Forum.Over.Net

Odgovori: uglaševanje klavirja

Pregled teme
Lorenzo
Iskreno odsvetujem obisk Zrneca v vasem domu...izredno neposten clovek!
Citiraj
Zvestoba
Strinjam se z g. Dajčmanom, da g. Zrnecu NIKAKOR ne plačajte dokler ne opravi delo 100 %. Isto se zgodilo pri nas tudi, mastno zaračunal in nam rekel, da mora še nekaj menjati in se bo kmalu javil in pride, da konča. Ni se javil, ni prišel nazaj, klicali smo ga, SMS-e pošiljali... Svojo poštenost in naivnost včasih drago plačamo. Ne nasedajte mu!
Citiraj
Dajčman
Tudi jaz sem imel slabo izkušnjo z Zrnecom. Ne splača se izgubljati besed, ker je škoda živcev in slabe volje za tako osebo. Na kratko: v enem letu ni uspel uglasiti pianina, pokasiral je polni znesek.
Vidim, da ste nekateri imeli dobre izkušnje z njim, zato sklepam, da je sodelovanje z njim loterija. Očitno lahko zadevo uredi dobro in v doglednem času, lahko pa se vam zgodi to, kar se je meni: nejavljanje na SMS-e/klice, izgovori na izgovore itd.

Če se že odločite za sodelovanje s Tonijem Zrnecem, vam svetujem, da mu NIKAKOR ne plačate, dokler ni zadeva 100% končana. Naj vam moja draga napaka prihrani denar. Ne nasedajte, da pride nazaj, ko se strune "vsedejo". Ko mu boste enkrat plačali, obstaja zelo velika verjetnost, da ga več ne boste videli.

Jaz zdaj iščem novega uglaševalca, ki bo končal pianino. Če ima kdo informacije o kakem dobrem (po možnosti v okolici MB), se priporočam.
Citiraj
Zvestoba
Same slabe izkušnje z g. Zrnecom, nepošten. Slabo opravi delo, obljubi da pride in popravi, obljube ne izpolni, ne oglaša se na klice, ne pokliče nazaj.
Citiraj
x ogkaševalec
poceni in kvalitetno oglasim klavir pianino
Citiraj
x oglaševalec
hehe
Citiraj
3tjič
Gospod Zrnec je res zakon. Klavir ali pianino poštima, da je kaj! Še zven dobi nazaj in volumen!
Mene je še naučil, kako z zobotrebcem sama zategnem ene kovinske distančnike ali kaj se jim sploh reče, ki se nenehno odtegujejo.
Manja
Citiraj
Razočarana1
Tudi mi smo imeli z g. Zrnecom slabo izkušnjo. K nam je sicer prišel, uglasil pianino, pri uglaševanju pa mu je počila ena struna. Obljubil je, da jo bo prišel zamenjat v naslednjem tednu, vendar ni prišel. Na klice se ni oglašal niti ni poklical nazaj. Nikoli.
Citiraj
Tone12
Hvala za vaš komentar, ki me ne preseneča in niti ne škodi!!!
Želim vam dosti notranjega miru!
lpTone
Citiraj
gcuzak
Pozdravljeni,

komentiram neprofesionalen odnos uglaševalca klavirjev, gospoda Zrneca.
Po pregledu tega foruma smo se tudi mi odločili, da pokličemo gospoda Zrneca, reference so bile dobre.

Prvič smo se za termin dogovorili 9.8., a je bil termin z njegovim opravičilom prestavljen, pol ure pred prihodom.

Naslednji termin smo določili z ta torek 16.8. Tudi tokrat ga ni bilo, a zdaj niti opravičila ni poslal, še več, na telefon se moji ženi ni več javil, niti na 2 poslana smsa se ni več javil. Klicala ga je 3x, odgovarjal sploh ni.

Danes sem ga s svojega telefona klical jaz in ker mu številka ni bila poznana je telefon dvignil. Prosil sem ga za pojasnilo, zakaj se ne oglaša in zakaj ga ni bilo, a je odbrusil nazaj, da se lahko zmeniva za naslednji termin, ali pa da prekine. Opozoril sem ga, da lahko prekinem tudi jaz in da bo v tem primeru dobil tale komentar na med.over.net, kjer ima sicer dobra priporočila.

Še vedno ni bilo opravičila, niti ne pojasnila za ta neprofesionalen odnos, le osorna ponovitev prejšnje ponudbe.

Na to nisem pristal in sem prekinil klic.

Njegove strokovnosti pri popravilu klavirjev ne morem komentirati. Lahko je odličen, lahko je najboljši v Sloveniji, zaradi mene najboljši na svetu. A ne dovolim, da se nekdo v poslu vede tako, kot se je danes do mene g. Zrnec in kot se je v preteklih dneh do moje žene.

V vednost gospodu in celemu svetu.

Gregor Cuzak
Citiraj
Tjaša
Zdravo!
Ko prebiram te komentarje sem se morala pridružit s svojim komentarjem in pohvaliti delo že tukaj omenjenega uglaševalca g. Zrneca, ki je tudi meni uglasil in popravil moj star pianino.
Vsaka mu čast!!!!!!!!!!!!, korektno, prijazno in spoštljivo do instrumenta pa mislim, da še ne tako drago kot čitam v vaših komentarjih cene po 400€ s tem, da pri pianinu niso delovale tipke, nemogoči toni,pedali ter manjkajoče strune.
Telefonska številka mojstra 040883385
Citiraj
PANDY
Uglašujem pianina - klavirje
Štajerska 041 584 089
Citiraj
Klementina
Zdravo!
Dodala bom komentar za popravilo in uglasitev našega 42let starega pianina, last moje mame, ki mi ga je podarila za hčerko. Pianino je bil v obupnem stanju saj praktično se ni dalo niti igrati na njega, tu smo našli telefonsko številko g. Zrneca in ga poklicali. Prišel je takoj in naš pianino porihtal v nulo, saj smo poklicali tudi profesorico naše hčerke, da ga je preiskusila in ni mogla verjet, da se je tako dobro uglasil.Njegovo delo se nam je sprva zdelo malo drago, vendar, ko smo se kasneje pozanimali pri drugih smo izvedeli, da so še eni dražji, cenejši so bili edino nekateri, ki se kar tako ukvarjajo s tem. Hvala g. Zrnec!
Citiraj
Toni Zrnec
Sem Tone Zrnec iz Okolice Lenarta, uglašujem, popravlajam, servisiram, svetujem in restavriram pianina in klavirje. Imam certifikat, ki sem ga opravil v Hamburgu pri Yamahi ter veliko priznanje priznanega Nemškega izdelovalca klavirjev in pianinov znamke SCHIMMEL.
Uglasujem na devetih glasbenih šolah ter na mnogih osnovnih in drugih ustanovah, uglašujem tudi za mnoge vrhunske glasbenike tudi v tujini.Danes dragi lastniki, ne spuščajte vsakega, ki si misli da zna ali je nekje nekaj slišal ali videl, kupil aparat za štimanje in že si drzne poseg v klavirju ali pianinu pri tem pa naredijo škodo na vašem instrumentu. Prodajalci naj prodajajo, uglaševali pa bomo mi, ki imamo certifikate za to delo, prodaja in uglaševanje ni vse eno in isto.
Pokličete me lahko na tel.številko 040 88 33 85.
Citiraj
Andrej Kern
Meni je pa uglaševal vrhunski mojster, ki je poceni, zanesljiv, hiter, pa še zelo strokoven.
Gorazd Jan - (nazadnje je imel naslednjo številko): 041759536. Je pa iz Vrhnike, pride pa kamorkoli. Meni je uglaševal v Radomljah, mojim staršem pa v Izoli.
Citiraj
FELNAR
Lep pozdrav!
Če hočete imet dobro narejen vrhunsko, uglašen in natavljen vaš pianino ter narejeno vse se obrnite na vrhunskega mojstra s certifikatom od Yamahe, kateri nam je tako porihtal naš star pianino, da ne moremo verjet.
Imeli smo kar tri mojstre, ki si niso upali lotit in celo svetovali, da ga naj prodamo ali vržemo vstran, pa smo dobili številko od g. Zrneca, ki uglašuje po celi Sloveniji in ima ogromno glasbenih šol in vrhunskih glasbenikov, ki jim vzdržuje klavirje in pianina.
Doma je nekje okolici MB in ima tel št. 040883385
Citiraj
Andrej V
Knina, pokličite me na 031850280, pa se dogovorimo. Sicer sem na voljo za področje Ljubljane, Dolenjske, Notranjske, pa tudi Gorenjska, Štajerska in Primorska niso problem, če se preveč ne mudi..
Citiraj
qmara
uglašujem pianine v ljubljani in okolici. za kakšno bolj oddaljeno relacijo pripišem še potne stroške, drugače uglasim za 60eur.
številka: 040162815
Citiraj
knina
tudi jaz imam star piano ki bi ga bilo potrebno uglasit in verjetno kaj popravit. Iščem poceni uglaševalca v okolici šmarja pri jelšah in brežic.
lp
Citiraj
PANDY
Uglašujem klavirje - štajerska (041) 584 089
Citiraj

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.