zmešana?!
Naslov že dosti pove. Kdo mi lahko pove kje najdem gumb da ugasnem zaljubljenost?
Pred tremi leti sem spoznala mojega sanjskega moškega, ki pa je na žalost vezan. Vmes sva za eno leto prekinila, ker sem mislila da… V tem letu ni bilo dneva da ne bi pomislila kaj dela, kje je, ali tudi on pogreša mene…
Ko pa sva se spet videla…še vedno sva… ZALJUBLJENA!! Sedaj se boste vprašali v čem je problem? V njegovi neodločnosti, strahopetnosti. Z žensko s katero živi se ne razume, normalno drugače ne bi iskal. Boji se da se bo nama tudi zalomilo, da se bova midva tudi odtujila.
Stara sem 30 let, visoko izobražena, z službo in stanovanjem. Želim si ustvariti družino, živeti normalno življenje in če on ne bo premagal strahu, kako naj jaz premagam…kako naj ga neham pogrešati? Kako naj ga preženem iz misli? Kako naj ga neham ljubiti?? KAKO??
Res je nenavadno, če moškega o katerem pišete imenujete sanjski moški. Torej za vas sanjski moški vezan-? Ali pa vam je dovolj, da vas moški močno spolno privlači pa je že sanjski-? Če se ga v glavi nikakor ne morete znebiti ste morda zasvojeni z odnosom-? Vaše želje in življenjska pričakovanja po skupnem življenju in družini so običajni za žensko vaših let. Z odnosom do moških pa je nekaj narobe. V vas je vzrok, da izbirate nepravega partnerja. Premislite!
Alenka B
Pozdravljena!
Prvo kot prvo naj ti povem da nisi zmešana,glavni problem je on sam.Če se ne more odločit kako in kaj, bi se resno morala vprašat glede njegovih čustev do tebe. To, da te pusti čakat ni fer od njega in če bi mislil karkoli resnega s tabo, bi že zdavnaj šel od nje, še posebej če se z njo ne razume..verjemi mi, govorim iz lastnih izkušenj.Če gre iz prejšnje zveze gre takoj, če ne ne bo nikoli šel.
Praviš, da se boji da se bosta tudi vidva odtujila…če mene vprašaš je to zgolj izgovor.Če bi te imel rad, bi bil pripravljen tudi tvegat glede zveze s tabo..saj v končni fazi nikoli ne vemo katera zveza bo vzdržala in katera ne, če ne poizkusimo, je tako?
Moj nasvet je, da zaključiš to vajino zgodbo(čeprav ti veliko pomeni) in iščeš naprej.Verjemi,da je nekje nekdo, za katerega boš resnično prva in ne nekakšen privesek!Življenje je prekratko, da bi ga zapravili zaradi takih ljudi, ki nam s svojo neodločnostjo grenijo žvljenje.
Upam da ti bo moj nasvet kaj koristil, če pa želiš še kakšno dodatno pojasnilo glede napisanega ali želiš kaj vprašat pa kar pogumno:-)
veliko sreče v prihodnje ti želim!
mikimiska
Pozdravljena!
Prvo kot prvo naj ti povem da nisi zmešana,glavni problem je on sam.Če se ne more odločit kako in kaj, bi se resno morala vprašat glede njegovih čustev do tebe. To, da te pusti čakat ni fer od njega in če bi mislil karkoli resnega s tabo, bi že zdavnaj šel od nje, še posebej če se z njo ne razume..verjemi mi, govorim iz lastnih izkušenj.Če gre iz prejšnje zveze gre takoj, če ne ne bo nikoli šel.
Praviš, da se boji da se bosta tudi vidva odtujila…če mene vprašaš je to zgolj izgovor.Če bi te imel rad, bi bil pripravljen tudi tvegat glede zveze s tabo..saj v končni fazi nikoli ne vemo katera zveza bo vzdržala in katera ne, če ne poizkusimo, je tako?
Moj nasvet je, da zaključiš to vajino zgodbo(čeprav ti veliko pomeni) in iščeš naprej.Verjemi,da je nekje nekdo, za katerega boš resnično prva in ne nekakšen privesek!Življenje je prekratko, da bi ga zapravili zaradi takih ljudi, ki nam s svojo neodločnostjo grenijo žvljenje.
Upam da ti bo moj nasvet kaj koristil, če pa želiš še kakšno dodatno pojasnilo glede napisanega ali želiš kaj vprašat pa kar pogumno:-)
bila sem v identični situaciji. danes sem stara skoraj štirideset. vem kako ti je , kako trpiš. neskončno ga imaš rada in si življenja brez njega ne moreš zamisliti. naj ti povem, da sem v desetih letih zaradi tega toliko pretrpela, da sem “komaj ostala živa”. po vsem te sem šla na terapijo, na skupino, skratka lotila sem se reševanja problema. zato ti iz lastnih izkušenj povem; resnično; gospod te nima rad, tega niti ne zmore. tega v njem tudi ti, z največjim razumevanjem in vso ljubeznijo katr jo premoreš, ne boš prebudila. vendar za to spoznanje boš morala it še skozi marsikaj (hudega). tebi prevevajo močni občutki krivde (proč z njimi, ker nimaš razloga!) in ti onemogočajo, da bi mu postavila konkretne pogoje (naj se loči ali pa se razideta)… problem je tako kompleksen, da ga je skoraj nemogoče rešiti sam. poišči si strokovno pomoč.