Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Žolč, ledvice, dojenje

Žolč, ledvice, dojenje

Spoštovani,

Iskala sem preko iskalnika in našla nič kaj konkretnega. Sama imam bolečine od poroda pet tednov nazaj desno pod rebri, kar slišim, da je lahko žolč. Zadnje čase me tudi ledvice bolijo na obeh straneh. Ginekologinja mi je rekla, da se lahko pojavijo žolčni kamni po nosečnosti, ker je takrat visoka vrednost estrogena. Zelo pazim na prehrano, skoraj ne pijem mleka ali jem kruha, večinoma jem zelenjavo in sadje. Pijem ogromno, vodo ali Radensko. Pečem samo z olivnim oljem, krompir je zelo redko na mojem jedilniku, itd, itd. Ne vem kako je potem sploh možno, da bi imela žolčne kamne? Stara sem 29.

Kako je z razstrupljevanjem, če dojim? Verjetno se ti strupi potem deloma tudi izločajo v mleko?

Mogoče mi lahko kaj svetujete? Vsake toliko časa si naredim tudi refleksno masažo stopal, žolč je boleč, prav tako ledvice.

Resnično vas lepo prosim za kak konkreten nasvet.

Najlepša hvala!

Med nosečnostjo nimate menstruacije, ki je pomemben način razstrupljanja telesa. Torej ostanejo strupi v telesu in jih dobi otrok. Nekje sem prebral, da približno 20% maminih strupov dobi otrok. Tudi med nosečnostjo ne smete intenzivno razstrupljati,kot ste že sami napisali.

Lahko pa razkisate telo, priporočam vam bazične minerale (o tem smo pa že veliko pisali, tudi za nosečnice). Po dojenju pa intenzivno razkisanje in rasztrupljanje. Bazični minerali bodo vezali odvečne kisline v telesu, pa še napolnili boste zaloge (med nosečnostjo so se spraznile, ker je otrok potreboval minerale za razvoj).

Z olivnim oljem ne pražite jedi, še posebej, če je hladno stiskano. Za praženje uporabljajte rafinirana olja, za začinjanje pa hladno stisnjena.

Mogoče bi si stiskali zelenjavne sokove – tudi polni mineralov pa še tisoče drugih snovi, ki jih zdaj potrebujete.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close