Najdi forum

Ojla!

Primož prosim povej mi svoje mnenje.
Pred dobrima dvema mesecema sem končala šest let trajajočo zvezo. Še vedno ga nisem popolnoma prebolela, on pa še vedno upa, da bova nekoč zopet skupaj, saj me ljubi. Problem, pa je nekje drugje. Zaljubila sem se v drugega in on vame. Težava je v njegovi bivši. On je prekinil oz.sta prekinila deset let trajajoco zvezo, ampak zdaj ga ona hoče na vsak način nazaj, njega pa peče vest, ker je odšel brez da bi ji dal priložnost, čeprav ne razumem kakšno priložnost bi ji naj dal, glede na to, da sta že nekajkrat šla narazen po njeni želji…Pravi, da me ljubi, ampak da ne ve, če bo lahko prenesel ves pritisk z njene strani. Jaz počasi začenjam dvomit v njegovo ljubezen, ker če bi bilo to res, potem ne bi bilo tako kot je.

Pomagaj in mi povej kaj se dogaja!!!!

Pikica,

lahko sem zelo direkten in bi rekel, če te resnično res ljubi, potem ne bi dvomil ali bo zdržal pritisk.

nič nisi povedala zakaj si ti pustila razmerje, to da še vedno nekaj čutiš, je lahko tudi navada, ki si jo imela do sedaj, neka energija, ki je sedaj nimaš, če pa bi prišla nazaj, bi vsi tisti problemi, ki so bili ostali. Tako, da se raje vprašaj, kaj ti želiš od življenja.

torej, težko je rečt direkto, ali te ljubi ali ne, vendar na dveh stolčkih ne moreš sedeti, kajti to pomeni, da si razcepljen med dva bregova, kar pa kaže zelo neodločno osebo, ki ne ve kaj bi rada.

si tudi v tej zvezi želiš, da po pol leta pogrunta, da to ni to, lahko pa tudi tebe isto vprašam, ali boš v tej zvezi po pol leta rekla to ni to? To se vprašaj sedaj in če vidiš majhen dvom, potem že nisi prepričana, ne glede na rezultat.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Draga Pikica!

Ko sem danes prebrala tvoj prispevek na forumu sem si rekla ” ta bivša sem lahko pa samo jaz in nobena druga”.Mogoče se celo poznava.Ne vem.Sicer pa to sploh ni pomembno.Hotela sem ti povedati nekaj drugega.Namreč to, da je težko pozabiti in preboleti 10 let trajajočo vezo…ne glede na to, kako se je končala.To so bili dnevi, trenutki, ki jih ni moč izbrisati iz spomina.In tako je težko pričakovati, da boš lahko naredil rez in rekel ” od danes naprej pa več nobenih kontaktov, ničesar”…Težko je.Osebno vem le to, da se nikoli ne bi želela z nekom “zapletati”, če ta še ni “opravil” s svojo bivšo vezo.Prav tako ne, če tudi sama še nisem razčistila pri sebi kako je z mojim bivšim in mano.

No, to je samo moje skromno mnenje.Kar boš storila sama, je pa seveda tvoja odločitev.Želim ti, da se ti enkrat ne zgodi podobno kot se je “tej bivši”.Sem prepričana, da bi jo takrat razumela, če je sedaj ne.

Lep pozdrav,

Pikica2

Naredila si napako, dovolila si si, da so te zapeljala čustva ( ali hormoni), zaradi tega si razdrla verjetno dobro zvezo, v kateri pa ni bilo več ‘metuljčkov’, kajne? Enako je naredil on.
Verjetno oba obžalujeta, saj svojih odločitev nista res dobro premislila.
Dolge zveze niso nekaj, kar se kar proč vrže, to so močne vezi.
Po moje iz te nove zveze ne bo nič. Tvoj novi se bo vrnil k svoji bivši, ker si tudi on to želi.
Lahko samo upaš, da te bo bivši vzel nazaj in bo pozabil. Pa ti bo tudi oprostil? Bo vajina zakrpana zveza vzdržala?
O vsem tem bi morala razmišljati prej.

…je dovoljeno vse…

Rekla bi ti – glej zase. Bodi malo egoistična, če si le prepričana, da je to res to. Če pa nisi, je pa brez veze kvariti priložnost drugemu.

Vsakemu svoje, ne…

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

tudi pri nama njegova bivsa ni dvignila rok od njega. Jaz sem se sedaj po 4 letih in majhnemu otročku že odločala o morebitni ločitvi. Kljub temu, da je že od vsega začetka jasno, da želi biti z mano. Vendar je bil doslej premalo odločen, da bi jo iz svojega novega življenja umaknil.
Če ne bi imela malčka, bi sedaj šla.
Moj nasvet: če cinca – odidi.
Če se odloči, da bo s teboj: naj z bivšo prekine vse stike. Če ne more – odidi. Ne splača se.

Ne vem zakaj si pisala tako, kot da sem jaz koncala zvezo zaradi tega novega oz. on zaradi mene, ker namrec ni bilo tako. Midva z mojim bivsim sva imela tezave ze vec kot eno leto in enostavno nisem prenesla vec vsega tega, zato sem naredila konec in ne zaradi drugega. Pravtako sta onadva koncala preden sva midva postala dobra prijatelja, kajti samo to sva in nic vec.

Delno jo razumem, ampak ne zdi se mi fer od nje to kar pocne. Zdaj ga hoce, ko ga dobi nazaj, pa ga noce vec in potem se to ponavlja. Torej gre pri vsej zadevi samo za navado in ne za ljubezen, ker ce nekoga ljubis, mu enostavno ne delas tega.
Jaz osebno nimam nic proti njegovi bivsi, ker vem, da je tezko prekinit stike po tolikem casu (vem iz izkusenj) in me to, da imata stike niti ne moti. Moti me to, da ga vedno znova vrze iz tira.

Draga Pikica!

Si mogoče kdaj razmišljala o tem, da je mogoče on tisti, ki jo kar naprej kontaktira….da je on tisti, ki pravzaprav sploh noče stran od nje???Je potem ona tista, ki je nefer?Zakaj si tako prepričana, da je to kar ti on pove o njej sploh res?Kaj pa če ji delaš krivico?

Veš včasih se človek prenagli…in ko se zave, da pa tisto drugo le ni to, kar si želi…hoče nazaj…

In če bi bil zaljubljen vate, potem sedaj ne bi bila samo prijatelja….saj veš…ljubezen ne pozna meja…Kaj meniš ti o tem?

Lep pozdrav!

New Report

Close