Odgovori: DOKAZ, DA NEGATIVNE ENERGIJE SO

Pregled teme
Breda
Pozdravljeni,
ne vem, kaj imate v mislih. Sem upokojena že nekaj let. Kar sem delala v zvezi z energijsko medicino in tapkanjem, je bilo pa tako prostovoljno ali dobrodelno. Imela sem delavnice na DCA, pa jih nimam več. Trenutno pišem samo še na Med.over.net. Tudi prostovoljno.

Breda
Citiraj
Natalja1
Breda, ste vi mogoče še aktivni?
Citiraj
Breda
Večina se nas ne zaveda, kako negativne energije, ki jih poberemo od drugih, delujejo na nas. Tako smo utrujeni, da se komaj vlečemo okrog, pa ne vemo, zakaj. Potem pa obiščemo zdravnika in ta ugotovi, da smo depresivni in nam predpiše antidepresive. Potem pa samo čiščenje teh energij, ki niso naše in smo jih pobrali od drugih, neverjetno vpliva na naše počutje. Kar naenkrat lahko počnemo stvari, ki jih prej nismo mogli. No, depresija lahko ostaja, ampak počutje se pa gotovo izboljša.

Breda

P.S.
Priporočam, da pogledate tudi na stran 2.
Citiraj
Breda
Prosim in hvala. Enkrat na teden pokukam na forum, če je kaj novega.

Včeraj sem končala energijsko čiščenje stanovanja. Pa ne, da bi polovico stvari stran pometala, ker imam rada svoje stvari in jih potrebujem, temveč sem počistila negativna akumulirana čustva, vpliv zemeljskega stresa in vpliv elektromagnetnega sevanja aparatov in naprav. Že dolgo sem vedela, da so v mojem stanovanju precej slabe energije. No, sedaj sem pa v balončku uravnovešenih energij in zaščitena pred zunanjim vplivom.

Breda
Citiraj
Vanja 2
Pozdravljena, Breda,
ne vem, ali še objavljate na tem forumu, moram pa povedati, da je imela gospa Veronika prav, da ni izbrisala vaših prispevkov. Veliko zanimivega sem našla v njih. Za vaš trud se vam zahvaljujem in vam želim vse dobro.
Citiraj
Breda
Ne morem si kaj, da ne bi še tegale napisala.

Enkrat sem že omenila, da sem zelo občutljiva za negativne energije drugih in da se zato izogibam večjih skupin ljudi. Ne samo živa bitja, vsaka stvar akumulira energije iz okolja, dobre in slabe. Tudi stanovanje. Če si na določenem mestu v stanovanju slabe volje in se to dogaja dneve, mesece in leta, se te slabe energije tam dobesedno "vgradijo". In ko pridemo na tisto mesto, se slabo počutimo.

Ko sem doma v stanovanju, se komaj vlečem, ko grem ven, pa se počutim malo bolje. Pa je dolgo trajalo, da se mi je posvetilo. Seveda, ker je moje stanovanje polno slabih energij že od prejšnjih lastnikov, in seveda tudi mojih. Dolgo sem mislila, da je to samo od zemeljskega sevanja, podtalne vode .... Nisem imela pojma, da so v prostoru vgrajene tudi energije bivših lastnikov (vsi so bili bolni, veliko slabe volje, ločitev ... ). Pobrala sem njihove slabe energije, pa seveda še svoje slabe dodala ... Z leti se je to nabralo v en velik oblak negativnih energij. Vsa moja bolečina se je akumulirala v moji postelji, na kavču in še kje drugje v stanovanju.

Pa sem začela čistiti, najprej sebe in potem stanovanje. Ko sem držala nihalo nad kavčem, se je vrtelo kot zmešano, čisto v vodoravnem položaju. Ker po 15 minutah še ni bilo videti konca, sem si rekla: "Tole si pa moram posneti na telefon, kako nihalo šiba". In sem res. Ko sem pogledala potem posnetek, sem skočila v zrak in začela loviti sapo, pa srce mi je razbijalo. Na posnetku se vidi, kako slabe energije, kot prozorni balončki letijo z mojega kavča v zrak v vseh smereh. Česar moje oko ni videlo, je zaznal telefon. Tega še na internetu nisem nikoli videla, no, ne, kako letijo iz kavča, videla sem pa tole: https://moje-sanje.com/2016/01/svetlobna-bitja/. Podobni balončki gredo potem tudi iz človeka in potem se počuti malo bolje in predvsem lažje.

Žal ni prostora za video, zato prilagam 2 fotografiji, ki sem ju naredila s pomočjo print screena. Zaradi velike hitrosti je balonček razmazan.

Breda
Priponke
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.