pozdravljeni,

imam težavo, ki jo teko rešujem, imam otroka, moža, sva manj kot 10 let skupaj. pa me motijo ene zadeve, ki mislim da bi jih mogla pošlihtat pri sebi. ampak, včasih ne vem če res moram jaz šlihtat ali pa ne vem kje naj začnem. PArtnerja odbijam oz ga zavračam, pod ptrevezo, da me težko zadovolji, da se je zredil za cca 15 kil, se tudi drugače nič več ne giba in se je malo zanemaril. Med seksom raje leži na hrbtu, kot da bi me kdaj si vzel, za vse moram predlagati, spomni se ne in sem se naveličala oz po drugi strani se be vidim, da samo še ukazujem ali pa prosim kako naj danes se lotiva.
in na sploh je velik romantik, ki bi rad ob sebi žensko, ki bi ga znova šarmirala in spodbudila k seksu. na drugi strani pa jaz sanjarim o moškem, ki bi bil človek akcije, me ponesel v višave, znal zapeljati. Kljub vsemu daje mož več pobude kot jaz zadnjih par let, prej je bilo obratno.
Sprašujem se, ali je možno da me ne privlači več toliko zaradi svoje telesne vizualnosti, čeprav mi je v obraz zelo simpatičen, sploh ko se uredi, ampak ko pride do seksa, pa se obnašam jaz do njega kot da nič ne naredi prav. ne vedno, ampak občasno. ko grem gor nanj, mi je preširok. (a so to samo moji izgovori?) in sem čedalje nekako manj aktivna, dajem čedalje manj pobude, seksa v odnosu je obema premalo, kako to dvigniti pa nimava volje, energije. Ali lahko sem tako čudna, da med seksom namesto da bi uživala ko se ga dotikam, mi misli uidejo k njegovim odvečnim kilam. včasih ga poprosim, če lahko umakne trebuh ker me moti, je pretežak, ker polažaja se ne da dovolj čutit? Kaj je narobe, saj bi ga mogla ljubit v dobrem in slabem, pa kaj teh 15 kg, ali je to problem? ali bolj tisto, ker se ne rad giba, ker me ne zna zapeljati, ker si tega ne dovolim dojeti na način, ki mi ga kaže? res sem nesrečna in o teh trvareh se je težko pogovoriti, ne da bi bil užaljen…

pa še nekaj: skrbi pa me to. jaz imam neizmerno želo po analnem seksu, včasih mam občutek, da je to edino kar me vzburi, močni analni občutki, za vse ostalo pa sem gluha. Moj nima nič proti analnemu odnosu, ampak nama ne uspe, ker nisva spročena, najverjetne je logično zakaj. on ne ve kako bi se lotil, jaz mu pomagam, ampak moram vsakič toliko razlagati, da me kar mine. po drugi strani pa me skrbi moja želja, zakaj me vaginalni odnos ne vzburja, analni pa samo misel nanj me razgreje. zakaj mi najina intima včasih bolj napor kot užitek. stara sva 33.

Hodiva na zakonske terapije, ker sva imela krizo, ampak te debate si ne upam odpreti, vsaj ne tako iskreno, ker se bojim, da ga bom odbila in tudi pred terapevtko mi je nerodno. možu pa tudi, ko mu omenim, kaj bi lahko rekla. nisva še zrela oz nimava dovolj varnega občutka za tako odprto debato drug pred drugim oz pred še kom.

hvala za nasvete!

JA problem imate, pojma nimam kakšna je to zakonska terapija, kjer se ne pogovorite tudi o spolnih fantazijah in željah. Očitno vam nekdo samo molze denar. Zadeva je enostavna, če se nič ne pogovarjata, bi se morala, če imaš ti želje in si mu jih povadala on pa nič, potem mu razloži kaj se zgodi, če bi to vseeno rada.

NA koncu vseh brezveznih besed, ki bi jih napisal, kako imata neurejeno razmerje in da je bolj da ga končata, pa ti povem, da verjetno nimata pojma, kaj sploh skupaj počneta. Če bi on rad romantiko, ti pa divji sex, potem si najdita sebi enakega, drugače bosta imela vedno težave. Razn, če se bosta s tem stanjem zadovoljila.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Hvala za odgovor, žal pa z njim nisem zadovoljna.

Ker vem da sem bila osredotočena zlolj na slabe strani najine zveze, nič na dobre, verjetno ni tako črno, pa vendar po mojih zgornjih besedah očitno je. Na zakonske terapije hodiva na koncesijo, tako da k sreči nama nihče ne obira denarja, tudi o spolnosti se tam pogovarjmo, kar precej veliko, ampak kot sem rekla, nisem pripravljena odpreti vseh tem naenkrat, konec koncev sva imela cca 7 terapij po 1h torej, in kljub svoji divjosti, čutim malce zadrege pred zakon.terapevtsko.

Tudi midva kot partnerja se pogovarjava o spolnosti in željah, s to razliko da sem pobudnik jaz, in ne on. in to da imam jaz več želja, on pa jih ima zelo malo, manj. Te moje želje mož težko uresniči, se jih ne zna lotit. smešno, bi kdo rekel, kako se lotit seksa. mene mine strast, ko moram toliko govorit. Na splošno pa mož se ne rad izpostvlja, ne rad razčiščuje problemov, če nastanejo, ampak raje vidi, da probleme se pomete, za razliko od mene, ki pa še preveč rada razčistim vse sproti. tega se sedaj v glavnini učiva na terapijah, in nama gre lažje, da on vztraja pri pogovoru, da ne se razjezi in odide.

Čeprav vem, da je vam škoda besed, meni jih ni, ker zveze ne morem kar zavreči na podlagi enega mnenja, čeprav strokovnega. Ali je možno, da nekdo, ki se nekoliko zredi (prej je imel tudi preveč kilogramov, ampak je bil krepak, mišičast, postaven – igral je rokomet 15 let – nikoli ni bil suhec, sedaj pa še malo več kg in res preveč maščobe, ohlapno telo), postane partnerju neprivlačen, ali sem samo jaz plehka, površinska, ne vidim bistva ljubezni? Kako pa ene nič ne moti,ko se partner ali partnerjka zredijo po 20 kg? Kaj je narobe z mano? je lahko to pri nekomu res pomembno, ali je ti izgovor za naveličanje, za nepotešenost? Po drugi strani pa mi partner reče, naj ločim seks kdaj od čustev, da lahko se kdaj samo igrava v seksu…

Ozadje, ki pa je nama zelo zapletlo življenje, pa so še izgradnja hiše, premalo časa, otrok, ki je bil prvo leto non stop v joku, veliko bolnic itd, kronične bolezni otroka, partnerjeva služba, ki je zelo naporna, stres pri mojem magisterskem študiju, ki mi vzame veliko časa, smrt mojih staršev… je pa res, da v spolnosti sva se že pred rojstvom otroka zelo lovila.

In na podlagi tega, kaj sva že vse skupaj dala skozi, in da si dobro stojiva ob strani v hudem, bi rada popravila napake, vedenja. Res se sprašujem, kako se lotiti teh reči, ki bi morale kar biti normalno dobre?

A ti si pa v top telesni formi ?
Lahko se tudi vpišeta v kak skupni fitnes program npr.


Google
-> Anal sex fecal incontinence
-> Anal sex diapers


Vir – priporočam tudi enko, trojko in povezavo (1[/url]).

Seveda je mozno. Pri enih videz igra zelo veliko vlogo glede privlacnosti, medtem ko so drugi bolj tolerantni in mala sprememba pri videzu nima vidnega negativnega efekta. To ne pomeni, da je s teboj kaj narobe, ampak tako funkcioniras, vsaj trenutno. S kako novo izkusnjo se to lahko spremeni ali pa tudi ne. S tem sedaj nismo ugotovili, da je krivi le to, da se je moz zredil, pac pa le, da je to mozno. Kakor je mozno tudi to, da se v seksu pac v preteklosti ni izkazal in sedaj vedno, ko se lotita, ti ze vnaprej pricakujes, da se spet ne bo izkazal. Podobno kot ce te ne privlaci, saj imas odpor ze vnaprej. S tem pa dejansko lahko negativno vplivas nanj in mu odvzames moznost, da se izboljsa, posebej, ker je to njegova sibka tocka.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

imela sem identičen problem, deloma ga še imam.Tudi moj se je precej zredil in glede sexa je podobno- on ne bi nič migal,men se ne daveč skakat. Moj prvi ukrep je bil poiskat dopolnilno silo, z njim sem počela vse. Doma sem bila aktivna minimum.Pol se je pa moj doma začel spraševat in lej ga, sam je našel odgovor.Spremenit se bo treba! In se je, počasi….začel je športat, Za analco imamo dildo, paje.

New Report

Close