zobna proteza, dolga čakalna doba
Pozdravljeni,
zanima me, če mi lahko kdo priporoči dobrega privatnega zobozdravnika na območju Gorenjske.
Problem je namreč naslednji:
moji mami naj bi pri zobozdravniku iz javnega zdravstva izdelali protezo in sicer spodaj ji bodo po puljenju ostali še štirje sprednji zobje, zgoraj pa dva zadaj. Pri njenem zobozdravniku so ji rekli, da bo dobila protezo šele oktobra naslednje leto, kar je absolutno predolgo za čakat.
Lepo torej prosim za kakšno informacijo o privatnih zobozdravnikih na našem koncu in koliko kaj take storitve stanejo samoplačniško.
Najlepša hvala za odgovore,
lp pozdrav,
Maja
žav vam moram povedati da to se dogaja v sloveniji povsot ker imajo zobozdravniki dovol denarja jaz se imel isti problem sem moral pred dvema mesecema dati odstranit mostiček in ispulit 2 zoba potem me je pa naročil čez 4 mesece češ da mi še pozdravi en zob potem bi pa drugo leto prišel na vrsto za protetiko in bi mi dalo nekaj socijalno 500.000 sit bi pa moral doplačat za keramične zobe jaz sem pa šel na hrvaško in sem jih imel v 10 ih dneh in sem plačal 1050 evrov in še to moram povedati da sem zelo zadovoljen.