zobobol
Spoštovana ga. dokktor!
Prejšnji torek sem odšla k svoji zobozdravnici, ker me je bolel zob – šestica zg. levo. Ker je hotela obdržati živ zob, mi ni odstranila živca, mi ga je pa zdravila. V petek sem prišla na kontrolo in ji povedala, da me še vedno boli. Še vedno mi ni odstranila živca, ampak mi je ponovno dala neko zdravilo in mi zob dokončno zaplombirala. Danes me zob še vedno boli, čeprav moram povedati, da je vsakič drugačna bolečina, ko mi kaj dela.
Problem je v tem, ker je zobozdravnica odšla na dopust za 1 mesec!!!, jaz odhajam na dopust v petek, zob pa me še vedno boli.
Lepo vas prosim, svetujte mi kaj naj naredim.
Poleg tega se mi je naredila okoli tega zoba neka reakcija na začasno umetno maso, ki mi jo je dala, preden je zaplombirala zob, tako, da je tudi ona že videla, da je dlesen vneta oz. nekaj podobnega.
Hodim k privat zob., tako da zamenjave nima, bolečina pa tudi ni še neznosna, me pa konstantno kljuva.
Že v naprej hvala za odgovor!
Spoštovana miško,
ne vem, kaj naj vam svetujem. Vsak zobozdravnik si mora za čas odsotnosti poiskati zamenjavo, ki pomaga njegovim pacientom s težavami. Če vaše zobozdravnice ne bo 1 mesec, ima zagotovo nekoga, ki jo v tem času nadomešča.
Če vas zob še vedno boli, potem je potrebno nadaljevati zdravljenje oz. ga spremeniti.