zobna sklenina

lep pozdrav…zanima me nekaj v zvezi z mojo težavico, in sicer;
imam zdrave, bele zobe, do sedaj res nisem imela problemov. pred kratkim pa sem opazila, da me bolijo cisto vsi zobje. bolečina ni močna, ampam imam občutek nekakšne občutljivosti, predvsem na mrzlo, vroče, sladko…. to se mi je pojavilo pred kaksnimi tremi tedni, po tem ko sem si krajši čas umivala z zobno pasto aquafresh. zdaj pa ne vem, je bila mogoče z. pasta premočna zame (in mi je poškodovala sklenino) oz. zakaj se mi je to pojavilo. bolečina ni huda, je pa neprijetna, bolj gre za to, da imam občutek, da so vsi zobje zelo ranljivi, predvsem prednji štirje.
hvala za odgovor!

Spoštovana bbz,

ne vem, kaj bi lahko povzročilo vaše težave. Sama znamka oz. ime zobne paste niti ni pomembno – bolj je pomembno, če je mogoče bila belilna, ker taka lahko vsebuje snovi, ki sklenino poškodujejo.
Zanekrat poskušajte le z zamenjavo zobne paste – kakšen mesec uporabljajte zobno pasto za občutljive zobe in če bo po tem času bolje, jo lahko uporabljate stalno. V primeru, da težave po enem mesecu ne izginejo pa obiščite svojega zobozdravnika.

New Report

Close