Odgovori: Kaj vam pomeni ta forum?

Pregled teme
Nova Tanja
Odkrila sem ga preden sem rodila (prej ginekologija), potem pa sem zacela bolj redno prihajat. Obiskujem se dojenje, pa drugje mojpes.net.
Je pa tako - vedno iscem tisto, kar trenutno potrebujem. In do zdaj sem se vedno to nasla na netu. Pomeni vir informacij in druzenje:)

LP

Tanja
Citiraj
N.
DROGO-čisto sem že odvisna od njega!
N.
Citiraj
Oja
Se opravičujem glede izraženega mnenja, ampak razumela sem, kot da so me zanj vprašali. Ne bom več, obljubim.
Citiraj
ir
Ena mala odvisnica, forum sem spoznala v zadnjem trimesečju nosečnosti, zdaj ima mulček 19 mesecev, se pravi ... uf, dve leti. Berem samo doma, ker imam tako službo, da tam ne gre. In odkar imam ADSL, tudi kaj napišem, prej sem si čas na netu omejila precej bolj strogo. Včasih pogledam še kak drug forum na med.over.net (sploh takrat, kadar imam veliko dela, pa se mi ne da začeti), ampak "doma" sem pa samo tule.
Citiraj
tanjaB
Jaz sem forum našla pred pol leta in ga dnevno berem, čeprav nimam tako zelo majhnih otrok ( 7 in 11 let )
Sem pa prav zaradi foruma zbrala voljo in s pomočjo 3MD shujšala za 10 kg, tako da res ne razumem zakaj nekatere ta tema moti. Če te moti je pač ne odpreš, pa je.
Eno lepo noč in ustvarjalen dan vam želim vsem, ki tole berete!
Citiraj
poli99
Sem sem našla čisto po naključju, mislim da pred kakšnimi 8 meseci. Zdaj prečekiram vsaj 2x na dan. Berem veliko, oglasim se bolj poredko.
Pomeni mi na eni strani vir informacij, na drugi pa kratek klepet.
Zdaj recimo kofetka v službi ne pijem več sama, ampak skupaj z vami (v pavzi brskam po forumu).
forum mi je všeč takšen kot je in ne maram, da bi se preveč predalčkalo. Sicer bi po letih (mojih in mojih sončkov) bolj spadala na Osnovnošolci...ampak tale forum je najbolj živ in kot sem že rekla -ne maram predalčkanja. Saj tudi pri tapravem kofetku babnice čvekamo vse mogoče...od dedov, do otrk, poroda, službe...z vsako omejitvijo forum po moje prej izgubi kot pridobi. KarmenM so že 'pregnali?, hoteli so tudi Medvedka, pa hujšati tudi ne bi smele tukaj. Bog ne daj, da kdo vpraša za kakšno idejo ali recept. ne, meni to ni všeč. naj forum ostane tak kot je - živahen in živ.
Citiraj
DarjaE
MED.OVER.NET:"izčrpen vir informacij,tematike ki so mi pisane na kožo in krasna družba navadnih smrtnikov!"
Citiraj
Varvi
Meni ta forum pomeni razvedrilo. Na njem sodelujem ze eno leto. Berem ga skoraj vsak dan, pisem pa manj. Vsako toliko prelistam se kaksen drug forum vedno na Med over netu, ostalih pa ne.
Citiraj
TinkaraC
ajaj, splichal? Tole pa je težko preživeti, vem. Držim pesti.
Moja diploma? Ker imam le še 5 mesecev časa - pogoj v službi - bom začela migat JUTRI!
Hi, hi
T.
Citiraj
timoteja
Čuj, kdaj pa boš kaj končala diplomo? Jaz bi jo z veseljem prebrala, ker se mi zdi, da je podobna kot moja seminarska (bi te navedla v virih :)).
Sploh, ker nimam preveč izkušenj z družbenimi temami. Sem iz tehničnega faksa in -za spremembo- sem vzela en predmet na FDV-ju. Ampak mislim, da sem si kar zagrenila življenje. Vzela sem namreč pri Splichalu, a ga kaj poznaš? Preden sploh začnem pisati seminarsko, mi je naložil goro literature, ki jo moram predelat, ker pač nimam predznanja iz sociologije. Ampak me stvar zanima, tako da ni prevelike panike.

Pozdravčič!
Citiraj
claudia
Na ta forum sem prišla zgolj slučajno pred pol leta, sedaj pa ga prečekiram skoraj vsak dan, ker izvem veliko informacij o otrocih, vzgoji...., od kar pa je moja ta velika pikica v šoli pogledam tudi na forum starši osnovnošolcev, no pa tudi na forum prehrana včasih skočim, da dobim kakšen dober recept. Drugih forumov pa skoraj ne obiskujem.
Claudia
Citiraj
sonček je
Tukaj sem že dobro leto.Včasih se pojavim še z drugim nikom (registriranim), ki se je v tem letu dvakrat spremenil (ga je imel še nekdo drug). Našla sem ga po naključju, ko sem iskala internet stran od Mojega malčka. Na začetku, ko sem z velikim trebuhom (noseča) živela še pri starših, sem bila redko "gor", ko pa smo se preselili in dobili kabelski net, se je pa stanje spremenilo.Tekom dopoldneva (včasih tudi zvečer, ali pa celo popoldan, odvisno od okoliščin) imam prižgan računalnik (ah ta diploma:))) in sem praktično ves čas na forumu.Kadar je sinček zbujen sicer nisem preveč aktivna , ko pa gre spat se pa spravim sem in sprašujem, odgovarjam, berem,...skratka vse, samo diplome ne pišem :) Moram priznat, da sem kar malo "fouš" Tinkari, ker piše diplomo s forumom v zvezi.Zdi se mi zelo zanimiv za raziskovanje (kakšni ljudje so "gor", koliko jim pomaga,.....).

Glede vsebin; moram priznat, da se prav prileže še kaj drugega prebrat, ne samo "starševskih" tem.
Citiraj
Medvedek Pu
Tukaj je tudi en "zasvojen" medved, ki se sladka z lončkom postov foruma Starši staršem. Pokukam tudi v sosednje panje v Dojenje, Prehrano, Skrinjico idej, Osnovnošolce, ampak med Starši staršem mi gre najbolj v slast.

Na marsikatero stvar gledam z drugimi očmi ravno zaradi foruma. Dostikrat si tudi kar oddahnem, da se nekatere stvari dogajajo tudi drugim družinam in ne samo naši ... Ideje, nasvete, sporočila, ki so mi pisana na kožuh vzamem za svoja in črpam in dajem pozitivno energijo ...

Medvedek Pu
Citiraj
Oja
Forum obiskujem kako leto in pol in se štejem kar med odvisnice. Lahko rečem, da na njem najdem vse, ampak res čisto vse, kar me zanima v zvezi z nego in vzgojo otroka. Postranske debate pa so itak najzanimivejša stvar na njem. Edino, kar mi je šlo doslej res na živce, so bile Sparove točke in 3MD.

Poleg tega foruma sem stalna gostja tudi na Knjižnih moljih, Življenju in Zdravstvu pri nas. Tu in tam preberem poste na Ko starši žalujejo, Kam in kako na počitnice, Starejši so modrejši ipd. Pred porodom sem veliko visela na Ginekologiji, zdaj pa me tja praktično ni več.
Citiraj
bb
Za forum sem izvedela od prijateljice. Veliko preberem, včasih kaj napišem.
Sicer pa poleg tega foruma redno pregledam Knjižne molje, včasih pa Glasba in film, računalništvo... Na Prehrani pa zadnje čase pobiram recepte za naša nedeljska kosila, da jemo malo bolj pestro in vse je bilo super okusno. Tam so res enkratne kuharice, predvsem pa Babi....

Lp B
Citiraj
branka
kaj mi pomeni ta forum? VELIKO;)
Na njega sem naletela kakšno dobro leto nazaj, ko sem iskala linke o dojenju in po naključju zavila sem. Me je takoj zasvojil;)) Ker sem se preselila v nov kraj, kjer nisem nikogar poznala, še posebno nobene mamice, da bi si delile izkušnje,mi je veliko pomagal. Našla sem ogromno nasvetov, ogromno prijaznih punc (tiste slabe so že pozabljene;)), nekaj deklet sem spoznala v živo - punce super ste, našla Začetnico, LLLI, plavanje...skratka ogromno koristnih stvari. Poleg tega obiskujem še par drugih forumov, včasih zavijem na Klepet, skratka skozi dogaja. Sicer nimam veliko časa, ampak za par minut pa moram skočiti gor;)
Citiraj
ma-mi-ca
Na med.over.net-ove forume grem vsak delovni dan, za vikend se poskušam držati mojega pravila (če se le da), da ne grem za računalnik, ker ga imam že v službi cca 8-9 ur dovolj.
Najdem zelo veliko informacij, velikokrat zastavi nekdo drug podobno vprašanje kot zanima mene in mi tako ni treba zastavljati vseh vprašanj, ki me zanimajo.
Rada pristavim svoj piskerček v kolikor lahko pomagam, na "vroče" debate ponavadi ne odgovarjam, ker se mi velikokrat zgodi, da ji sploh ne morem slediti, ko se v eni uri nabere že ful odzivov, jaz pa nimam ravno časa, prebrati vsak stavek in tako ne vem točno za kaj se gre (oz. ne morem postaviti proti agrumentov, če ne vem, kakšnja so mnenja drugih).
Ponavadi potem vse preberem kdaj kasneje, če imam čas, tema pa ni več aktualna.
Med delom v službi moram zaradi bolečin križa večkrat malo pomigati in ko se "razgibam" grem na hiter pregled foruma, tako da odgovorim na kakšno vprašanje , potem pa spet na knjiženje.

Verejtno bom redna obiskovalka, razen v primeru, da "izgubimo" računalnik.
Citiraj
Tanja E
Našla sem ga slučajno, ko sem imela težave z dojenjem,pred tremi leti. Pomeni mi sprostitev, zabavo, prostor za tolažbo, nove informacije , lepe misli mi polepšajo dan, je pa na žalost :)) tudi moja največja razvada .

Lp, Tanja
Citiraj
anka 22
Našla sem ga po naključju, pred približno dvema letoma, ko se mi je rodil sin, zdaj grem gor vsek dan, tudi po večkrat.
Tu gor sem našla precej nasvetov, predvsem pa našla tolažbo v trenutni stiski, ko sem prebirala sporočila ljudi s podobnimi težavami, mimogrede pa našla še rešitev.
Po naravi se strahopeten človek, zato mi je postavljanje vprašanj in odgovorov predstavljalo težavo, kasneje sem ugotovila, da te še za tako neumno vprašanje tu gor ne linčajo, čeprav se je v tem času kar forum obiskujem to obrnilo za 180°.
Citiraj
ni
Na kratko:
V nosečnosti sem spremljala forum Ginekologija... Po vrnitvi v službo s porodniške pa tega, občasno tudi gin..., starejši so modrejši, starši šolarjev,prehrana.
Pomeni mi vir informacij, katerih v nobeni knjigi ne dobiš, in predvsem razvedrilo, velikokrat se od srca nasmejim.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.