Med.Over.Net

Odgovori: Začasna strokovna moderatorka, specialistka ginekologije in porodništva

Pregled teme
janka12345
Prvič se mi je zgodil rjavo roza izcedek, ki je bil mali in samo 1x. Imela sma zaščiteni spolni odnos nekje pred 11 dnevi do naslednje M pa je še teden. Zadnja pa je bila 8.12. Kaj bi lahko to pomenilo glede na to da povsod piše da bi naj bila nosečnost ampak mi ni logično glede na zaštiten odnos
Citiraj
spelaspela6
Pozdravljeni!

Zanima me, ce je v casu nosecnosti varno jemati tekoci klorofil? In ce je, ga lahko uporabljam hkrati z elebaby tabletkami, namrec oboje vsebuje baker, da ne bi bil vnos bakra v telo prevelik.
Omenjene sestavine tega tekocega klorofila so stabilizator: glicerin, deionizirana voda, klorofil v prahu, naravna aroma: eterično olje peperminta (Mentha piperita), konzervans kalijev sorbat. Baker (Cu) (iz natrij bakrovega klorofilina) 2000 µg, Natrij bakrov klorofilin(klorofil, iz murve)

Hvala za odgovor
Citiraj
Klody
Pozdravljeni,
Sem v hudi stiski,moja težava pa je sledeča: stara sem 33 let,menstruacija mi zamuja 7 dni in 3 testi za nosečnost so pokazali pozitiven rezultat. Nikakor si ne želim zanositi,ampak ker nimam izbranega svojega osebnega ginekologa in je ravno sedaj mesec dopustov,me noben noče vzet na takojšenj pregled,da bi v primeru nosečnosti lahko dobila napotnico za splav. Čisto sem že obupana in ves svet se mi ruši,celo o samomoru razmišljam. Prosim,če veste za kakega ginekologa iz Ptuja ali MB ali kje tu okrog,ki bi bil pripravljen me takoj pregledat,ker sem res v brezizhodni situaciji
Citiraj
Med.Over.Net
Drage uporabnice in uporabniki spletnih forumov Med.Over.Net,

Predstavljamo vam gostujočo moderatorko na forumih Nosečnost in Neplodnost, doc. dr. Branko Žegura, dr. med., specialistka ginekologije in porodništva, ki bo odgovarjala na vaša vprašanja glede ženskega zdravja.

Branka Žegura.jpg
(8.67 KiB)

Doc. dr. Branka Žegura, dr. med., specialistka ginekologije in porodništva, je zaposlena na Kliniki za ginekologijo in perinatologijo Univerzitetnega kliničnega centra Maribor. Poglobljeno se ukvarja s kirurško stroko, ginekološko endoskopijo, predvsem pri zdravljenju benignih ginekoloških bolezni, kot so nenormalne krvavitve iz maternice, miomi maternice, endometrioza, ciste jajčnikov. V Slovenijo je vpeljala številne nove kirurške posege na področju ginekološke endoskopije. Pod njenim vodstvom je že leta 2003 na Kliniki za ginekologijo UKC Maribor pričela delovati prva histeroskopska ambulanta v Sloveniji, kjer se na manj invaziven način obravnava nenormalnosti maternične votline, tako diagnostika kot zdravljenje.

Vabljeni, da postavite vprašanje!

Med.Over.Net
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.