Odgovori: Starostna razlika

Pregled teme
All inclusive
matjazko je napisal/a:
kaj če bi kdaj pa kdaj še vklopil možgane in napisal normalen post, ki replicira na vsebino napisanega, kakor pa otročji ad hominem post, čeprav greš proti 30-tim, a obnašanje kaže nivo 15- letnika. Ni tako težko, potrebno je le misliti zraven, kaj (na)pišeš. Veliko sreče, ampak brez piva! ;)
http://med.over.net/forum5/read.php?124 ... g-10296015
Citiraj
Odgo
matjazko je napisal/a:
Iz kje je razbrati, da moškega obkrožajo same debele, če ima morda tudi izkušnje z njimi, kratki stik ? Moški, ki ima zelo dobro razvite tudi ročne spretnosti nič kaj prida ne izbira, če ga hočejo debele, bo hvalil njih, se ti ne zdi ? A ni bolje reči nelepa ? :)
Citiraj
matjazko
Zanimivo je napisal/a:
Moški, ki govori o "grdih" ženskah, je bedak, ki ima najverjetneje razen jezičnih spretnosti zelo dobro razvite tudi ročne, ker mu drugega ne preostaja, če ga obkrožajo "same debele". Grdih žensk ni, so le manj atraktivne, tako kot moški.

PS: Verjetno si desničar? Potem priporočam, da menjaš roko ,da boš imel mišice razvite na obeh. ;)
Citiraj
Zanimivo
Še prigodam o bajsah eni ne verjamete ? Kaj šele, da bi kdo pisal o postavnih ženskah, bi ga linčali, lažnjivca ?
Poglej, poglej, tukaj se nekdo hvali s pametjo, čeprav je ni pretvoril v rezultate na nobenem področju v življenju.
Tak zgleda še večja zguba, z boljšimi izhodišči je izgubil, le kaj mu je izgovor.
Citiraj
čebelko
Matjažko, ko boš bral kasneje, mene ne bo več tukaj in si boš lahko moj neodgovor na tvoj morebitni komentar/vprašanje po svoji želji razlagal, krasno kajne ? To je srečno življenje :)

P.S. Pazite se tega bolnika.
Citiraj
čebelko
matjazko je napisal/a:
Ja lulček vedno ti to preostanek kajne hihihi :))))))))) (tvoj stil)

Bova zaključila, da ne boš rekel, da sem šel, ker si me najdel ? Bova zaključila in boš spet zmagal, zaključil z luli pripombo in odšel ? Dam ti še eno šanso, da EN argument napišeš in ga zagovarjaš, morda boš zmagal, nič ne rečem, lahko tudi ad-hominem, samo daj že nekaj do konca speli. Al bi rad osebno kaj izvedel o meni, kar imaš tako rad ? Bi se rad osebno dobil in v kaj prepričal, brez nasilja jasno, nič bat. Bi rad kaj razumskega ali čustvenega vprašal, izberi si eno stvari, potem oz. drugače grem... Bi rad kaj iz poljudnih virov ali znanstvenih, daj povej želje. Samo ENO še, ker se je že tole razvleklo, saj ti je treba preveč razlagat vse, pa še vedno ne razumeš oz se izmuzneš. Zatorej, ENO stvar si izberi, argument/karkol. Imaš zadnjo možnost :)
Citiraj
matjazko
Keksić, malo še uporabi zgornji tanjurček, ki je odgovoren za razmišljanje, tako da ti jezik ne bo prehiteval pameti. ;)
Citiraj
čebelko
matjazko je napisal/a:
No bi lahko prosim odgovoril, če se že siliš ene trditve podajat. Prosim za odgovor na vprašanja k sm ti jih dal.
matjazko je napisal/a:
No vidiš, s tabo se ne da. Če se te ignorira, kar se te mora, potem misliš, da si nekoga stisnil v kot. Če se ti odgovori si mu stopil na rep, rabi za živce ? Vedno ima lulček matjaži prav kajne :) Ti si težek bolnik, verjemi.
Tako si v svojem neumnem svetu, zahvala tvoji okolici, k te nikoli ni pustila odrasti.

matjazko je napisal/a:
Ja verjamem ja. Ti si že, če ti med chatom nariše smajlila, obetaš poroko. Bolniki so itak vedno prepričani, da imajo povsod šanse. Gre se za nadaljne preverjanje namiga do trenutka, ko ni dileme, ti je jasno ? Ali si želiš izdrkati ob detajlih, saj sem vedel, da ti ne bo dovolj. Mora priti do nedvoumnege situacije/možnosti na koncu, ne tisto "uu kako me je gledala" a v resnici je preverjala, če jo psiho še gleda oz se mu je smejala v faco. Sem mislil, da je to jasno, samo tebi je treba kot otročku vse razložit, kako gre luli notr ane, saj še nisi videl v živo. Fak no....


Keksić
matjazko je napisal/a:
Ženske že imajo na razpolago četico da, samo na žalost je sploh pri debelih, večina to četica matjažkov, katerih si seveda ne želijo. Hočejo tiste druge, katerih jih pa morda nočejo zgolj zaradi debelosti. Naletiš na vse živo in napišeš sem pa tja na forum, v upanju da se te zavejo kje morda tiči zajec.
Keksić
matjazko je napisal/a:
Ti ne razumeš poanto. Sploh se ne pogovarjam s tabo, ampak ker se greš glavnega akterja foruma, k je že tko na žalost slabo obiskan (ta podforum namreč), imam ravno voljo, da tole pišem. Pišem ostalim, da morda ostalim potegne ker ubošček si. Imaš svojo temo, da tam dokažeš nasprotno, a nisi napisal nič, le lulaš povsod drugje. Ti vedno išeš z nasmeško, za vsak primer, da se lahko po otroško izmuzneš, dobro vem kaj ti delaš in kaj ne. Sedaj naprimer si spet osebno skočil na čustva, da sem tako besen nate, da si mi pohodil rep in ti tole pišem. Kot sem rekel, s tabo se ne da. Si sposoben eno trditev napisati in jo argumentirati, poslušati antiargumente ? Ali bi se rad osebno pomeril. Ali bi rad čustva analiziral ? Malo smo zaresni kajne, če zadanemo, smo imeli prav, če nismo, smo se hecali. Če ti nekdo ne odpiše, si ga dobro zašil, če ti odpiše je sigurno ves besen... Daj izberi kaj bi rad pisal, ker teh otročarij se ne mislim it. Malo zožaj kar bi rad povedal, če bi rad še kaj...
Citiraj
matjazko
Odgovor: ?
Saj si razumel ? Ali mogoče nisi razumel ? Mogoče pa bi lahko razumel ?
:)

Keksić, metin čajček za živce
To imamo vsi moški tak občutek, da si nas želijo, že če se nam prijazno nasmehnejeo, imajo nekaj za bregom, seveda je v ozadju izključno seksualni motiv, hočejo nas, in razmišljajo, kako bi nas spravile v posteljo. :) Če pa tega ne opazimo prav pogosto, pa je potrebno kaj popit, kakšne 2-3 pive ruknit. Tebi že brez tega uspeva, čestitke. :D

Keksić
Mislim, da imajo ženske na razpolago četico vojakov, še posebej mlade, tako da se ne rabiš s tem obremenjevati.
Glavno, da smo mi moški super in lepi, pa začuda še vedno naletimo na težave s temi prevzetnimi "debelimi"... :)

Keksić
Ja, pri tebi se vidi, da izhajaš iz drame, kjer gre vedno za življenje in smrt, seveda le na listu papirja, česar ti ne opaziš, ker se preveč vživiš :), ko zaradi stiskanja nalivnega peresa, ječi papir pod težo tvojih razburjenih čustev, vse dotlej, dokler se ne poda in brizgne tinto, rdečo kot kri, zaradi pretiravanja, pavlihovske izumetničenosti in teatralnosti... :)))
Citiraj
čebelko
matjazko je napisal/a:
Ti veš kaj pomen debela oz debelost ? Je dokaj dobro definirano. Te ne bom učil, sam si poišči.
Zdej smo pa pri kakšnem kilogramčku... Sam skačeš iz brega na breg...
Citiraj
čebelko
matjazko je napisal/a:
Prav obešajo se normalne ženske ne (ne glede na kriterij), dajejo pa ogromno znamenj, flirtov, nasmehov, namigov etc.. in ja res je, ni ti treba in je vse cool, normalna bo to razumela in to je to. Je pa škoda, ker je dosti žensk super, samo debele so :) Tragedija pa je, da ni nujno, da se zavedajo da je bil to morda (glavni) razlog za neinteres, ker jim seveda noben ne bo to rekel, morda pa preberejo kdaj kje na forumu, se prav gre za vračanej družbi in jo hkrati morda dolgoročno spreminjamo na bolje:) To je to.

Zdej pa še te tvoje psihoze. Na tem forumu vržemo kar nas moti in si verjetno v živo ne bi povedali. Veš kaj ženske vse moti pri tipih, pa tudi ne bodo v živo povedale :) Tisti post ni bil namenjen tebi, lahko bi sicer podal svoje mnenje oz karkoli, si se moral pa zatakniti in napasti osebno avtorja, hkrati to izrabiti za morebitni predor (plus točke) do žensk, četudi debelih kajne ?
matjazko je napisal/a:
Joj... ko bi ti vedel kako si izpadel. Malo si po copy pastal od Spiderja, sam se ti spet ne izide pri tebi :)
Eno je jebati vse po vrsti, drugo pa iti v vezo oz imeti otroka, to je Spiderju jasno. Če si neka ženska želi vezo in je v nekoga "zaljubljena" al karkoli, se tebi, k se greš nekega moralnega zagovornika, zdi pošteno, da jo le nategneš ? Moški lahko marsikaj nategne, pravzaprav skor vse ja:) Če gresta že v štartu dva v to, je to drugo, pa še vseeno je rizik, da se nekdo malo dlje prepusti/zaljubi/zanosi! Če pa si ena kristalno jasno želi veze, moški pa bi jo največ le nategnil, predlagaš, da se jo nategne, dvori oz. govori karkoli, le da pride do fuka in potem čau ? Dej prosim ne uporabljaj besede "resnični jebach" k iz tvojih "ust" izpade tok patetično, da si ne morš mislit niti. A si opazil uvodni post, da se govori o VEZI ne (zgolj) o JEBANJU ? Jebač pojebe vse kar pride sproti, če je jasno zakaj se gre (ženska hoče jeb), ta "prasci" jebejo tud vse ja, tud če ženski (da pridejo zgolj do jeba) obljubjajo poroko pa vse, o tem govoriš ? So pa eni, k jebejo ženske, k hočejo jebanje, za vezo pa imajo malo višje kriterije kajne ?
matjazko je napisal/a:
Saj se mi samo zdi, da si šel osebno kajne ? Pa kaj ti res vedno po sebi sklepaš ? Si prfuknen malo ? Glej če bi nekdo lagal po forumih, zakaj bi pisal da ga (tudi) debele gledajo, a ni pol bolše lagati, da ga (samo) vitke ? Ti si res izrojen. Ne vem kaj bi rad sploh dokazal s tem ? Ti se dejansko ne znaš držati nečesa, a ti je spet preskočilo na osebno. Ne razumem tvojo poanto kaj bi sploh rad povedal, da če en reče, da ima ponudbo (kakršnekoli), zate vem, je vse to scifi (sploh če gre za v živo) in človeka zmerjaš z lažnjivcem. Ali provociraš ali bi rad dokaz, čemu ? Kaj bi se rad dobil v mestu, se naučil spretnosti ? V smislu da enemu rečeš "ne moreš si privoščit da me častiš", zato da boš zaston pil ? Povej mi kaj bi rad dokazal oz dosegel ? Bi šel rad v mesto spoznavat ženske, kaj bi mel od tega da se prepričaš v živo ? Kaj bi jaz imel od tega, prepričaj me, pa se dobiva.
Citiraj
matjazko
Wolf of je napisal/a:
Okus je stvar posameznika, o tem bi se dalo debatirati, a v povprečju ima večina moških raje prej žensko z oblinami in kakšnim kilogramčkov več (na pravih mestih), kakor pa manj. Ekstremi izpadajo, ostalo pa gre vse v promet.
Citiraj
matjazko
Komplikator Keksić
Izberi si takšno, ki ti odgovarja. Pika. Če ti ne odgovarjajo "debele" in ne 1 leto, 2 meseca in 3 dni starejše, in?
Kaj si sedaj konkretno nekdo naj začne s tem tvojim podatkom, kot če jaz napišem, da mi ne paše pica z olivami. :D
Bom pač naročil pivo brez oliv. Pika. Ne da bom iz banalnosti razvijal suhoparno filozofijo, kakšna bi morala biti pica.
Citiraj
matjazko
čebelko je napisal/a:
Imaš, kakršne koli hočeš, zakaj bi se spotikal ob leta ali kilograme, saj se ti nobena takšna ne ponuja in obeša za vrat, da ne moreš dihati in se jih komaj otepaš. Izbereš takšno, ki ti leži, paše, ti je všeč, kar koli... Resnični "jebach"/ljubimec ne bo NIKOLI jamral in se spotikal ob ženske in iskal dlake v jajcu ter kompliciral kot nekatere večno samske ženske na spletu, ki napišejo kup kriterijev, indeksiranih od A-Ž, razčlenjne z neverjetno preciznostjo po paragrafih, kakšen naj bo moški - ker za nobenim se ženske ne mečejo, ampak z malo podjetniške žilice mora iti sam "na lov". In kaj bo "ustrelil" oz. ulovil, je čisto odvisno od želj lovca. Ti pa tak, ki ustreli nič, nima nobene trofeje, o srnah pa ima največ povedati, češ da imajo predolge noge, prevelik smrček, nelepo dlako.... S filozofiranjem še ni noben zadovoljil ženske, ne čustveno in ne spolno. :D
Citiraj
Cajt
Kulturnez je napisal/a:
Ja saj sem videl, ni vedel kaj naj napiše, pa je šel spet ad hominem v upanju, da bo kaj zadel, sam kot vedno se mu že v lastnem postu nič ne izide :) Je pravi bajsa-advokat oz del gibanja https://en.wikipedia.org/wiki/Fat_acceptance_movement, saj ve da so si vse ciljne bajse ta prispevek prebrale in je takoj dobil 20%. Razbelil jim je mednožje, da je kar po ribah zasmrdelo, čim so prebrale, da jih zagovarja in da so vsi k majo kaj čez bajse za povedat ali zakompleksane/frigidne oz zakompleksani/impotentni, ker druge razlage ni. Na naš račun si koplje predor pod obzidjem, da bi končno začutil kako ga je riniti, čeprav le v kožno gubo, saj verjetno tist njegov črv ne bo prišel do sredice, ampak bolje kot nič kajne :)
Citiraj
Cajt
brpr je napisal/a:
Ja sigurno je ženska, ki ima npr. 5kg preveč, vendar je sproščena, pazi na prehrano, zdravje, je samozavestna, prijazna... dosti bolj prijetna za druženje kot nevrotična suhica (bivša bajsa ponavad), k folk okoli sebe posiljujejo z dietami, zdravo prehrano, kalorijami, obsojanjem, je stalno na meji če se ne bo nazaj zredila, se pravi bivša bajsa :) Tisti zategnjeni suhci so ponavadi kar bivši bajsuni in se vsak dan borijo s skušnjavami, morebiti so tudi na kakšnih strogih dietah k jim (dokazano) močno kvari razpoloženje (npr veliko diet črta oz močno omeji OH, kar je debilno, s tem jim pade serotonin in postanejo zelo depresivni, tudi samomorilski, zato jih večina podleže, slej ko prej in se nažrejo OH hrane :) To delajo tudi v BB zaradi drugih razlogov in tudi oni vejo kakšne so psihične posledice menjave diete:). To je tudi fora zakaj je zelo težko shujšat, saj je večina diet zlo slabo vpliva na psiho in podležejo skušnjavam omamne hrane, k jim oblaži psihične nevroze :) Večina diet je napačnih, to je res. Samo vseeno, treba na tem delat, če želiš... Pa tisti post je bil pri ITM (Debelost 1 stopnje) in naprej. Mimogrede, suhice, k so naravno suhe, niso nič zategnjene, ker se s hrano sploh ne ukvarjajo, zategnjene so "prisilne" suhice k se vsak dan borijo ali bodo ugriznile v čokolado ali ne, saj vejo da če naredijo en ugriz se bo končalo dokler jih ne bo tiščal želodec od sitosti :) ITM je ZELO odpustljiv :) zelo širok spekter za NORMALNO ima, tako da če napiše DEBELOST, ni dileme http://www.smsdieta.si/indeks-telesne-mase/
Citiraj
Kulturnez
Za Matjažkota je vsaka, ki da, dovolj dobra. Logično, če bi mu dale še lepe, bi postal tud bolj zbirčen, ampak ker ve, da nima izbire, nima kej komplicirat. Konec koncev je to isti tip, ki je pred letom cel forum polepil s postavnimi, sexy 20 letnicami.

Tu pa zdej naklada o neki notranjosti, samo da bi se prikupil čim večjemu številu uporabnic. Dobra taktika.
Citiraj
Wolf of
matjazko je napisal/a:
Evo kako je Ano napadel, kot zakompleksano babo, ker je fit oz. neke normalne teže le zato, da bi se bolje počutila v razmerju do bajs :) In pa ja, prava ženska je bajsa, nikol ne veš kdaj mleka zmanka. Barbike ipd. so pa zarota novega reda, ki želi iztrebiti ta dobre (bajs) gene, zato da bi ostale same fit in neumne ženske, k bi jih imeli bolje pod nadzorom, bajso namreč težko nazdiraš, so zelo samozavestne, zdrave, plodne, godne in materinske, polne mleka, ni zime za njih :) No upam, da je na podlagi tega zagovarjanja bajs vsaj kakšn CHAT dobil (od bajse seveda:)
Citiraj
čebelko
matjazko je napisal/a:
A si ti sposoben za spremebo predelati vsebino sporočila al se moraš vedno vtakniti v sela ? Imaš svojo temo kjer lahko napišeš svojo osebno situacijo, če se želiš osebnostno meriti, samo zgleda se ne, zato se gre argument:argument ali pa mi pojasni kako bi se rad lotil ali pa bi rad le mlatil slamo ?

Kaj v vsebini pa te je zmotlo, s čim se ne strinjaš ? Se debele ženske po tvojem spoštujejo ? O kok debelih govorimo tukaj ? Ločiš med spoštovanjem samega sebe in kompenziranjem lastne (ne)vrednosti ? Nočejo biti bolj suhe ? Se ti zdi debelost zdrava ? Koliko izkušenj imaš s hujšanjem, najbolje lastnim in tujim. Ker del bi sploh rad zagovarjal in kako. No odloči se, se bomo osebnostno merili ? Ali pa podpri svoje poglede na željeni način, samo ne skakaj potem. Boš navajal iz osebnih izkušenj, tujih ali iz strokovne oz. poljudne literature ? Jaz ti lahko zagovarjam iz kergakol kota, na kakšrnkoli način, samo povej kaj bi sploh rad ?
Citiraj
brpr
Cajt je napisal/a:
Najlepša hvala.
Zadnjič sem na ORF gledal eno oddajo v živo, v kateri so kao nastopale same bajse in tudi bajse, ki so težo vsaj približno zregulirale.
Zadovoljstvo je bilo različno. Skoraj polarno. Pol, pol.
Prav je kot praviš, to je stvar obeh in jaz tukaj ne bi nastopil kritično.
Osebno se mi zdi, da ni dobro biti bajsek zaradi zdravja in če še dalje opazujemo, so vsi bajsiji bolj sprošceni, kot neki zategnjeni suhci (e).
Mimogrede moj itm je v mejah normale.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.