Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Zlata nedolžnost- neizčrpen zaklad moškega??

Zlata nedolžnost- neizčrpen zaklad moškega??

Ne samo da sem slišal, temveč tudi izkusil na svoji koži. Punce, ki so se prvič podale v svet spolnosti z mano, niso bile nezaintresirane za osvežitev spomina tudi kasneje, ko že dalj časa nisva bila skupaj. Grenko izkušnjo pa sem imel, ko se je punca po dveh mesecih od mene vrnila k prvemu-češ da ga še vedno ljubi.
Nekaj je na tem.

Poslušam…

Sicer pa se mi to ne zdi ravno hvaležna naloga in se kljub privilegijam, ki jih s tem dobiš, temu skušam izogniti.

Poslušam…
…pa kva mislš, da ti bom kj povedu……lahku b kej napisol……pa si se že sam pohvalu…..

Že v prešnjem sporočilu sem se vprašal, če ima anonimno hvaljenje kakšen smisel. Resno pa se moramo vprašati, če ljudje sprejmemo vsako dobro stvar, ki se komu zgodi in nam jo kdo pove kot hvaljenje. Eh, jebi ga, potem je res žalostno zajebano!

Zanimajo pa me predvsem ženske misli na to temo. Prepričan sem namreč, da ima vsaka, ki ni več nedolžna izkušnje s tem:-)
…s tem ne mislim, da se je še kasneje dajala dol s prvim, temveč vrednotenje prvega seksa in vseh ostalih…..

Mislm, da se bom vzdrzala komentarja na dve pikci.
Jest si prvega definitivno ne zelim vec v postlo, pa tud cvekat z njim, mi ni noben dogodek. Je mel pa precej zajeten …, tako da sem si ga bolj zapomnla po tem.
Ne vem pa kako je z drugimi puncami, zares se se nisem nikol pogovarjala o tem z nobeno. Zanimivo, pa smo ze kar nekaj stvari predebatirale.

eh. nedolžnost je pač stvar himena..meni je bolj pomembno da me marada. ne pa če ma košček tkiva al pa ne

Pri izgubi nedolžnosti je meni največ pomenil to da si tega res želim, da sem pripravljena in da tega ne bom obžalovala. To s kom naj bi to blo, ali naj bo to oseba ki jo ljubim ali ne…mi ni bilo toliko važno. Zdi se mi da je izguba nedolžnosti vedno manjkrat povezana s tem, da to narediš z nekom, iz čiste ljubezni…Kaj pa vem, svet se dandanes tko čudno vrti 🙂))) Jst sama sem to doživela z enim super tipčkom, s katerim sva dve leti nazaj imela avanturco na morju… bilo je lepo (sicer ne najbolj “tehnično brezhibno”… 😉, želela sem si tega…in kar je najpomembnejše – nikoli tega nisem obžalovala…

a pa si nisi želela potem, da bi jo rajši s kasnejšimi tipi (zdajšnim:))

Ne nikoli. Zgodilo se je ko sm si želela in sm vedla da sm pripravljena…sicer pa z vsakim novim tipom odkriješ kaj novega v seksu, tko da ni problema…

New Report

Close