Pozdravljeni.
Sem v 36tednu. Danes sem dobila klic iz ginekoloske ambulante, in sicer da gre za uroinfekt in da naj grem v lekarno po zinnat. Ab sem dvignila. Eno na 12ur. Nimam pa nobenih znakov vnetja. Pijem pa res bolj malo. Ali menite, da lahko do pon poskusim le s pitjem obilnih kolicin vode in v pon ponovno dam urin ali je bolje kar začeti jesti tablete? Rezultatov zal ne vem.

o tem pa res ne morem odločati, zlasti ne na daljavo. V tem ali boste sledili navodilom zdravnika pa ste seveda svobodni. Če razen običajnega pregleda urina niso naredili, torej ne vedo ne za kakšno bakterijo gre niti na kaj je občutljiva, pa se strinjam, da brez kliničnih znakov vnetja mehurja zdravljenje z antibiotikom ni ravno skladno s smernicami obravnave vnetja sečil.


Aja … Bolecine v spodnjem delu trebuha vezane na premikanje kot bolece misice, nimajo z mehurjem nic opraviti, a ne?

res je


New Report

Close