Mene pa zanima kje bi lahko dobila zvezdice, ki se jih prilepi na steno in se svetijo v temi? Kje se jih v Ljubljani dobi, pa naj bo čim bližje železniški postaji. A kdo morda ve? Tenks za pomoč

Obstaja posebna FIMO masa, dobiš jo v knjigarni…. podobno je plastelinu, oblikuješ po želji in popečeš v pečici, tako da ni nujno da so obvezno zvezdice… 🙂

lp, polde

v milerju na copovi se mi zdi…

lp ajs

V knjigarni Mladinska knjiga na začetku (ali koncu) Miklošičeve (tam kjer je glavna postaja).

Ni blizu železniške, toda v Mullerju V BTC-ju ali na Čopovi imajo največjo izbiro, takih pakiranih in posamezne. Naj še omenim, da tiste barvne, čeprav so luštne na pogled ne svetijo tako dolgo in dobro. Najboljše so rumene.

Pa DZS-ji, pa Mercator,…….

to je tak fajna stvarca!!!!!!js jih mam polno sobo in se tak lepo svetijo…
kupila pa sem jih v sparu

Najbližje železniši postaji je prometej, zadaj za Miklošičevo. Če hodiš po levi strani Miklošičeve proti Prešernovem trgu, zaviješ levo v enem podhodu in si skoraj tam. Samo sedaj ti težko opišem kako priti tja, zato je najbolje da vprašaš koga za pot. Morda ti bo pa tu kdo bolje opisal kako tja priti.

Ja, od železniške postaje ne greš na Miklošičevo ampak na Kolodvorsko (tista ulica, kjer je Kratochwill). Greš mimo RTV-ja, mimo hotela Turist (skoz naravnost) in potem prideš do prehoda (za pešče), kjer je na levi strani dovoz na parkirišče (in parkirišče seveda), ti pa greš naravnost čez prehod in čez 50 metrov naprej je na desni strani Prometej. Imajo velika izložbena okna, tako da ne moreš zgrešit.

V Crni Luknji !!!!!
To je malo naprej od magistrata na levi strani !!!!!
Tam so najlepse in najbolj poceni, pa se ostale variante imas…..
LP
N.N.

prometej je kul!!!

lp ajs

New Report

Close