Odgovori: Povišan srčni utrip

Pregled teme
selma selem
Jaz sem imela konstantno v mirovanju čez 100 pri najmanjšem naporu sli stresu pa cca 130+. Zelo zoprno, a ni zdravila, razen poroda...Zdaj ga imam okoli 80.
Citiraj
tejadva
hmmm. meni je gin. rekla, da dokler je pritisk ok, da je normalno, da je v nosečnosti povišan utrip, ker vse dela s pol večjo močjo kot običajno - srce, pljuča. Samo je tako neprijetno. Ne vem kaj naredit...čez dva tedna imam pregled.
Citiraj
anonimen
Jaz sem v 35 tednu in imam zadnje tedne utripa tudi 146/min,pritiska 150/100,bila hospitalizirana zaradi tega,sedaj jemljem zdravila in se tudi veliko bolje počutim,zoprna stvar,če bo slabše kar teži ginekologu,ker jaz sem bila zadnje dni že čisto na koncu z živci,spala nisem nič,zaradi razbijanja srca,v mirovanju 110/min,srečno!
Citiraj
ninča
Jaz sem v 28 tednu pa imam že celo nosečnost utrip 90/10, v gibanju okrog 115.
Citiraj
tejadva
Pozdravljene!

Noseča sem 31 tednov in imam povišan srčni utrip - v mirovanju 90-100, v gibanju tudi do 115 (pritisk je ok 125/80) . Zdravniki pravijo, da v nosečnosti je normalno, da je povišan in da če ni tiščanja v prsih in težkega dihanja je ok. Ma mene vseeno skrbi. Mogoče katera ve kaj več o tem?

Lep dan vam želim.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.