Odgovori: Povprečna ženska feministka ipd.

Pregled teme
Matkic
Citiraj
4tradcucks
https://www.youtube.com/watch?v=HFW0z0Y5TR4

Traditional Women R Back !

With STDs, Tattoos & children from other men. :D
Citiraj
NekulturenSamozavestnež
Tale bi vama znal bit še bolj všeč:

https://www.youtube.com/watch?v=Av77W4yLJow
Citiraj
DXY
Matkic je napisal/a:
Good song :)
Citiraj
Senza
Good night, white pride!
Citiraj
Matkic
Dater...

Ko sem dobo tale link, sem se spomno na tebe, novi anthem! :)

https://www.youtube.com/watch?v=6Knuwl2ZQXE
Citiraj
Matkic
DXY je napisal/a:
Seveda ne, in zdaj bodo dežurni apologeti razkroja družbe, priseljevanja ilegalcev in feministke opravičevali to žensko češ da ni feministka, čeprav je vodilna feministka...

Potem se pa čudijo zakaj že nekatere ženske zavračajo feminizem... ko bo enkrat bel moški izumrl bo Svet šel nazaj v temačen srednji vek, namreč IQ v Afriki je nižji v povprečju od Evrope...

Belci smo pač

"The greatest race to ever walk the Earth"

Poglejte samo izumitelje, koliko je sploh nebelih... kdo nam je dal luč, telefon, elektriko???? Praktično vse izume ki Svet uporablja so izumili belci... nekaj so dali Arabci v času renesanse in pa Azijci, ampak gonilna sila napredka Sveta je bela rasa...
Citiraj
Marko
DXY je napisal/a:
Samo ogledalo sem ti nastavil. In ti to vse vidiš. :)
Citiraj
DXY
Marko je napisal/a:
Clovek, ki je tako nerazgledan in ignoranten kot ti, hkrati pa white knight mangina, si moderni feminizen pac tako razlozi. Ubogi...
Citiraj
Marko
...proti takim...
Citiraj
Marko
Zenske izkoriscas, hkrati pa se zraven pritozujes ker so jezne in zelijo ukrepat takim kot si . za poscat. :/
Citiraj
DXY
Matkic je napisal/a:
Vecini MON, ki tu zagovarjo moderni feminizem, se niti sanje ne kaj vse moderne feministke in SJW zagovarjajo in za kaj vse se glasno zavzemajo, hkrati pa kaj vse ignorirajo.

V ZDA je univerzitetni profesor javno zahteval, da se beli moski ubijejo, Publika pa mu je ploskala. Moderne feministke se na vse pretege trudijo uniciti belega moskega, ki je po njihovem prepricanju kriv za vse slabo na tem svetu, hrati pa storiti vse kar je v njihovi moci, da se uvozi cim vec muslimanov iz bliznjega vzhoda in Afrike. Burko se ze nekaj casa prikazuje kot simbol zenske svobode. Ne da se mi razlagati zakaj. Morda drugic. Skratka, samodestruktivne mentalne bolnice. Pa kateri normalen moski si bi zelel kaj vec s taksnimi osebki??
Citiraj
Matkic
@wetwetwet

No ko sem pisal o "white guilt" in uničenju "white male" populacije sem imel v mislih tole... to je današnji feminizem ki pomaga isti agendi ki je uničila cvetočo Rodezijo... kako misliš da misleč moški reagira ob tem? Kako imaš lahko rad feminizem danes?

Slika

Da bi enako izjavil beli moški na televiziji bi ga mediji in feministke RAZTRGALE, ko to izjavi feministka je vse ok... dokaz več v kakšnem Svetu živimo...
Citiraj
Matkic
Marko je napisal/a:
Tipi tega ne delajo/delamo, ker mislimo da je tako prav, ampak ker tako prideš do tistega kar želiš... torej pi.čke... Misliš da bi večina delala tako, če bi na cesti ležale z raztegnjenimi nogami? :)
Citiraj
Marko
DXY je napisal/a:
Res se je pokazalo, samo ne vem zakaj obcutek, da ne vidimo vsi enako.
To je kot vojna med pakistanci in palestinci. Noben vec ne ve, zakaj so se skregali, pa se vedno na smrt skregani. :)
Citiraj
NekulturenSamozavestnež
Kulturnost je overrated, you heard it here first.
Citiraj
DXY
Ko sem se tukaj prvic pojavil, sem bil cisto kulturen. Kot tudi sicer v realnem zivljenju. Pa ste mi na ena-dva-tri pokazali kaj si mislite o vseh, ki ne trobimo v white knight mangina komunajzarski rog. Ene same zaljivke. Pocasi pa je cas pokazal, kdo res nekaj ve, kdo pa le trobi parole. Kdo je razledam, kdo pa je le zaplankan. In ko sem spoznam s kaksnim kalibrom ljudi imam tukaj po vecini opravka, sem se temu primerno zacel do vecine tudi obnasati.
Citiraj
BTDT
Matkic je napisal/a:
Haaaaa! Tole je pa za pivo!
Citiraj
Marko
Ne le njeno vedenje, pač pa njeno nezadovoljstvo. Ampak, itak si vsak želi ob sebi zadovoljnega partnerja.
Citiraj
Marko
Matkic je napisal/a:
Napaka moškega oziroma fanta pa je, da misli, da mora delati to, kar ženska pričakuje. Zato pa odnosi razpadajo. Moški mora delati to, kar želi in če pri tem najde njegovemu načinu ustrezno partnerko, je to lahko samo plus. Vse ostalo nima nekega smisla. Seveda pa tega ne ugotovi človek čez noč.
Ženska sploh ne rabi veliko, da je zadovoljna. Problem je le, ko naletiš na takšno, ki še niti dobro ne ve, kaj sploh hoče ali pa njeno vedenje jemlješ preveč osebno, kar pa je za mlajše totalno značilno in normalno. Pot učenja. Logično pa je, da mora tudi ona najti svojim željam primernega partnerja.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.