zobje in bulimija

Spoštovani !

Vem,da bi se bilo s tem vprašanjem morda bolje obrniti na kakšnega stomatologa, vendar glede na Vaše izkušnje verjamem, da bi mi prav vi znali svetovati.

Moja zgodba je takšna. Približno 5 let sem imela bulimijo, kar je pustilo katastrofalne posledice na mojih zobeh. Zdaj sem “zdrava” že (šele) pol leta in glede na to da življenje zmeraj bolj jemljem v svoje vajeti, si želim odpraviti tudi ta “spominek” na bolezen. Težava je,da se zobozdravnika precej bojim, vendar sem pripravljena iti čez to prepreko. Želim,da bi bili moji zobje zdravi in lepi, tako kot moje telo in duša. To si zaslužim.
Zanima me, če mogoče Vi poznate zobozdravnika, ki ima izkušnje z pacientkami z bulimijo. Zadnja stvar, ki bi si jo trenutno želela, je namreč kakršnakoli opazka na račun mojih zob.

Najlepša hvala za odgovor

t-rex

Spoštovana t-rex,
noben stomatolog, ki mu boste pokazali zaupanje, vašega zaupanja ne bo zlorabil z žaljivimi pripombami, nasprotno pohvalil bo vašo motivacijo za ohranjanje vitalnosti zob pa tudi željo za estetski videz.Če ste študentka, imate prednost v Zdravstvenem domu za študente Univerze v Ljubljani, na Aškerčevi cesti,4, tamkajšnji stomatologi pa imajo z posledicami bulimije na zobeh tudi največ izkušenj.

New Report

Close