Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? zobozdravnik

zobozdravnik

ali sploh še obstajajo zbozdravniki na koncesijo…ok…obstajajo že, mapak a sploh še kakšen sprejema…v lj…

vse ambulante imajo čakalno listo-knjigo v katero vpisujejo paciente. Ko si na vrhu čakalne liste te pa naročijo-to pa je čakalna doba. Vpiši se kjer ti pač ustreza zobozdravnik, koliko jih je pred tabo v čakalni knjigi in kdaj prideš na vrsto pa…
To mi je obrazložila moja zobozdravnica, ko sem vpisala moža ( čakalna lista 6 mesecev-cca, naročili so ga pa čez 3 mesece- skupaj torej 9 mesecev)Ko si pa enkrat noter pa že gre. Vpiši se čimprej,
Sicer pa imaš na strani ZZZS tudi razpored in zasedenost zobozdravnikov.

sej sem gledala na zzzs ampak potem ko kličeš pa noben ne sprejema na koncesijo…

Na ZZZS so zadnjič rekli, da imajo zobarji še dosti lufta in bi komot vzeli nove paciente, samo jih zanalašč ne, da si prisiljen priti samoplačniško. Tega sicer ne bi smeli delati, ampak na zavodu so rekli, dajim pa žal čisto nič ne morejo in jiuh ne morejo prisiliti.

ja in ljudje bankrotirajo ko grejo samoplačniško…ravno berem dol koliko za zdravljenje enega zoba…ma kar doli pišejo je še poceni..jaz ravno sedaj zdravim enega pa boli še vedno za znoret…potem pride na vrsto še en in neka krona al kaj jaz vem kaj in je bankrot tle…jej jej…. :)))) no ja vsaj sonce sije…

zahtevaj čakalno knjigo in naj te vpišejo.saj do takrat lahko še vedno hodiš privat, ma ni hudiča, da enkrat prideš na vrsto.

ceneje pride privat, kot pa čakanje na vrsto na koncesijo, ker ti v tem času propade toliko zob, da rabiš protetiko, ki jo moraš pa itak plačat, al pa vsaj solidno doplačat.

obstajajo tudi samoplačniški zobozdr., ki delajo za solidne cene in kvalitetno

Koliko je to “solidna cena” in kje so ti zobozdravniki?
Si morda ena od njih?

ne nisem, vidim, da se nepretano počutiš ogroženega

zdravo mene samo zanima cena fiksnega aparata za zgornje in spodnje zoba?zdravnik mi je namreč predlagal aparat.lep večer vam želim. špela iz krškega

to boš morala pa ortodonta poiskat, cene pa so različne

New Report

Close