Med.Over.Net

Odgovori: Mamice avgustovčkov 2009

Pregled teme
T-2
Evo nova akcija, ki traja do konca aprila, tisti ki želi naj si prebere.

---------------

T-2

INTERNET (10mbit ali 20mbit na VDSL ////// 10mbit ali 100mbit na OPTIKI)
TELEVIZIJA ( 204 PROGRAME + ČASOVNI ZAMIK za 3 dni nazaj + več kot 30 HD programov!)
TELEFON (številka se prenese brezplačno!)
MOBILNA SIM KARTICA (brez naročnine in brezplačni klici stacionarno+mobilno na T-2!)

Za samo 19,99€ / mesec ( CELO LETO !!! )

ali

20,99€ / mesec (če želite hitrejšo opcijo 20 ali 100mbit ( CELO LETO !!! )


PRIKLOP IN OPREMA sta brezplačna! :)

-----------------------


To je interna akcija, ki jo lahko uredim jaz. Se pravi, tisti ki ste resni in želite dobre storitve za veliko manj denarja kot pri ostalih mi lahko pošljete EMAIL na [email protected] :)Ne plačujte preveč, za manj! :)

LP
Citiraj
puppa
Drage moje avgustovke ;)

Sem se odlocila da moram nekaj napisati tu gor, kljub temu da se nekatere kar "videvamo" na fb.

Je ze eno leto od zadnje objave...povejte kako ste kaj? Se kak nov dojencek?

Nasi skratki bodo kmalu petletniki....se se spomnite ko so se odvajalj od plenick?:))))))

Skratka....pri nas nic novega....,
Punci sta resnicno veliki, se kregata, objemata,...prava sestrska ljubezen :))

Punce moje....uzivajte in upam da se "nas" forum se ne bo izgubil....

Lp
Citiraj
puppa
dobro jutro, dober dan,...

mmmammma kako lepo da si se oglasila ;) Tudi jaz ne pustim da tole kar ugasne, kar smo gradile več kot 3 leta...:)

Naša triletnica, je prava levinja, sploh zdaj odkar je v vrtcu. Zelo samosvoja, perfekcionistka na polno, vedno pove kar misli in si ne pusti da jo prepričaš v kontra! Sicer pa še vedno zlat otrok :)))

Smo pa malce več bolni, ampak so samo blage virozice. Čist kontra je pa naša tamlajša...odporna na vse - ne zboli pa če je ne vem kaj zraven nje. Okoli nje so bile norice, škrlatinka, gripa,...gospodična pa zdrava in prava dobrovoljčica :)

Pri nas je novega samo to, da smo dobili kosmatega družinskega člana...fantka :) Miklavž je puncam prinesel kužka in sta ful navdušene..še bolj pa midva z možem..kot dva otroka sva :))))

Jaz sem še vedno doma...službe enostavno ne dobim :( tamlajša pa itak vrtca ni dobila, tako da sva skupaj doma...hudega mi ni, priznam pa, da čakam dan, ko bom malce sama...zadihala in se spočila :)

Lepo preživite današnji dan in želim vam vsem vesel skok v novo leto.

Srečno!
Citiraj
mmmammma
Ej, pa ne moremo pustit, da tole kar ugasne! Pošiljam vam vsem še zadnji letošnji pozdravček. Kako ste? Kako kaj triletniki in tirletnice? Že kakšen nov dojenček na vidiku (ali na svetu)?
Pri nas je, kot vedno, pestro. Tamala je pravi lev, borka, razbojnik, general v enem. Vmes pa seveda - cukr.
Po lanski zimi, ko smo bili 80% bolni, 20% pa za silo zdravi, smo letos (trkam) zaenkrat brez vsakega smrkavega noska... Vsaj to, ker je pa polno dela s starejšimi člani širše družine (starši), ki počasi postajajo bolj in bolj obnemogli, pa po svoje trmasti.
Jaz sem še vedno doma, ker nekako ne najdemo boljše opcije, ker je treba poskrbet za starše. Sem se kar ulaufala v tako življenje. Res pa je, da poleg počnem še marsikaj drugega in tudi slučajno ne visim skoz doma. Potem bi se mi pa namreč zmešalo.

Kako pa ste ve?Kkaj novega? Vsaj kak glas?
Citiraj
puppa
Pozdravček avgustovke!

Vidim da ste pridne in na vsake tok napišete kak stavek ;)

No, pri nas smo upihnili 1.svečko in počasi delamo samostojne korake. Starejša je še vedno priden in zlat otrok, ki non stop govori. Smo v fazi ZAKAJ in je včasih prav težko že najti pravi odgovor, ker jo do potankosti vse zanima :)))
Sicer pa novo to, da gresta septembra obe v vrtec...tamala sicer v privat, ker v javnem nismo dobili...in jaz...končno v službo :)))

Bolni nismo bili nič in upam da nas ta sreča lovi še naprej, predvsem ko bosta v vrtcu!

Uživajte!

Lp, puppa
Citiraj
Tima
drage mamice in sončki...

od mojega zadnjega javljanja je minilo že precej časa, ampak glede na to, da ste tako vestne in rade "nalepite" kakšen stavek, se bom tudi sama potrudila v tej smeri :)

naš fant veselo raste (ampak niti približno nebi vedela koliko cm meri - bom sporočila naknadno :)) ), je izredno trmast in ihtav. vse mora biti po njegovo isto minuto...to izraža z zelo ukazovalnim stavkom: "Danes NE! Danes JA!",odvisno kateri stavek/odgovor mu pride prav v dani situaciji :))) za določeno stvar je pripravljen ini na "nož". skratka, trenutno težko obdobje, kar se vzgoje tiče.

bili pa smo tudi dosti bolani...če ni bil bronhitis, je bila angina...pa potem pljučnica...pa spet bronhitis...skratka, stresno do podna, ampak smo preživeli.
ta teden smo bili v Toskani, na dopustu in je bilo prav fino malo odklopa, da smo napolnili prazne baterije in očarali svojo dušo ;)

lepo vas je brati...pa le napišite kaj, pa četudi je le stavek....

lahko noč**
Tima
Citiraj
binabiba-neprijavljena
Dan, drage moje :)!

mmmammma, lepo, da si se oglasila...jaz tudi večkrat pokukam na ta forum...
bom še jaz naredila malo updata:)...aja, sam vaša punca je pa res nadpovprečno velika:), naš mali ima 1 meter, pa je precej večji od vrstnikov...nogo pa ima 26...res velika fletka :)...

ja, ta zima je res nekaj posebnega kar se tiče viroz...pri nas se nismo sestavili skoraj tri mesece...nič posebnega, vse nakaj na meji, bronhitisi, laringitisi, pa vročina, pa bruhanje...res, ni da ni...upam, da bo zdaj bolje...ker je precej utrujajoče...za vse skupaj...

drugače pa naš mali govori vse, razen črke r ;), šteje, loči barve, sklanja :), sestavlja pesmice na rimo :)...kar se tega tiče je res priden :)))....ah, kar se pa tiče lulanja, pa no go project :)...mu je že kar šlo...potem pa čez noč, da ne gre več na kahlico in pika...pa zaspat tud še vedno noče sam...nimaš kaj...tako kot praviš mmmammma, vse sorte je...

mala je pravo nasprotje...pridna, zaspi sama, spi celo noč...nekje od 4. meseca...enkrat proti jutru jo še podojim in to je to...zdaj pa uvajam gosto in nama tudi kar gre...le lička ima nekam rdeča...ne vem...ni pa suhe kože...čudno mi je zato, ker je opažam zdaj, ko je gosto hrano...

no, kar se mene tiče...sem se po drugem porodu zelo hitro sestavila, poporodne otožnosti tokrat ni bilo...upam, da je tudi ne bo...šivi me skorajda niso boleli, križ me matra pa me ne matra...kakor kdaj...menstruacija je že nazaj v vsej svoji "veličini"...skratka...čas hitro beži...
delam na sebi...vsaj trudim se, da se znebim določenih strahov, ki jih nosim s seboj kot prtljago...in to je to..

upam, da ste ostale dobro in da se kaj javite tukaj gori...drugače pa vsem želim veliko mero zdravja...če je to pol vse gre...in vse se da :)

***
Citiraj
mmmammma
Oj, kje ste avgustovčki? Saj ne spremljam redno, če se je katera javila, ampak včasih pa le pogledam. Kako ste?
Mi se imamo luštno! Naša princeska raste kot konoplja. Ima celih 105 cm, številka nogice pa gre proti 29. Res prava dama je že! Kar naprej bi bila v roza in oblekcah in špangicah... Hecno je, ker je komaj zdaj las za silo nekaj, ampak špange pa še ne držijo gor preveč...
Drugače pa smo to zimo več bolni kot zdravi. Vsi trije starejši do zdaj niso bili toliko bolni kot tamala v zadnje pol leta. Sem že kar malo utrujena od vseh teh bolezni... Zdaj ga je začela nekaj "sračkat" z lulanjem. Je bilo čisto OK več kot 8 mesecev, zdaj pa enkrat ja, enkrat ne... Sicer pa ves čas poje (ima izreden smisel za muzikaličnost), raztura sestavljanke (puzzli 49 kosov - kot za šalo sestavlja), ampak govor... Tukaj je pa kot kitajčica. Razumemo jo mi doma, pa noben drug. Nekaj časa so sumili, da ne eno uho nič ne sliši in so to povezovali, ampak se je zdaj izkazalo, da je bilo izgleda samo prehodno obdobje po jesenskem hudem vnetju ušes in razpoku bobniča. Verjetno pa motnja sluha vseeno vpliva na njen napredek v govoru. Jaz panike še ne delam, ker vidim, da počasi vseeno napreduje.
Drugače pa je življenje polno vsega. Veselja, žalosti, skrbi..Kot verjetno pri vseh vas. Oglasite se kaj, da se spet malo prečekiramo kje je katera in kaj se dogaja...
Citiraj
MajaB
Jaz vas obcasno se spremljam, a ne najdem energije za dogovorili in sodelovanje. Vsem cestitam za nove otrocke, tashi....verjetno ti ni lahko,ampak cez cas se bo verjetno izkazalo, da je bilo to najpametneje. V vsaki, se tako hudi preizkusnji je nekaj pozitivnega.
Citiraj
binabiba
Hej:))))),

ja lepo, da smo še "žive":)))

Ja, čas res hitro beži, pravzaprav drvi...
No, pa da se še jaz malo pofočkam...naš sine je pravi "dohtar"...včasih pozabim, da je star komaj 2,5 leti...vse obvlada...sam kahlice pa ne...še:))))
Tamala bo ta mesec že 4:)))...jao, res gre hitro...pridno raste in papa...se pa samo doji...ne flaše, ne dude...je pa ta mesec našla prst in je kar akcija...cuzanje...jaz ga vlečem ven...ona not...imamo pa še en pregled z njo...držte pesti, da bo vse okej....

Komaj čakam pomlad, poletje...ker je tako peklensko mraz in tale burja, da niti na dvorišče ne moremo za pol urce...
Držte se pa se beremo...jeeeej sem vesela, da ste še "tam"....

*********
Citiraj
puppa
Evo mene...da se mal pofočkam :)

Tut mene firbec matra če še keri buši raste :) pa ne zarad dobre hrane :))))))))))))

No, da mal povem kako mi rastemo...ava je prava čveka...ko mami :) vsak dan se pogovarjava o vrtcu in kako se imajo otroci tam lušno..in kar kaže navdušenje! Če nam rata bo v skupini skupaj z bratrančkom in se tega najbolj veseli. Še vedno je karakterno pravi cukr zlat! Mal se edin kregava ker noče sama jest, pa čeprav zna..čez komot ga pa ni!
Naša Pikica pa raste s svetlobno hitrostjo...čebla že fuul..trenutno smo pri dej-dej, ma-ma, ba-ba, pa-pa,...se mi zdi da v hiši nikol ne bo tišine...bogi oči :))) Je pa tut ful pridkana, enako kot ava, prespi celo noč..in se ves čas samo smeji! Mleka ne pije že od 6.meseca...rajš ma hranco...in na srečo popapca vse kar ji damo :)) itak pa občuduje samo avo in se ji smeji, tut če se samo premakne :) Stara je dobrih 7 mesecev...in ne vem kdaj je čas minil...še mal pa konec porodniške...in potem grem v lov za službo!

Jst sm še vedno za da se dobimo....tko da dejte se mal oglasit da se zmenmo ;)

papa**
Citiraj
mmmammma
Ej, ste vse izginile z obličja zemlje? Kar umret vam pa res ne pustim!!!! Ajde, kje ste, kako drobižki, kaka nova nosečnica?
Citiraj
mmmammma
Jaz tudi, jaz tudi...
Če bom le zmogla, ker je tamala že dva meseca konstantno bolna... Ni, da ni...
Sem vas pa vesela!
Citiraj
puppa
ooo spet smo zaživeli avgustovčki :))) torej, 4 smo že....dejmo še ostale prosim ;)

binabiba, ti imaš pa opravičeno odsotnost :))))
Citiraj
tashi78-nepr.
Punce,hvala.

Midve bi tudi prišle na srečanje, če bova le utegnili.

Upam,da se vidimo.
Citiraj
Tima
pozdravljene,

zdaj se je pa že začela zimaaaaa, ane :)))) je precej hladno.

mi smo spet pokasirali bronhitis in smo na ventolinu. zdaj je kr hudo, ker se mi zdi, da ventolin sploh ne prime..ker tit hrope non-stop. piska, hrope, brbota...kljub temu, da mokro kašlja in tudi lepo izkašljuje, mu skoz hrope. masiramo, tapkamo, delamo "drenažne" položaje za odlepljenje sluzi....nič ne pomaga, skoz hrope in piska. kri je ok, urin je ok...spet en velik virus. sreča je samo ta, da ponoči ko spi mu pa nič ne hrope, nič ne piska...spi zelo mirno in umirjeno - nič mi več ni jasno. kakšen nasvet (mislim kar se domače lekarne tiče :)))) ), mmammma, ti imaš ziher kak "recept" na zalogi ;) tusi je izredno živahen in vesel, smejoč fant...le diha z precejšnjim naporom (kot bi bil skoz zadihan...je prav grozno ga poslušat!) ..
...spimo še vedno 2-3 ure popoldan. ponoči spi najmanj 12 ur...(od 20-8h), ob 12h pa spet zaspi do nekje 14.30-15h. balzam. imamo isto rutino, kot smo jo imeli na začetku in je prav fajn.

binabiba; ja, čestitke...super. ampak je pa moglo bit precej naporno, glede na kilažo. sama sem rodila tita, ki je tehtal 4260, obseg glave 38, pa sm mislila, da bom umrla... :)))) tko da, kapo dol in veliko otroškega smeha vam želim...

tashi78; žal mi je, da preživljaš to, kar pač preživljaš in upam, da ti je mala v veliko pomoč! držim pesti, da se boš kmalu boljše počutila...potem pa lahko napišeš kakšen stavek tukaj...

ostalim želim eno lep nedeljo....in pišite še kaj...

če se boste dobili na kakšni kavi...mi2 prideva skor zagotovo :)
lep pozdrav,
mateja&tit
Citiraj
puppa
misha24, ja tvojedva sta pa res že taprava fantka! In kako zanimivo je opazovati mlajšega kako posnema stvari ane :)

moj fb...je šel na off!

No, dve sva že za naš "zmenek"..dejte se še druge pofočkat!
Citiraj
misha24nepr.
pozdravljene:)

Evo, sem še jaz prišla malo pokukat k nam na forum in vidim, d aje en kup novic:) čestitke binababa za novorojenčico:) Vse najboljše vam želim!
tashi, kar hudo mi je, ko berem, kako je pri vas. Želim ti, da se vse obrne tako kot se mora... s kar najmanj bolečine. Drži se!
pri nas se pa zdaj, ko smo že "tako veliki" na polno dogaja. Tamaldva sta taprava kompanjona, naš dveletnik ne radovednež, ves čas govori, dirka naokoli in poje:) Zelo luštno se imamo. Tamalček ga pa v vsem posnema in se prav čudim, ker izreče že par besed (celo primerno situaciji) :)
Jaz pa v lovu za službo :-S

Jaz sem za to, da se dobimo:) Puppa, kaj je s FB?????
Lep pozdrav vsem!
Citiraj
puppa
tashi78....sem ostala brez besed in ne vem kaj na ti napišem :(.....hvala da si z nami delila tudi to slabo stran in jaz vedno rečem, da se vsaka stvar zgodi z razlogom! Sem pa vesela da je mala princeskica taprava babnca in veselo čeblja :))) Pa ne pozabit še kaj napisat tukaj gor...sej vidiš da traja predno kakšna spet kaj napiše...ampak se ne damo in še kar vztrajamo :)

Nina P, lepo da nas bereš!

Bejbe, a ste za akcijo...pa da se spet kaj dobimo? Ful bi blo lušno vse te velikane avgustovčke vidt :)))

Crkljajte se s svojimi sončki na toplem **
Citiraj
tashi78-nepr.
Punce,živjo...

Binabiba,čestitke!!!Pa čimveč crkljanja:)

Saj sploh ne pomnim,kdaj sem šla nazadnje sem gor pogledat,vem, da sem vam čestitala za nove člane in danes sem spet pomislila, da bom pogledala,kaj se dogaja. In evo,spet lepe novice :)

Iskreno se vam opravičujem,da sem utihnila na forumu,enostavno nisem imela volje pisati. Tudi sedaj vam ne obljubim,da se bom javljala,ker je enostavno preveč vsega,mogoče pa.
Z možem se razhajava,ne gre več,dva meseca ne živiva več skupaj.

Je pa moja punčka res sonček,polna energije,veselja,tako lepo je biti ob njej,ko odkriva,širi svoj svet...veliko govori,v bistvu se sploh ne ustavi,je pozno začela,zdaj pa vse komentira in komandira:) In se ji tako nasmejim:)Še vedno ima pleničke,prinese kahlico,sedi na njej,ampak nič,je ne silim,bo že.V vrtcu še vedno ni,ker smo že drugo leto dobili zavrnjeno in zdaj čakamo,da odprejo nove enote.
No,pa sej toliko na kratko,o njej bi lahko govorila še in še...saj razumete,a ne? :)

Punce,lepo lepo se imejte,uživajte s svojimi sončki in upam,da se še kdaj srečamo.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.