Odgovori: Dojenčica noče jesti, piti

Pregled teme
Bellis_perennis
Zdravo,

Upam, da je stanje ze kaj boljse. Kakega pametnega predloga nimam, lahko pa iz nedavnih izkusenj povem, da bo minilo! Moj sin je sicer zacel zavracati dojenje sele pri kaksnih 7ih mesecih, takrat se je tudi dojil le med spanjem. Ze kaksna dva meseca prej pa se je nehal dojiti v mojem narocjh, dojil se je in se se vedno le v leze...gosto hrano pa je popolnoma zavracal do 11.meseca. Res je zelo tezko biti bitko z zavracanjem dojenja in hranjenja nasploh. Zelim vam obilo potrpljenja! Medtem ko je tezko obdobje, cas vseeno mineva in ceprav se zdi, da ne bo minilo...BO! Moj sin je zdaj star 14 mesecev in kar lepo je gosto hrano, kar pa mi je najlepse je, da se z veseljem se 4x dnevno podoji/pocrklja, ceprav je ze pri 9 mesecih kazalo da se bo odstavil...

Zelim vam vse dobro.
Citiraj
veselačebela
Pozdravljeni,
na vas se obračam po pomoč ali kakršenkoli nasvet. Z mojo punčko sva se 2,5meseca uspešno dojile, nato je sledil sor in je zavrnila dojko. Sledilo je črpanje in hranjenje po flaški, ki je potekalo uspešno. Sva se trudile nazaj k dojenju, ampak po mesecu dni vztrajanja ni bilo rezultata. Pri 4 mesecih pa je dobila virozo in rdeče grlo. Začelo se je zavračanje flaške in posledično sva pristali na enodnevni infuziji v bolnišnici. Sedaj deklica je samo v spanju. Torej jo morem ob vsakem obroku(na 3 ure) uspavati in tako spije 200ml načrpanega mleka. Po flaški pije samo čaj, mleko zavrača, prav tako mlečne formule. sedaj je stara 5,5meseca in sva začele uvajati gosto hrano. čeprav je zanimanje je deklica ne želi. hranjenje samo v spanju je naporno in res si želim da bi vzpostavila vsaj hranjenje v budnem stanju. Kaj bi lahko bilo narobe. Če je deklica budna jo lahko nahranimo samo z mlekom iz brizge. Ima kdo kakšno izkušnjo.? Zdravnica pravi, da je grlo lepo in da ni vzroka, da nebi jedla.
Hvala za nasvete in lep pozdrav
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.