Pozdravljeni !
Star sem 30 let in imam praktično vse kar bi si želel imeti pri teh letih razen ne uspeva mi pri puncah. Imel sem samo eno, ki mi je res ogromno pomenila oziroma bila je kot punca iz sanj a se takrat med nama zaradi oddaljenosti in financ ni izšlo. A danes ni več težav z denarjem, imam svoje podjetje, ki ga gradim že nekaj let in je kljub “korona krizi ” ter kupom težav zaradi neplačil in nepoštenih delavcev še danes uspešno in verjamem, da nekega dne bom dosegel cilj katerega sem si zastavil. Vendar kljub vsemu mi to ne pomeni veliko saj nekako nima smisla če si sam. Letos sem spoznal punco, katera mi je spremenila pogled na svet. Spoznala sma se na smučanju, na katerega jo je povabila skupna prijateljica. Vendar ima fanta katerega ni bilo zraven. V enem tednu sem jo začel oboževati, njen nasmeh, njene oči, njeni gibi vse je bilo popolno dokler nismo se vrnili domov. Nekaj dni sma imela stike, nakar en dan dobim sms, da je izdelek že oddan. Nekaj krat sem še poslal sms ampak nočem preveč tečnarit. Vsak dan mislim na njo in vem, da se splača potrudit vendar počasi več ne vidim smisla.

Spoštovani,

mlad uspešen moški…le na področju odnosov nekoliko manj uspešen? Pa ok, tudi to področje, kot vsa druga je “osvojivo”.

Najprej, če vas prav razumem, vam je na smučanju postala všeč gospa, za katero ste pozneje izvedeli, da je nedosegljiva in vdana drugemu. Teorija pravi, da nedosegljive ljudi izberemo zato, da se izognemu riziku, da dobimo tisto kar si želimo (ali še bolj strašljivo – smo zavrnjeni/zavrženi/ne verjamemo, da si zaslužimo, itn…).

Ok, in sprašujete se, ali še ima smisla čakati nanjo. Mislim, da odgovor na to vprašanje poznate, kajne?

Če si želite odnosa z žensko, pravo partnerko, si je morda smiselno najprej “zamisliti”, kakšno življenje si želite. Nekako tako, kot bi pisali scenarij svojega življenja, potem “kakšno glavno igralko v vašem filmu si želite” (tole malo v prispodobah govorim) in potem jo boste prepoznali.

Glede samega spoznavanja in veščin pristopanja ženskam, naj vas ne skrbi, visoko ceno na trgu imate, mlad, uspešen, samski moški,situiran, željan razmerja…mladih samskih gospa ali mamic, ki si točno takega želijo in se bodo z lahkoto prepoznale v ponudjenem razmerju je veliko. Zares veliko. Pri tem, ker ste omenili denar, vam toplo polagam na srce eno vodilo za kvalitetno življenje v odraslem svetu: nekaj svojega dam zato, da nekaj drugega dobim. Če ste morda ekonomijo študirali, potem razumete logiko investicij, ki gre: Vlagam, da žanjem.

Vse dobro vam želim,
Mirjana Mikulić Frankovič

PhDc. Mirjana Frankovič, spec. dipl. oec. Transakcijski analitik - psihoterapevtka [email protected], www.mirjana.si Pogovor pomaga. 040 520 257

Predvidevam, da ti je sporočilo izdelek oddan poslal njen tip, ki te ne pozna ti pa bi flirtral z njegovo punco. Občutek imam, da zato ker si uspešen podjetnik ti je malo ego zrasel in misliš, da boš lahko nekomu punco speljal.. Uničevanje tuje sreče je zelo slaba karma in pot za naprej.

Temu se reče zaljubljenost in se zgodi pogosto. Ne pomeni da je prava. Sicer pa če je oddana, ni namenjeno. Boš spoznal drugo, ki te bo dejansko ljubila 😉

Ne vem, kaj vam je to enim, da na vse pretege drezate v oddane ljudi?! A tebi bi bilo fino, če bi imel punco in bi se pojavil nek tip, ki bi drezal vanjo, ji dvoril, ji pisal???
Se sploh znaš vživet v kožo drugega ali živiš samo v lastnem egoizmu?

Se podpišem pod tole.

Poznamo mi spje, in eni znajo res bit vsivljivi, da prodajo svojo robo. Očitno punca ne pada na take tipe, ki so petelinčki, ker si mislijo da če imajo denar da so nevem kaj. Meni npr. pomeni več odnos, spoštovanje, zanesljivost, odkritost ko materjalizem. Morda je ona takšna kot jaz – verjemi da denar še zdaleč ni dovolj za ljubezen. Išči eno bogatašico z spjem ki se vazi okoli, pa bosta kmalu zibala.

New Report

Close