Med.Over.Net

Odgovori: oblačila za nosečnice

Pregled teme
Lidija
Rada bi vam sporočila samo to, da trebušček rdste zelo različno, posebej je to odvisno od ženske postave. Meni je zelo hitro začel rasti in sem že pri 12 tednih morala zamenjati garderobo ( čeprav še ne čisto nosečniških), kasneje je hitro zrasel, vendar sedaj ko sem 2 meseca pred porodom pa se je ustvil, in kljub vsemu na začetku ni tako velik
Citiraj
Karmen
Zivjo,
Oblačila La Vie so pri nas (pre)draga.
Sama kupujem nosečniška oblačila v Grazu, v H&M, pri Ikei. Cene so ugodne, imajo veliko izbiro, pa še bolj moderne cunjice imajo (ne pa take kot za stare mame). Z nakupom ne hiti prevec, zacni takrat, ko se ti bo trebuscek ze posteno poznal (tam od 20. tedna naprej).
LP, Karmen.
Citiraj
Meta
Morda bi premislila o skoku čez mejo - v Celovcu v C&A imajo kar dobro zalogo nosečniških cunjic, tudi cenovno so precej ugodnejši od naših štacun. Sicer pa - saj ni treba, da kupiš ravno čisto nosečniške cunje: zgoraj imaš lahko kakšno majčko malo večje velikosti, za začetek kakšne hlače na elastiko, krilo na preklop (tako za zavezat), ...

Pozdrav! Meta
Citiraj
Aleksandra
Tudi jaz sem zelo hitro, že v drugem mesecu potrebovala nova oblačila, saj sem pred nosečnostjo nosila zelo ozka in oprijeta oblačila. V Mariboru je založenost trgovin z oblačili za nosečnice zelo slaba. Predlagam ti, draga bralka, da poskušaš vsaj prve mesece najti oblačila v normalnih trgovinah s tekstilom, saj ti bodo oblačila za nosečnice še prevelika. Kasneje pa si oblačila lahko kupiš v trgovini La vie ( Europark ), Benetton ( Gosposka ) ali Aladin ( Gosposka ), vendar so ta oblačila zelo draga, glede ne to, da jih boš nosila cca. tri mesece.
Citiraj
mimi
draga bralka, moram ti priznati da imaš še veliko časa,
jaz sem v 28 tednu, pa sem sele zdaj zacela kupovati.
Zato pocasi, trebušček ne raste tako hitro.
Citiraj
Kaja
Kakšno konfekcijsko številko nosiš? .
Lahko ti pošljem dve poletni obleki.Jaz nimam z njimi kaj početi.
Citiraj
bralka
Mi lahko katera pomaga odgovoriti na vprašanje, kje v Mariboru se da najugodenje kupiti oblačila za nosečnice. Sem v 8 tednu nosečnosti in počasi bom že morala začeti razmišljat o nakupu oblačil.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.