Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? zobar – GO

zobar – GO

Prosila bi za priporočila … Iščem zobarja (PRIVAT) v Novi Gorici (+ bližnja okolica). Važno je (poleg tega seveda, da dobro naredi), da je PRIJAZEN, saj se že od nekdaj ZELO BOJIM zobarjev.

lp!

Zame eden najboljših zobozdravnikov nasploh je dr. Vendramin – pri njem te mine vsak strah, delo pa je narejeno vrhunsko. Problem je samo v tem, da najbrž ne sprejema novih pacientov. Ne vem, poskusi.

Jst sem tudi boječka glede zobota, ma sedaj hodim k dr.Horvatu in sem zelo zadovoljna.
Ima pa ordinacijo v SKB stavbi v centru, zraven nebotičnika.
Je zelo nežen pri delu in full prijazen, seveda pa naredi delo ok.
Če pa sprejema nove stranke pa žal ne vem.

lp

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Dr. Metličar SKB stavba – brez pripomb!

Če iščeš prijaznega, nežnega, ne predragega in po mojih izkušnjah tudi kvalitetnega, absolutno priporočam mojega. Dr. Miša Mel (Vetrišče 25)
05 201 774 Vse se da dogovorit, naroča hitro, je zelo učinkovit, strah pa te bo zagotovo minil,ker je res zelo prijazen, pa še smisel za humor ima.Priporočam.

Hvala vam za vse predloge … bom kar telefon prijela v roke in začela klicat … upam, da še kdo od njih sprejema nove paciente! Res vam hvala!!!

Kaj dr. Vendramin je čeljustni kirurg ali samo zobozdravnik?

New Report

Close