zmota glede spola
No, jaz ne vem, kaj nosim, garderobo sem nabavila v izključno teh barvah, ki jih omenja ŽN, pa še bež.
Mislim, da tudi ko bom rodila in bom videla, kaj imam, bom s tem nadaljevala, ker so cotke prav cart. Vsaka ko jih pokažem, reče, kako je fino, ko ni vse roza in plavo. No, verjetno bo potem tudi kaj takega padlo vmes. :))
Danes pa garderoba res ni problem.
NE RAZUMEM DA JE TAKO VELIKA KOLIČINA LJUDI OBSEDENA Z BARVAMI!!
Kot študentka sem zanosila in nisem imela niti za oblačila. Dobila sem vse podarjeno, otrok (fantek)je nosil tisto, kar je pač bilo. Tudi roza in vijoličasto. Naletela sem na zgražanje neke mamice, ko sem fantka oblačila v roza. Danes -pri 4. letih, ko nam nič ne manjka – namesto dragih oblačil rajši vlagam v njegov razvoj (na tistih področjih, kjer pač otrok želi – šport, jeziki, ipd.).
No, naj še omenim, da je mamica, ki se je zgražala nad menoj, imela zelo neurejene zobe. Pač čeprav je treba le do zobarja, ki ga z malo truda plača ZZZS.
Ali kot pravi lep nemški pregovor:
“Man muss Prioritäten setzen!”
Živijo,
pri nas so se pa trije različni ginekologi zmotili glede spola. Napovedovali so fantka, zaradi težav sem bila v 26 tednu v bolnici, pa so tam spet napovedovali fantka. Moj ginekolog je bil prepričan, da to bo pa en fejst fant, no na koncu smo pa dobili Marušo. Imela je pa res “fejst” mere: 4.480 g in 56 cm.
Pa ko se zdaj pogovarjamo, ugotavljam, da je pravzaprav več nepravilnih napovedi spola kot pravilnih, oz. da je vse skupaj res bolj uganjevanje.
Lep pozdrav vsem, pa čudovite in ZDRAVE otročke vam želim ne glede na pričakovani spol!
Pija.
Ker je ta tema zdaj zame aktualna, se oglašam še jaz. Pri 1. in 2. otroku so mi že na NS rekli spol pravilno in je do konca ostalo enako. Imel me je moj G.
Zdaj, v 3. nosečnosti pa je moj G. (drugače zelo izkušen G.) zatrdil, da bo več kot 90% punca. Potem pa na naslednjem UZ, da bo skoraj sigurno fant in da se je očitno zmotil. Na NS se še nič ni videlo.
Je sploh še mogoče, v letu 2023, da se G. na morfologiji zmoti glede spola??? Sicer mi je važno da je otrok zdrav, sem pa kar malo presenečena nad tem, da bi prišlo do take zmote.