si sedaj napisala z zgornjo tematiko. Nobena, žal... Ti si pravi besedni virtuoz v izražanju. :)))
Citiraj
katenjka
Ta tema z alpinistko ima eno lepotno napako, namreč nemogoče je, da bi bila resnična (mislim ne tema...ups to bo zdaj spet metafizika ;)))
Citiraj
bum
Alpinistka, potrebuješ alpinista in pika. Ali pa vsaj nekoga, ki ima hribe rad. Tako kot tebe ne bo nekdo pri 35 spreminjal, tako tudi ti ne moreš več nobenega. Časi, ko smo drug drugega lahko vzgajali so bili tam.. pri 17. Pa še potem, če ostaneš z osebo iz mladosti, je pa potem problem, ker se eden od niju vpraša kako bi bilo spati s kom drugim. Težko je, ker je resnica ta, da se pač v resnici lahko ujamemo z zelo malo ljudmi. Vsaj ne tako, da bi si lahko bili življenski partnerji. Kdor o sebi misli, da se lahko ujame s komerkoli... ima probleme. Hujše kot so tvoji.

Pa hecno je, ko ti eni očitajo leta. Pri 24 ti itak govorijo, da si premlad in da boš s trenutnim partnerjem itak šel narazen. Malo kasneje pa.. kaj si pa počel v mladosti? Brezveze se ukvarjat s tem, ker nisi ravno na 29 rojstni dan našla tipa s katerim bi se ... točno na, recimo, 31 rojstni dan poročila in točno pri 34 imela otroke.

Vztrajaj, išči in imej oči odprte, tako kot do sedaj. Prav je da veš, kaj hočeš in pri sebi dobro veš, da je v tem ključ, da najdeš pravega.
Citiraj
katenjka
matjazko je napisal/a:
Spol vpliva na marsikaj. Na značaj sicer pa ne.
Mislim, da sem čisto prav napisala. Ali pa ne? Kaj si najprej? Človek nasplošno ali to, kar si po spolu (moški, ženska)?
To je za tvoje pojme združljivo?
Marko je napisal/a:
Ne. Ni nujno, da je tip, ki nima razčiščenih nekaterih pojmov, copata. Lahko je šovinist. Lahko ni nič od tega.
Robi... je napisal/a:
Vreme je pač jasno, kaj je pa vama jasno, pa meni ni jasno. V vsakem obstaja vsaj najmanjša možnost da postane karkoli. Moč karakterja je pa sploh tako relativna lastnost da sploh brezveze... ob nekom ima nekdo močnejši karakter, ob nekom pa je čisto brez barve... sploh je ta relativnost tipična (mislim opažena) pri ekstravertiranih.
Robi... je napisal/a:
Točno. V nekih "ugodnih" okoliščinah je vsak sposoben ubiti človeka. No ne vem... teoretično.
Citiraj
Hahaha
matjazko je napisal/a:
Kaj pa vem, če so lepe. Sami sebi smo vedno slab sodnik, drugače je pa zadnjič ena rakla, da so ji simpatične....
Ne vem, če to šteje, ker takrat še nisem bil brez štunfkov.... :)
Citiraj
Robi...
Marko je napisal/a:
Meni tudi.
Ne moreš iz nekoga narediti nekaj, če ta možnost v njem ne obstaja že prej.

Spremenile so se le okoliščine in s tem prišle do izraza drugačne lastnosti.
Citiraj
Marko
katenjka je napisal/a:
No, je bolj enostavno. Če tip nima razščiščenih nekaterih pojmov, je torej copata že preden spozna žensko. In, če tip nima razščiščenih pojmov, ga ženska, ki si želi ob sebi močno osebnost, sploh ne bo izbrala oziroma ji sploh že od začetka ne bo privlačen. Meni je to logično in razumljivo. Ni potrebno nobene knjige prebrat, da to veš. Ali pa? :)
Citiraj
matjazko
Hahaha je napisal/a:
Če imaš lepe noge brez platfusa, veliko!
Imaš štrumfpanteljce, da ti dol ne zlezejo?
Citiraj
Hahaha
ronka je napisal/a:
Jez pa črne štunfe......peti dan :)


A to kaj pomeni pri ženskah, samostojnih ženskah? ;)
Citiraj
matjazko
Kate
Čemu sem dal kompatibilnost pod narekovaje, ugibaj! :)
Sadist npr. rabi mazohista, in obratno, ampak ta dva sta kompatibilna pod narekovaji, ker oboje je patološko.

Ko rečeš SO - je posploševanje in ozko klišejsko razmišljanje s predsodki. Mar spol vpliva na tvoje osebnost in značajske lastnosti?

Drži pa to za tiste moške, ki so nesigurni, ki radi vodijo, ki imajo manjvrednostne komplekse, če jih ženska intelektualno prekosi, če zna naredeiti tudi "moška dela", če več zasluži in podobno.
Citiraj
Robi...
katenjka je napisal/a:
In zakaj ne ?

Ker hoče biti samostojna in zato ne mara, če ji kdo pomaga in sama prav tako noče z nobenim imeti opravka, ker potem več ni samostojna ?
Citiraj
katenjka
Robi... je napisal/a:
Samostojna ženska je tista, pri kateri veza ne funkcionira ;) ;)
Citiraj
Robi...
katenjka je napisal/a:
Ne bi najprej definirali samostojne ženske ?
Da vidim, če se jih res bojimo ali ne...:)
Citiraj
katenjka
Marko je napisal/a:
Iz tipa, ki nima razčiščenih neaterih pojmov... ki je predolgo samski in potem cel happy, ko si eno najde...lahko tista naredi točno karkoli se ji zljubi. Mislim, da je ta tvoja izjava spet samo ena obrambna racionalizacija (da ti to nisi, ker si prečital svoje pametne knjige), seveda varljiva.
matjazko je napisal/a:
Seveda to ni res. Če bi se vedno našla dva kompatibilna, potem ti ne bi imel kaj pisati tja v Ljubezenske nasvete. Moški se bojijo samostojnih žensk in ženske prezirajo tiste, ki so copate. Nemalokrat se taki sparčkajo skupaj.
Se ti vidi, da zvez ne poznaš dobro v praksi ampak iz... no saj veš... teorije. Mi je prav žal, da moram to napisati...
Citiraj
katenjka
matjazko je napisal/a:
Ne še... zdaj sem komaj pri 756. em. Ampak vse bom preštudirala, ne skrbi...
Citiraj
katenjka
matjazko je napisal/a:
...tschechische Grammatik und mein Kopf tut Weh...
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.