Odgovori: Igre na srečo

Pregled teme
Kristjana
To srečko dobiš na vseh prodajnih mestih športne loterije (pošta, trafike, bencinski servisi..) Fino je, ker ima eno dosti realno možnost, da dobiš 100 evrov poleg tega pa lahko še kaj zadeneš. LP
Citiraj
MOjca
Te igre pa ne poznam. A jo kupiš v loteriji?
Citiraj
Kristjana
Mi vplačamo en listek na teden (začelo se je kot spomin na pokojnega dedka, ki je to neutrudno počel) in kdaj kako hitro srečko. Občasno kupimo kako Srečko Evropa in sedaj nam manjkata še O in A, imamo pa podvojen E in V. Sem si mislila, morda pa ima katera kaj za zamenjat. Pa brez zamere - dobitek bi bil 100 evrov. Huh, kar nekaj za nekoga, ki še ni zadel. Če pa katera rabi E ali V pa rade volje pošljem.

LP vsem, Kristjana
Citiraj
MOjca
Ja , saj po eni strani ima prav. To tudi jaz pravim mojemu, ki vsak teden igra loto. Pa nič! Sem pa imela sosedo, 80 letno gospo, ki je imela tako srečo, da je skoraj vsak mesec dobila; ali na hitri srečki ali na 3x3. Pa ne 300 sit, ampak po 20.000, pa 100.000! Res je bila prava faca!
Citiraj
VESNA
Moj mož pravi: igre na srečo=davek na neumnost, in tako ne igramo nič.

LP, Vesna
Citiraj
Gorenjka
Še nikoli nisem nič zadela. Pravijo, da moram kupiti srečko. Le zakaj?
Citiraj
žnj
Loto - obvezno en listek tedensko. Že pet let iste številke. Uspeh? Zanemarlmjiv.
Citiraj
ŠaNaja*
Igram od lota do hitre srečke pa nikoli nič:(((((((
Največ sem dobila 900 SIT ; čebelico.
Citiraj
MOjca
Ker sem zadnje čase postala radovedna, me zanima, če kdo od vas igra igre na srečo. Loto, 3x3, čebelico, hitro srečko, itd....A je kdo od vas slučajno že imel kaj sreče?
Sama sem največ dobila 30.000, moja mami pa pred 10. leti avto na 3x3.

kaj pa vi?
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.