Odgovori: spogledovanje

Pregled teme
jannette
Hvala vsem za odgovore. Včeraj sem ga po dolgem prepiru zapustila.
Citiraj
Sanča
Jaz tega ne bi tolerirala, sploh ker je rekel da tega ne misli prenehati. Zame je to podcenjevanje partnerke! Odjebi ga!
Citiraj
jannette
Gre se za očitno spogledovanje in nasmihanje drugim. Njega je že prej motilo, da mene pa vsi gledajo, to mi je večkrat rekel. Kaj morem, če drugi mene gledajo, sem jaz kriva?

"Ja kako naj bi pa fant vedel da si najlepša, če pa ne vidi drugih? Prosim odgovori."

Proti gledanju nimam nič. Proti pol urnemu buljenju pri mizi v lokalu pa veliko.
Citiraj
megaboy.
To je pa res teror, da smeš gledat samo tja, kamor ti ženska dovoli. oz je dovolj že to, da samo misli, da v določeno smer ne bi smel gledat, če pa pogledaš je pa že vse narobe.


Ja kako naj bi pa fant vedel da si najlepša, če pa ne vidi drugih? Prosim odgovori.

Kaj pa tebe, ali te drugi fantje tudi gledajo, ko si z njim na pijački?
Citiraj
še
Se strinjam z obema. Tole je skrajno žaljivo, ni ti tega treba prenašati.
Citiraj
ena tuja
Si imela smolo, da si srečala budalo prve vrste. Pusti ga naj se kar spogleduje - samo brez tebe.
Citiraj
drejkica
Kriza ej, ta tip te niti malo ne spoštuje, da v pričo tebe flirta!Povedal, ti je, da s tem nebo nehal, tako da druge možnosti nimaš kot pa da se sprijazniš s tem, ali ga odjebeš.Kar boš nardila, je tvoja stvar, ampak jaz si niti v sanjah ne znam predstavljat, da bi meni to tip delal, kaj šele v realnosti.

Vso srečo,


Drejka
Citiraj
jannette
Nujno rabim vaša mnenja. Kaj menite o tem, da se vaš fant vedno s kom spogleduje ko greste z njim na pijačo. S tem ne mislim en ali dva bežna pogleda, temveč očitno buljenje v drugo osebo. Jaz se kar odveč počutim, ko bi vsaj bila grda ali debela še razumem, ne pa da mi po drugi strani govori da sem zanj najlepša. Zelo me moti in to sem mu povedala, pa je rekel da s tem ne bo nehal, ker to za njega ni nič takega. V soboto sem vstala od mize in odšla ter ga pustila samega tam. Dovolj mi je!
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.