Pred meseci sem ugotovil,da me vara partnerka.Vedno je bila na meji,prepirala sva se že zaradi Facebooka,saj si je nespodobno dopisovala z ljudmi iz okolice in ga je pred leti tudi izbrisala,na skrivaj pa odšla na Instagram,Whatsapp…To varanje je bilo preko družabnih omrežij z tujimi osebami,pa vendar je prišlo tako daleč vse skupaj,da je začela pošiljat v tujino darila,razglednice in celo nakazovala denar.Našel sem kup erotičnih fotografij in seveda je uporabljala tudi kamero.Po odkritju mi je zatrdila,da je z vsem končala,pa vendar so jo še dalje klicali iz tujine,socialna omrežja je obdržala in selfije še vedno dalje objavlja,saj pravi,da to rada dela in da to ni zaradi drugih ljudi.Trenutno mi dovoli dostopat do računa in lahko vidim kaj počne,pa vendar ostaja dvom,saj se sporočila lahko hitro brišejo.Skrbi me,kaj če me je varala z znanci,kaj če se mi vsi smejijo za hrbtom in sem velik neumnež.?Imava otroka in vse skupaj je še težje.Hvala za odgovor.

Ojoj. Kaj še rabiš, da boš končno odprl oči? Hujše skoraj ne more biti. Tiste, ki se zapletejo s kakim sodelavcem, so v bistvu perle proti temu, kar imaš ti doma.

Imaš dva možna izhoda. Prvi je, da odideš po svoje, drugi pa da ji narediš onlyfans račun in skrbiš za logistiko povezano z njim. Če punca dobro izgleda in tvoj ego to prenese, seveda. 😉

Ona je mnenja.da to počnejo po večini vse ženske.Prav izgubljena je brez chata na instagramu.Dobesedno ne ve kaj naj s sabo.Ima tudi nočne izmene v službi(dela v bolnišnici) in po mojem nima ideje kako naj prebrodi nočno izmeno brez chatov in pogovorov z nasprotnim spolom.Trenutno je mnenja,da se ji sedaj vse skupaj gabi,pa vendar čutim,da to ni res.

Mah, zaradi parih klepetov se pa ni treba ločit? Jaz sem tudi že nakazala denar otrokom v Afriko. Pa tudi ne bom več. Po moje so to prazni chati. Po moje se ti noben nesmeje.

Meni je enako delal bivši. Ko sem ga dobila prvič, mu je bilo kao hudo, obljubljal je, da ne bo več. No, glej ga zlomka, stvari so se samo še stopnjevale. Na določeni točki mi je prekipelo in sem šla. Sedaj sem srečno poročena z drugim in imava že enega otroka. On ima tudi drugo, ampak tudi njej dela enako. Vsake toliko časa mi še piše in teži, ampak njegova priložnost je že zdavno zamujena.

Jah… takle maš. Po moje je najbolje, da se vsedeta in registrirata “found me” račun na subscribe star-ju… Ti poskrbiš za tehniko, logistiko in računovodstvo, ona za show. To pelješ par let, nabereš denar in greš naprej po svoje.

To je meni vedno najbolj glup izgovor, ko nekdo svoja usrana dejanja opravičuje potem z besedami “to počno vsi”.
Jaz kot samska sem na spoznavnih portalih in niti pod razno si z moškimi ne pišem nič žgečkljivega, še manj, da bi komurkoli pošiljala nage fotke in videe. Mi je total mimo tole. In če bom kogarkoli spoznala, potem so zame portali takoj preteklost in tudi z vsemi neznanci si ne pišem niti stavka več. Ta tvoja ženska nima nobene morale.

Pa še tako čist iz vidika varnosti- a žensko ni strah, da jo bi ti tipi izsiljevali potem s temi fotkami za denar? To se tud dogaja, da folk pol izsiljuje, da bodo po kakšnih porno straneh objavli slike in videe. Glede na to, da je tako zelo vešča vsega tega, a za to pa še ni slišala?

New Report

Close