Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost zmeraj sem jaz zalublena in fukjena??

zmeraj sem jaz zalublena in fukjena??

Lep pozdrav,
obracam se na vas ker vec nevem kaj naj se spremenim na sebi, razen tega da sem se po zaključku zadnje zveze odločila da ne bom več imela partnerja.
No torej,problem je v tem, da ko grem ven se želim s tipom samo pogovarjat, da bi ga spoznala res kot osebo, da bi vidla kaj lahko pričakujem od njega in tako dalje,kakšen je. Večina mi zelo težijo potem, ker ne registrirajo stavka da od njih ne želim nič razen tega da smo kolegi ki preživljamo skupaj prosti čas zunaj, ne v spalnici. In da dokler nem 100% da je nekdo iskren in pošten do mene sploh nem razmišljal o kakem novem začetku. No v glavnem ali mi ful težijo, ali pa….
pred 14 dnevi sm spoznala nekoga, ki mi je bil vizualno kar všeč. Po nekaj zmenkih, sma pristala pri meni in sexala. Sex je bil zanič, ker nisem zalubljena vanj in sem mu tud povedala da je za mano zelo groba prekinitev razmerja z bivšim, da bivšega še stalno prebolevam in da rabim čas za sebe, da pa ga želim spoznat in se prijatelsko z njim družit. In kaj je nardil on? od takrat dalje bluzi okoli, ni mel časa ne pred silvestrom, ne zdaj ta vikend da bi se dobila pa se pogovorila, da bi vsak povedal kaj misli, če je sploh smotrno da sma prijatla al ne.
Danes pa mi napiše sms da sm fukjena in da sem v njega zalublena, čeprav sem mu 100krat povedala da imam bolečo izgubo za sabo in da nimam čustev v sebi do nikogar, sploh pa ne do enega x.y.
V bistvu sm izgubla zaupanje in me je zdaj vsega strah odkar sma z bivšim končala. Torej zakaj se tipi tak nezrelo vedejo in ne morejo/ nočejo/ne poslušajo da nisi pripravljen se čustveno vezat, da prebolevaš bolečo zadevo, da preprosto nočeš noviga začetka.In zakaj še pol tak noro izpade, da si ti v njih zaljubljen čeprav si v bistvu povedal da si zaljubljenv svojega bivšega partnerja ki ga ne moreš pozabit?
Hvala za vaše nasvete in srečno v 2014!

Pozdravljena,

sicer nisem zenska vendar je tukaj odgovor sila preprosti.Ce moski tega ne razume,da se pac nisi pripravljena in da rabis cas,potem se ni dovolj odrasel in odgovoren.Ce bi bil pravi moski,bi te cakal se trudil za tebe oz. drzal neko prijateljsko razdaljo.Po moje je za tebe boljse,da prekines stike s tem moskim,saj se ze kot prijatelj ne more izkazati,to,da ti je napisal,da si fukjena je zgolj en izmed pokazateljev njegove nezrelosti.Predstavljaj si zvezo s takim tipom,cez par let.Vedno je pomembno,da cloveka na zacetku dodobra spoznamo,saj imamo ze neke temelje za kasnejso zvezo,ce pride do le-te.Odlocitev je tvoja,ti pa svetujem,da bodi previdna.Sam sem star komaj 22 in vem,da se moje besede nimajo neke teze,ti pa samo dobronamerno svetujem.Vso sreco,kakorkoli se bos odlocila.

Ti si malo prizadeta. Hodiš na zmenke, ampak NE, ti hočeš samo spoznavati nove ljudi, da boste kolegi? WTF? Vprašaj se, kaj hočejo drugi od tebe – tvoje želje niso edine pomembne. A ti misliš, da mi moški res iščemo ženske prijateljice? Ne poznam nobenega, ki dela to…A veš zakaj ne? Zato, ker moški prijateljujemo z moškimi. A misliš, da se njemu da poslušat tvoje dramatiziranje o tvojem bivšem? Guess what, ni nor, da bo to prenašal. In zdaj naj ta tip prijateljuje s tabo in posledično izgubi ne vem koliko časa zato, da se boš ti princeska lahko odločila kaj sploh hočeš od njega? Jaz se taki ženski tudi ne bi več javil na telefon…


His_Majesty ima prav. Tipi se ne dobivamo s puncami zgolj zato, ker bi si želeli biti njihove moške prijateljice, vsaj ne s tistimi, s katerimi se sveže poznamo in nimamo že od prej prijateljskega odnosa.
Kot drugo pa kot je H_M že ugotovil, menda gledaš le nase in na svoje želje. To kaže na tvoj egoizem in nezrelost. Praviš, da se nate lepijo nezreli moški. V razmislek, mogoče ravno zaradi lastne nezrelosti nase privlačiš nezrele tipe. Če želiš tipa kot si ga želiš, najprej začni s spremembami pri sebi. In predvsem ne zapletaj se z drugimi tipi, dokler dokončno ne preboliš bivšega.

@bejbika25

Glej če iščeš nekoga, da se pogovarjaš in se malo zaupaš nekomu je najboljše, da si najdeš kolegico.
Kakor so eni že napisali ti si te fante hotela izkoristiti za emoncialne potrebe pač “shoulder to cry on”…kar se pa tiče tega, da te osvajajo pa hočejo kaj več kot samo pogovor jim pa tudi ne moreš zamerit fantje smo pač taki sploh v mladih letih in je popolnoma normalno, da če nam je kaka punca všeč, da ji bomo mal “težil” tako kot ti temu praviš…ali se navadi na to ali si pa najdi kako kolegico.

če hočeš samo prijatelja, tako tudi povej in to na začetku.
če hočeš fanta, najdi pravega in se dobro spoznajta ne pa da gresta v posteljo takoj, potem pa se čudiš kako na take naletiš..


Lepo povedano.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Lp
jst pa se strinjam z bejbiko … oz jo razumem

mogoce sem jst taka osebnost , vendar jst se u zivljenju se nism zaljubil v nic razn frendice .
da nebo pomote … zmenki so bli , so … one night stand tut … vendar govorim o iskrici … ali sem le jst tak ?

Jst grem najprej v prijatelstvo … ko sele spoznam cloveka kot osebo ( iiin ne spolni oz custveni objekt … )
Sele takrat si sele nekak izoblikujem misli al je ta oseba vredna oz ali se pokonektava …

Mislm da nis fuknjena … le nis se spoznala osebe ki bi te steku … oz razumu

S prijatelji ne seksamo! Pišeš, da je boleča izguba za tabo in si še nisi dobro čustveno opomogla, hkrati pa že po 14 dneh seksaš z neko naključno osebo, ki bi naj postal tvoj prijatelj, ker si ti to želiš!? Lepo te prosim….
Prijateljstvo ni in ne more biti stalažni artikel v trgovini, da si ga čez noč izbereš, kakor tudi ne seks tvoje plačilno sredstvo za prijateljstvo. Na silo ne moreš oblikovati prijateljstva kar z nekim X-moškim. Prijateljstvo se izoblikuje skozi odnos, ko nekoga že dlje časa poznaš in si “prideta blizu”. Temelj prijateljstva je zaupanje, obojestranska čustvena privrženost in naklonjenost, razumevajoč odnos.

V nove zveze se ne spuščamo, dokler si ne “zaližemo” starih ran.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Je Dr.EBHOSE si ga lahko email , če boste potrebovali njegovo pomoč v vašem odnosu , sem
Obljubim, you.your težave bo takoj rešiti . Potem ko so v
odnos z njim sedem let , me je pustil , da sem storil vse, kar je
možno , da ga pripeljem nazaj nazaj, vendar je bilo vse zaman . Hotela sem ga nazaj
Zaradi ljubezni sem za njim, sem ga prosil , vendar je odklonil , dokler sem
razložiti svoj ​​problem , da nekdo na spletu in ji predlagal, da bi moral
namesto mail urok Caster , ki bi mi pomagal Čarati , da ga pripeljem
nazaj, vendar semtip , ki nikoli ne verjamem v urok , nisem imel druge izbire , kot da
poskusil sem pošti urok kolesa, mi je rekel, da ni bil problem , da
Vse bo v redu , preden tri dni , da se bo moj bivši vrnil k meni
Pred treh dneh , je odda urok in presenetljivo v drugem dnevu ,
da je okoli 04:00 . Moj bivši me je klical , sem bil tako presenečen , sem odgovoril
klic in vse kar je rekel, da je bil tako žal za vse, kar se je zgodilo,
da je želel vrniti k meni , da me imaš tako rad . Bila sem tako srečna in
presenečen. Od takrat sem obljubil , da vsi vem, bo
nikoli ni imela odnos težave, ki sem jih bodo nanašali na urok
kolesa , da bi jim pomagali. Kdorkoli bi potrebovali pomoč urok kolesa , njegov
email [email protected]
Bil vržen tudi toliko urok , kot so,

(1 ) želite, da vaš ex nazaj .
( 2) boste vedno imeli nočne more .
(3 ) je treba spodbujati v vaši pisarni
(4 ) Želite otroka .
( 5) Ali hočeš biti bogat .
(6 ) želeli imeti vaš mož / žena , da je samo vaša večno.
(7 ) potrebujejo finančno pomoč .
8) Ali želite, da se pri nadzoru vas poroki
9), ki naj se vas privlači ljudi
10) brez otrok
11 ), potrebujejo mož / žena
13 ) Kako zmagati VAŠE loteriji
14) PROMOCIJA UROK
15) ZAŠČITA UROK
16) POSLOVNA UROK
17) GOOD JOB UROK
18), Cure za vsako bolezen / h.i.v.
Obrnite se ga danes na : [email protected]

tako je, lepo si napisal 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close