Med.Over.Net

Odgovori: ARITIMIJA SRCA

Pregled teme
Boris Cibic
Ni bolnika, ki ne bi bil vsaj podzavestno vznemirjen, ko čaka na pregled pri zdravniku.
Citiraj
BACEK
Hvala lepa za odgovor,.... sicer pa sem bila danes pri zdravniku, ki me je napotil na EKG, ki ni pokazal nič posebnega, vse ok, razen malce povišan srčni pulz 114, pritisk 126/85. Jutri grem še v laboratorij dati kri, zaradi pregleda ščitnice,....
Me pa samo še zanima, ko sem čakala v čakalnici in me je bilo malo strah, mi je srce začelo res hitro biti in takrat sem dobila čuden občutek v levi roki, bolečino in kakor da nimam nobene moči. Kaj bi to lahko bilo....

Lepo vas pozdravljam
Citiraj
Boris Cibic
Glede na vsebino vašega dopisa ne morem sumiti na bolezen srca pač na težavo zaradi stresnih vplivov na srce. Priporočam redno dnevno gibanje (na pr. polurni sprehodi, deloma s pospešeno hojo 5 - 6 krat na teden), zdrav način življenja, nekajenje, omejeno uživanje kave in alkohola, izdatne nočne počitke, itd. Od zdravil bi priporočil samo blaga pomirjevala (na pr. tablete Persen, ki so prosti prodaji.
Citiraj
BACEK
Pozdravljeni,

stara sem 35 let in me zadnje čase muči aritmija srca. Sicer sem zdrava, službo imam sedečo v pisarni. Boli me tudi zgornji del hrbta (hrbtenica) in tudi spredaj v prsnem košu. Ko se nekoliko raztegnem oz. naredim nekaj vaj, je malce boljše, vendar ne čisto. Sedaj pa mi vsake toliko poskoči tudi srce in mi kar vzeme dih. Ali je to povezano s hrbtenico. Občasno me boli tudi leva roka. Nasplošno pa se dobro počutim,....Pri zdravniku še nisem bila.

Hvala lepa za odgovor
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.