Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Zgubila napotnico za ortodonta

Zgubila napotnico za ortodonta

Kot že v naslovu. Ali me sprejmejo brez napotnice?

Ne, pa tudi nove ne moreš dobit, po zakonu lahko dobiš v celem življenju samo eno napotnico za ortodonta.
Povprašaj tistega, ki jo je napisal, kaj se da naredit.

Greš po duplikat napotnice tja, kjer so ti jo prej izdali.
Brez napotnice te ne bodo sprejeli.

ne dobiš nobenega duplikata, nič, sedaj boš morala vse plačvetai, lepo so ti resno povedali, te opozorili, da je ne zbudi, da v celem življenju dobiš le eno in ti jo greš zgubit, mislim, neresna si do konca in posledice so tu. Nove sigurno ne boš dobila, ker zaradu zavarovalnice tega ne bodo naredili!

To sploh ni logično, da ti ne pripada še ena napotnica, če prvotno izgubiš. V končni fazi zavarovalnica lepo vidi, da storitve ortodonta nisi koristil.

a ste prepričane, da ne dobi nove?
js sm dobila prvo, ko sem bila mala… potem sem pa nehala hodit k ortodontu in čez kakih 10 let sem pri zobarju spet dobila napotnico za ortodonta…

Zguba – stori, kot sem rekla.
Pojdi po duplikat in povej, da si jo izgubila.

res ne bo dobila druge!

Jaz pa sem dobila drugo. Sem povedala da sem jo izgubila in zobozdravnica mi je brez problema napisala novo – no ne meni, mojemu otroku.

Nisi edina, ki si izgubila napotnico. Dobila boš novo, ker prva ne bo koriščena, ne bo nič narobe!

New Report

Close