Med.Over.Net

Odgovori: Bolečine v prsih

Pregled teme
Boris Cibic
Velike spremembe srčne frekvence pri mirovanju kažejo na duševne obremenitve, na vpliv prehrane, na vremenske vplive, itd.
Citiraj
Boris Cibic
Velike spremembe srčne frekvence pri mirovanju kažejo na duševne obremenitve, na vpliv prehrane, na vremenske vplive, itd.
Citiraj
pitztal
Bolečine so nekako izginile opažam pa še kak dan precej veliko nihanje utripa v mirovanju. Od 55 dopoldne do nekih 90 sredi dneva/popoldne, kljub mirovanju... To le zaradi stresa ali...?
Citiraj
Boris Cibic
Težave, ki vas sedaj motijo so psihičnega izvora. Priporočam zdrav način življenja kamor spadajo redni (!) polurni sprehodi vsaj pet krat na teden. Nekoliko ste pre težki in morda je nekoliko pomankjlivo redno jemanje zdravil. Ni zadržka, za jemanje blagega pomirjevala (na pr. tablete Persen, ki so v prosti prodaji). Srečno.
Citiraj
Pitztal
Pozdravljeni
Star sem 26 let visina 185 100kg. V zadnjih 14 dneh se mi pojavlja bolecina v prsih vcasih izžari tudi v roko. Bil sem dvakrat pri zdravniku posneli so EKG vzeli kri za didimer in troponin. Vsi rez ok, razen pri EKG pravi zdravnica da se malo pozna hipertenzija na levem prekatu. Imam namrec povisan krvni tlak ze cca. 5 let, jemlem tablete s katerimi vzdrzujem krvni tlak. Malo nad mejo je tudi holesterol. Gibam se bolj malo ker imam tako službo. Cca. 2 leti nazaj sem tudi naredil UZ srca ki je bil OK.
Tudi po vseh teh pregledih se mi se vedno pojavljajo bolecine, ki so zelo moteče, bi bilo smiselno še kak dodatni pregled ali je vse posledica psihe, ker v preteklosti sem že imel le psihično izmišljene bolezni...
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.