Najdi forum

Ženske s čustvenim primanjkljajem

Na yt sem naletel na montiran glasbeni spot, v katerem se predvajajo izseki iz nekega romantičnega, že cmeravega filma. Komentarji so tipa “Ohhh, it always make me cry…” Kakopak ženski komentarji.

Dalo mi je misliti, zakaj je temu tako. Gre za ženske s čustvenim primanjkljajem? Ženske, ki so odraščale brez očetov, morda v disfunkcionalnih družinah? Že pri svoji mami sem opažal, da so ji žajfnice duševna hrana, npr. leta 1998 ni smela zamuditi niti enega dela francoske serije V vrtincu rož. Naj omenim, da je bila samohranilka. Tako jaz kot oba polbrata smo odraščali brez očetov. Enaka zgodba je tudi z njenima sestrama, torej mojima tetama. Prva ima sina, ki ni v življenju nič dosegel, nič naredil s sebe, pri svojih 49. nima niti dneva delovne dobe. Druga je tragično preminila, njena hči je lezbijka, ki prav tako ni nič dosegla v življenju. Zaradi svojega jebivetrstva je leta 2018 ostala brez stanovanja. Podobno problematiko opažam pri partnerkini najboljši prijateljici, stari 28 let, ki je obnaša kot 14-letnica s podivjanimi hormoni. Prav tako je odraščala brez očeta, mati očitno nezmožna partnerskega odnosa, hči rezultat priložnostnega seksa brez uporabe kontracepcije. Pred kratkim je dobila prvo zaposlitev in reva uboga je bila vsa iz sebe, ker bo po novem morala vsak dan vstajati ob 5:00. Moji partnerki vsake toliko toži po telefonu, kako naporen dan je za njo, češ da ji je učenec med poukom vrgel papir v glavo. Tako kot njena mati, je tudi ona nezmožna partnerskega odnosa. Za razliko od mame ima toliko soli v glavi, da pri spolnih odnosih uporablja kontracepcijo, sicer bi že zdavnaj končala kot njena mati glede na to, kakšna qurbica je. Pri vseh tipi, s katerimi je bila se na daleč vidi, da so fičfiriči, nepripravljeni sprejeti odgovornost če bi postali očetje.

Zanima me zakaj toliko nezrelih, nedoraslih žensk, ki pravzaprav sploh ne bi smele imeti otrok?

Moškost je trenutno na udaru, in je celo bolj krhka kot feminilnost.

Dejansko obstaja žival čebela trot, ta trot dejansko nima očeta in je hodeča manifestacija ženskega jajčeca. V angleščini se trot imenuje “drone” in je hodeče neoplojeno žensko jajčece.

Pravi moški so izredno zaželeni in redki in ženske so pripravljene počakati da odovijo, se ločijo ali pa igrati njegovo ljubico. Tako je to.

New Report

Close