Odgovori: OTROŠKI VOZIČEK JEEP GRAND CHEROKEE

Pregled teme
Scarlet
probaj tole: http://www.dreamtimebaby.com/jeepliblimur.html
tale bi mogla delat
Citiraj
soncek
sem probala odpreti to stran, ki si jo napisala, pa mi je ne najde?
lahko preveriš?
Citiraj
Scarlet
Ja sej slaba stran tega vozička je, da ga uporabljaš od 6 meseca naprej. Kar pomeni, da moraš imeti dva..prvi s košaro, drugi pa ta, ki pa je besedah uporabnikov sicer oh in sploh, samo težak je pa baje ful.

Kar se tiče samega izgleda tega vozička, mislim da nima konkurence...ali pa mene znamka čisto zaslepi...(to bi reku moj dragi)


..u glavnem, treba bo premisliti pred nakupom!
Citiraj
mojca
Moj mož je (že kar nekaj časa nazaj samo tako za firbec) gledal na nekih ameriških straneh jeep vozičke in vem da je takrat zračunal, da če bi ga naročila iz amerike, da bi naju prišel ful poceni, mislim da z vsem skupaj ( voziček+prevoz+davek) tam okoli 30-40 tisoč. Ga bom popoldan vprašala, če se še spomne na kateri stani je to gledal in ti jutri sporočim. Jaz še takrat nisem bila ne vem kolk navdušena nad vozički, tako da se nisem ravno zanimala za to.
No, ko boma kupovala voziček bi že rada, da si ga lahko prej v živo ogledam. Saj veš kako so včasih slike varljive, že barva je lahko za odtenek drugačna...

lp
Citiraj
Scarlet
Sem še mal pogledala po netu in našla en model (trikolesnik) ki stane 139 $ in je res hud. Samo nikol še nisem naročala preko Amazona, tko da ne vem kaj bom naredila. Evo link:http:>//www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/ ... nce&s=baby>
Kok je dober....
Citiraj
mojca
sem si zapisala tvoj mail in ko bom vedela kaj več ti javim

lp
Citiraj
Scarlet
Tut jest ga še ne rabim, tko da te prosim da mi kakršnokoli informacijo o JEEPU pošlješ na mail >[email protected]>. Hvala!!!
Citiraj
mojca
Živjo,
eni naši prijatli so imeli Jeep vozicek model Wregler. Kupili so ga v Avstriji, misim da v Celovcu prav v trgovini kjer prodajajo tudi avtomobile Jeep. Jaz sem takrat rauzmela, da obstajajo trije osnovni modeli, tako kot avto: Grand Cherokee, Cherokee in Wrengler, razlika pa je ta, da ima eden štiri manjša kolesa, eden štiri večja, eden pa tri večja. Ti kolegi so tamalega ogromno prevozili okrog in so bili izredno zadovoljni z njim, pa še drag ni bil. Kolkr se pa spomnem ga takrat ( tega je ze eni dve leti) nisi mogel kupiti pri nas.

Tudi midva se navdušujema nad to znamko vozičkov, ga bomo pa rabili šele konec zime, tako da še ne hitima z nakupi. Ti predlagam, da gresta vprašat v Jeepovo trgovino v Ljubljano ( v blizini Bauhausa ), če vama lahko kaj pomagajo, čeprav so po moje ti vozički v Avstriji veliko bolj poceni. Vem pa tudi, da si jih lahko pogledaš na internetu, samo boš mogla malo pobrskati, ker si nisem zapomnila kje so si oni to ogledovali.

Midva boma, ko bo čas za to, vprašala za informacijo te kolege, tako da če vozička ne rabiš že v kratkem lahko sem gor napišem informacijo?

Lp
Citiraj
tia2004
Tvojega ne poznam,za mene pa je bil N.1 voziček Hartan,dokler ga ni prerastla.
Lp
Citiraj
Scarlet
Ga kdo mogoče ima? Kje ste ga kupili, kdo je zastopnik v Slo za te vozičke? Kako se obnesejo? Kateri je NO. 1 voziček za vas???
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.

cron