Med.Over.Net

Odgovori: Posturalna tahikardija

Pregled teme
Boris Cibic
Odgovor poslan.
Citiraj
Boris Cibic
Odgovor poslan.
Citiraj
Boris Cibic
Vse kemične snovi, ki jih raziskovalci odkrijejo gredo v številne raziskave, pri živalih in ljudeh. Isto velja za Concor, ki ima pri človeku lahko tako majhne stranske (škodljive) učinke in toliko koristnih učinkov, da ga zelo predpisujemo bolnikom. Srečno.
Citiraj
po8888
Napotil me je nevrolog na nagibno mizo ali mi on predpiše ta zdravila concor. Ali so zdravila concor škodljiva hvala lp.
Citiraj
Boris Cibic
Bolniki, ki opravijo pregled na nagibni mizi navadno dobijo priporočilo za nadaljnje zdravljenje. Morda ga vi niste dobili. Posvetujte se z zdravnikom, ki vas je napotil na navedeni pregled. Priporočam, da poizkusite zdravljenje z nizkimi odmerki tablet Concor.
Citiraj
Po8888
Pozdravljeni ze 2 leti se mi dogaja da imam omotice brez ravnotezja moci utrujenost nizek pritisk nevrolog me je napotil na nagibno mizo in taz odkrili so lazjo posturalno tahikardijo kaj to pomeni ali se dobijo zdravila zato ker ob naporu sem zelo izmucena in v sluzbi zelo tezko delam ali moram obiskati kardiologa hvala in lep dan lp.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.