Pozdravljeni!

Naj vam bo moja zgodba dober dokaz, kako neumni smo lahko….

Čudovito otroštvo je za menoj. Tudi srednja šola. In takrat se je pojavil on. Ljubezen mojega življenja – vsaj v mojih očeh. Lepa začetna leta – takšna kot so pri vseh zaljubljencih. In sledila je poroka. Prvi otrok šele čez nekaj let, saj sva si privoščila nekaj prijetnih potovanj in si uredila dom. Potem je začelo “škripati”. Sam mi je priznal, da mu ena ženska ni dovolj. Jaz pa sem vztrajala in se trudila. In rodil se nama je še en otrok. Od takrat dalje pa je bil najin zakon le še “dogovorjen”. Bila sva kot “cimra” v študenstski sobi – polnih 14 let. Tako dolgo sem potrebovala, da sem zmogla dovolj moči in rekla: “Dovolj je!” Vseh teh 14 let je bil svoboden kot ptička na veji in je skakal iz postelje v posteljo. Jaz kot mati pa sem vzgajala otroka. In prav vesela sem, da je bilo temu tako. Zaradi njiju mi ni prav nič žal.
Leto in pol nazaj se je končno odselil. Zadihala sem!!! In šele sedaj se začenjam zavedati, kako veliko napako sem naredila SEBI pred davnimi 14 leti. Čeprav sem zadihala, ko je odšel, vedno bolj spoznavam, kakšna praznina je v meni – praznina v smislu “ljubiti”. Kajti vedno bolj spoznavam, da celoto tvorita dva: dva ki se spoštujeta, imata rada, se ljubita….
Morda bo tudi meni zopet posijalo sonce, ampak vem, da je vse to odvisno le od mene same….

Ewie

Naredila si napako, ker si prizadela sebe, vendar tako imaš 2 čudovita otroka. Takih zgodb je ogromno. Življenj brez ljubezni. Ljudje najdejo uteho v marsičem. Zato je toliko nesreče, skokov čez plot, razdrtih otroštev, alkoholizma…

Ne skrbi. Življenje gre dalje. Spoznala si svojo napako. To je bila tvoja šola. Najhujše vrste. Nikoli več tega ne ponovi. Zdaj pa.. je, kar je, življenja ne moreš vrniti, lahko pa daš smisel preostanku. Misli in deluj pozitivno. In pozitivno se ti bo vračalo.

Pa veliko, veliko sreče ti želim!

Vem, kako ti je bilo pri duši in sem srečna zate in za vsako posebej, ki zaživi in ponovno zadiha. Da bi bilo čimveč srečnih koncev! In tudi zate bo še prišla nova ljubezen. Glavno, da si rešila sebe! J

Veliko sreče!

In če boš tako razmišljala, da je za tvojo srečo potrebna celota, ki jo sestavljata dva, boš v večnem iskanju in nezadovoljstu. Ko je človek sposoben živeti sam s seboj in je tudi srečen, je lahko srečen tudi z drugim. Se pa malokdo tega zaveda. Torej dobro premisli, začni uživati življenje, sama, nekdo pa bo stopil v tvoje živlenje, ko ga boš najman pričakovala. Se dogaja tako, verjemi. nikoli ni dobro delati stvari na silo.

Fino, da si imela pogum in si zadihala.

Ampak, kako smešno je, da človek rabi toliko let, kajne. Glavno, da se odloči, da nekaj naredi, da ne stoji na mestu.

Veliko lepih trenutkov.

New Report

Close