Življenje po smrti

Živjo …

Življenje po smrti … Že nekaj časa razmišljam o tem … A je dejansko kaj na tem ali …? Nikoli nisem verjela v to, ampak pred kratkim mi je umrl oče in sem začela prebirat o tem … Saj vem da se samo tolažim s tem ker ga ni več in bi rada da je nekje ob meni, ampak vseeno …
Kaj pa vi mislite?

Meni verjemi, da to ne obstaja. To je zgolj tolažba, ker nam je hudo in upamo in upamo. Upanje umre zadnje, umre pa ko umreš za večno. Drugega življenja ni, je neponovljivo, žal. Vse ostalo kar lahko najdeš na spletu, tega je ogromno, to je sam biznis ali psihotični shizofreni izpadi posameznikov. Ko umreš te več ni in zadeva za večno zaključena. Ponovno življenje, če kdaj bo, bo možno zgolj s pomočjo tehnologije in umetne inteligence. Po domače, predno boš umrl bodo iz tvojih možganov presneli vse kar imaš notri in to dali v novo telo s katerim boš nadaljeval življenje. Kot trdi disk na računalniku. Dokler pa bo meso meso, bo to zgnilo in povratka ni nikoli več.

Objava čaka odobritev

Seveda, da obstaja. Toliko je tega ze napisanega in pricevanja govorijo svoje. Ljudje so imeli tudi izkusnje, ko so ze prestopili prag in prisli nazaj..

Moras pa vedeti, da vsak zivi svoje zivljenje in mnogo jih ne verjame v pekel, ceprav je jasno, da ze tukaj lahko vidimo, da obstajata dobro in zlo in smo po naravi sebicni in gresni in potrebujemo Odresenika. Res je, da za resnico potrebujemo tudi pogum in da se znamo z njo soocati. Vsak zivi in odgovarja konec koncev za sebe, pa ceprav nam je ljub, Bog je tisti, ki odloca.