Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo žrelnica, vegetacije, tekočina, naglušnost

žrelnica, vegetacije, tekočina, naglušnost

pozdravljeni

to vse ima sin od vnteij ušes, ki jih je imel od lanskega septembra pa do januarja letos

z januarjem sem mu začela dajati homopatska zdravila, ki mi jih je napisal zdravnik in homeopat, in od takrat ga ušesa niso več bolela, zato sem mislila, da bo sedanji pregled pokazal, da operacija ne bo več potrebna,
ampak je zdravnica spet videla povečano žrelnico, tekočino za ušesi in vegetacije

aprila je naročen na OP in , če bo vse OK bo tudi šel

da gre na operacijo, sem se odločila zato, ker težko govori in ima nosntop zamašen nos, včasih se celo slini oziroma se mu pocedijo sline, pa kolikor vem polipi se ne zmanšajo (ali pač)

sedaj pa me zanima, saj mi je nekoliko nerodno pred zdravnikom homeopatom, da gre na operacijo, ali mu naj homeopatska zdrvila dajem še naprej, saj koliko vem se lahko te težave ponovijo, KAKŠNO JE VAŠE MNENJE

lp

lp

Ne morem vam odgovoriti na vaše vprašanje, ker

1. ne vem, kakšne homeopatske pripravke ste dobili oziroma, kakšen terapijski načrt je izbral vaš homeopat;

2. bi tudi mene zelo razjezilo, če bi MOJA pacientka spraševala nekega drugega terapevta na FORUMU, kaj naj naredi, namesto, da bi zavrtela MOJO telefonsko številko in se pogovorila z mano;

3. operacija ne bo pozdravila vzrokov (niti ne vem, če ste jih že našli), ampak samo začasno odstranila simptome.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

pozdravljeni

ja vem , da bi bili jezni, samo, da jaz dobim tega zdravnika na linijo telefona rabim več kot teden dni in potem se pomeniva vse po telefonu, zato sem si izbrala bližnjico in vprašala vas, ni problem , da ne bi bil dober, problem je v tem , da je zelooooooo težko dosegljiv, rezultati zdravljenja so bili v tem kratkem času uspešni, daj sina od takrat ni bolelo niti enkrat uho, pa čeprav je imel virozo in vročino in od časa viroze pa do današnje angine zelo zelo poln nos

med tem časom sem dobila zdravnika in je dejal, da pač če sem se odločila za OP naj grem in , da naj neham dajati ta zdravila , ki jih je imel predpisana in pokličem po OP

jemljeva vsak dan ehinaceo 3×5, tuberkulinom in Calcium cavlanicum D200 na 4 tedne 5 kroglic, Heparja pa še nisva vzela

sedaj je OP odpadla , ker je ponoči dobil angino in vročino

vsmes smo naredili bioresonačne teste in klasične teste v bolnici za alergijo

rezultat je tak, da je bioresonanca pokazala ene 10 alergij in slabši limfni sistem, v bolnici pa čisto NIČ

komu naj verjamem, ali ga naj še peljem na odvzem krvi, kaj vi mislite ali ima lahko povečano žrelnico od alergij

hvala za prejšnji odgovor in lep pozdrav

Z BRT lahko testiramo alergijo tipa IV (kontaktno alergijo s časovnim zamikom, do katere pride v črevesju), s kožnimi in krvnimi testi iz klasične medicine pa samo alergije tip I. Zato so rezultati tako različni oziroma se z BRT najde več.

Kaj pa, če bi se nekaj časa zdravili z BRT (ne morete pa vzporedno s homeopatijo), potem pa znova ocenili stanje?

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close