Ženske – moški

Pozdravljeni,
moje vprašanje je, morda enostavno, naivno, vendar potrebujem zelo realen odgovor, da najdem smisel.
Sprašujem se namreč, zakaj smo ženske in moški tako drugačni eni od drugih. V čem je smisel? Že najosnovnejša zadeva, kot je odnos do spolnosti. Nekoč sem prebrala, sicer anekdoto, ki pravi, da se moški z žensko pogovarja zato, da gre potem z njo v posteljo, ženska pa gre z njim seksat, zato, da se lahko potem z njim pogovarja…
Kaj je narobe?
Hvala za odogovor….

Spoštovani, najkrajši odgovor je “Naj živijo razlike med ženskami in moškimi”!, ob daljšem odgovoru pa bi bila celotna Enciclopedia Britanica videti kot oskubljan izvleček .

Preberi si knjigo Moški so drugačni, ženske tudi od Gray-a. Mogoče ti bodo stvari bolj jasne. Gre za to, da te razlike sprejmeš kot dejstvo in se ne sprašuješ zakaj je tako.

Lep pozdrav, Kaja

v cem je smisel???????????????????????????

Ce malo logicno razmislis, je smisel v razmnozevanju.

Zenska in moski sta zato razlicna da se privlacita. Ponavadi je za cloveka privlacno vse kar je drugacno….,ze ce pogledas cist osnovno zvezo med moskim in zensko, lahko v forumu o spolnosti preberes da so nekateri navelicani svojih zensk…ceprav jih imajo radi….navelicani so zaradi tega, ker se na nekoga navadis, in ce se nic ne spremeni, ni nic drugacnega….postane dolhcas….zato moras pa v zakonske zveze verjetno predvidevam…vnasati vedno neke spremembe…da ostane skos zanimivo…isto je z avtomobili….istega avta se navelicas…ker so drugacni ti je zanimivo……in mislim da cist v osnovi…pred miljoni leti….recmo v casu adama in eve……je zenska enostavno mogla bit drugacna da je bila privlacna adamu….malo hecno bi blo da bi bil adam sam sebi privlacen….privlacen pa moras biti da se lahko razmnozujes…..

tut moski se lazje z zensko pogovarja (ce gledas cisto basic…osnova…predstavli si svet kjer sta samo moski in zenska nic drugega) ker je razlicna od njega…Ce bi bila dva moska ne vem ce bi pri tem nasel kaj zanimivega….sploh ne vem kako bi lahko zacel pogovor….drug problem je ….kaj bi z dvema ticema…tic in cespla…se vse lepo klapa…tudi zaradi tega je vazna razlika…no bom nehu filozofirat….upam da ti je kaj bolj jasno….

New Report

Close