zmerjanje in vpitje
Pozdravljeni!
Moj mož je zelo vzkipljiv in za vsako malenkost zavpije name ( vpije tudi na otroke ) in me pošilja v p.m. Tega enostavno ne zdržim več. Večkrat sem se poskušala že z njim pogovoriti in mu razložila da tako vedenje ubija ljubezen v meni, a nič ne pomaga. On pravi pač da takšen je in naj ga takšnega tudi sprejmem.
Povejte koliko tega zmerjanja je potrebno potrpeti zaradi otrok. Otrokom ne bi rada vzela očeta, a včasih se mi zdi da je tako življenje brez smisla.
atina
Verjetno vas zmerja že od vsega začetka vajine zveze in vi že ves čas to prenašate, oziroma dopuščate. Lahko pričakujete, da vas bodo zmerjali tudi otroci, ko bodo nekoliko večji. Če imate sina je velika možnost, da se bo zgledoval po očetu in prevzel vzorec vedenja in tudi odnosa do žensk na sploh. Torej ni nobenega vzroka, da bi prenašali žalitve zaradi otrok.
Možu povejte, da njegovega vedanja ne morete več prenašati in mu predlagajte obisk pri zakonskemu svetovalcu.
Alenka B
Pozdravljena
Če te obklada s tako grdimi vzdevki, poleg tega pa vpije tudi na otroke bi rekla tole: takega očeta otroci ne potrebujejo. Vpitje nate bo otrokom pustilo globje negativne posledice in kasnejše travme. Bolje prekiniti še predno bo prepozno – zate in otroke
Veliko sreče pa kakorkoli se boš že odločila
Pozdravljena
Če te obklada s tako grdimi vzdevki, poleg tega pa vpije tudi na otroke bi rekla tole: takega očeta otroci ne potrebujejo. Vpitje nate bo otrokom pustilo globje negativne posledice in kasnejše travme. Bolje prekiniti še predno bo prepozno – zate in otroke
Veliko sreče pa kakorkoli se boš že odločila